Train Illustration

Gasiți un tren de la Zalău până la Craiova

Starting from
84,30 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 101,60 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

De la 91,05 RON

Ajungeți de la Zalău la Craiova cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zalău la Craiova? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Zalău la Craiova, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Zalău la Craiova?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Zalău la Craiova. Însă în medie veți plăti în jur de 143,49 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 84,30 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Zalău la Craiova transport tren

Cel mai bun preț 89,65 RON
Durata călătoriei 21 h 49 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare 09:08
Ultima plecare 21:07
Distanța 326 km
Plecare Zalău
Sosire Craiova
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Zalău - Craiova în fiecare zi

 
Azi
101,60 RON
Mâine
Detalii
În 2 zile
91,05 RON
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
9
Transportatori
3
Prețul minim
84,30 RON
Prețul maxim
173,80 RON

Zalău - Craiova

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

91,05 RON

Data
Joi 18 August 2022
CFR Călători-logo
Zalău Nord - Craiova Triaj hc
14:28 - 18:34
CFR Călători
28h 6min
3 schimbări
CO2: 0.94kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Zalău la Craiova cu trenul?

Călătoria între Zalău și Craiova este lungă de vreo 326 km și de obicei durează aproximativ 21 h 25 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 15 h 52 min. Dacă încercați să ajungeți de la Zalău la Craiova cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Zalău la Craiova?

Prima plecare zilnică de la Zalău la Craiova este la 09:11, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 21:07. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Zalău și Craiova. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Zalău la Craiova?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Zalău și Craiova. Vă puteți începe călătoria în Zalău la stații precum Zalău Nord. Acestea se leagă de stații care includ Craiova Triaj Hc și Craiova din Craiova. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Zalău la Craiova.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Zalău spre Craiova?

Ruta de la Zalău la Craiova este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 16 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Zalău de 10 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Zalău la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
234 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback