Gasiți un zbor de la Baia Mare până la Timişoara

Începe de la
307,84 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Baia Mare la Timişoara cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Baia Mare la Timişoara. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de avion de la Baia Mare la Timişoara?

Când călătoriți de la Baia Mare la Timişoara, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.548,24 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 307,84 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Baia Mare la Timişoara transport zbor

Cel mai bun preț 307,84 RON
Durata călătoriei 16 h 38 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 15:40
Ultima plecare 15:15
Distanța 277 km
Plecare Baia Mare
Sosire Timişoara
Transportatori TAROM, , Blue Air

Prețul biletului Baia Mare - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
219,89 RON
Mâine
219,89 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
219,89 RON
În 5 zile
219,89 RON
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
5
Transportatori
3
Prețul minim
307,84 RON
Prețul maxim
13.286,02 RON

Baia Mare - Timişoara

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la Baia Mare la Timişoara cu avionul?

Călătoria de la Baia Mare la Timişoara acoperă o distanță de 278 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 16 h 38 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 h 25 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Baia Mare la Timişoara făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Baia Mare la Timişoara?

Prima plecare zilnică de la Baia Mare la Timişoara este la 15:40, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 15:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Baia Mare și Timişoara. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Baia Mare la Timişoara?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Baia Mare și Timişoara. Vă puteți începe călătoria în Baia Mare la aeroporturi precum Baia Mare. Acestea se leagă de aeroporturi care includ Timisoara din Timişoara. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Baia Mare la Timişoara.

Câte călătorii de la Baia Mare la Timişoara au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Baia Mare la Timişoara, puteți călători cu furnizori precum TAROM, și Blue Air. Veți găsi un număr maxim de 14 plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Baia Mare și Timişoara. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback