Tren Zalău - Sibiu prețuri de la 35,47 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Zalău la Sibiu cu trenul

Călătoria de la Zalău la Sibiu cu trenul este de 177,18 km și durează 9 ore 21 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:08 și ultima la 18:07. Este posibil să călătoriți de la Zalău la Sibiu cu tren pentru doar 35,47 lei sau până la 121,82 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 35,47 lei.

Cel mai mic pret35,47 lei
Durata călătoriei9 ore 21 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret35,47 lei
Cel mai mare preț121,82 lei
Prima Plecare06:08
Ultima Plecare18:07
Distanţă177,18 km
PlecareZalău
SosireSibiu
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Zalău la Sibiu

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Ajungeți de la Zalău la Sibiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zalău la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Zalău la Sibiu?

În medie, un bilet de tren de la Zalău la Sibiu vă va costa 74,76 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 35,47 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Zalău la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Zalău la Sibiu. Însă în medie veți plăti în jur de 74,76 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează să ajung de la Zalău la Sibiu cu trenul?

Călătoria de la Zalău la Sibiu cu trenul va dura, de obicei, 9 ore 21 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 177,18 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 9 ore 21 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Zalău și Sibiu este lungă de vreo 177,18 km și de obicei durează aproximativ 9 ore 21 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 2 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Zalău la Sibiu cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Zalău la Sibiu?

Prima călătorie a zilei pornește de la Zalău la 06:08. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 18:07. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Zalău și Sibiu. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Zalău la 06:08. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 18:07. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Zalău și Sibiu. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Zalău laSibiu?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Zalău de la următoarele stații: Zalău, Autogară Cento Trans. Sosind la Sibiu, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Sibiu.

Câte călătorii de la Zalău la Sibiu sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Zalău la Sibiu poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 10 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Zalău la Sibiu. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Zalău la Sibiu variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Zalău la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Zalău la Sibiu

Bilete ieftine de tren de la Zalău la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Zalău la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Zalău la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Zalău la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Zalău la Sibiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Zalău la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren Zalău - Sibiu pot fi găsite până la 40,31 lei dacă aveți noroc sau 56,74 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 71,05 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Zalău la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Zalău la Sibiu cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Zalău la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.4kg
Autobuz
13.29kg
Zbor
35.44kg
Mașină
28.35kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Zalău la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Zalău și Sibiu sunt 12.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Zalău și Sibiu? Luând trenul între Zalău și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 23.04kg față de un zbor, 0.89kg față de autobuz și 15.95kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Zalău la Sibiu?
Un bilet de tren de la Zalău la Sibiu este de 74,76 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 35,47 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Zalău la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Zalău la Sibiu este de 35,47 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Zalău și Sibiu cu tren?
Distanța între Zalău și Sibiu este de 177,18 km.
Cât durează călătoria cu tren între Zalău și Sibiu?
Călătoria de la Zalău la Sibiu durează în medie 9 ore 21 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 2 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Zalău la Sibiu?
Ruta de la Zalău la Sibiu are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Zalău la Sibiu?
Primul tren de la Zalău la Sibiu pleacă la orele 06:08. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Zalău la Sibiu?
Ultimul tren de la Zalău la Sibiu pleacă la orele 18:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Zalău la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 35,47 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Zalău și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Zalău și Sibiu este 0 ore 2 min..
Există un tren direct de la Zalău la Sibiu?
Da, există un tren direct între Zalău și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Zalău la Sibiu?
Călătoria cu tren de la Zalău la Sibiu creează 12.4kg emisii de CO2.

Treceți local de la Zalău

Rute populare

Escapade de weekend de la Zalău

Rute internaționale din Zalău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Zalău

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare