Train Illustration

Gasiți un zbor de la Baia Mare până la Iaşi

Starting from
188,95 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Baia Mare la Iaşi cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Baia Mare la Iaşi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la Baia Mare la Iaşi?

În medie, un bilet de avion de la Baia Mare la Iaşi vă va costa 1.536,49 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 188,95 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Baia Mare la Iaşi transport zbor

Cel mai bun preț 188,95 RON
Durata călătoriei 23 h 4 min
Călătorii pe zi 15
Prima plecare 16:05
Ultima plecare 15:40
Distanța 307 km
Plecare Baia Mare
Sosire Iaşi
Transportatori , Blue Air, TAROM, Hahn Air Systems, Lufthansa

Prețul biletului Baia Mare - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
109,90 RON
Mâine
108 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
111,70 RON
În 5 zile
104 RON
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
15
Transportatori
5
Prețul minim
188,95 RON
Prețul maxim
10.916,88 RON

Baia Mare - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

104 RON

Data
Luni 22 August 2022
CFR Călători-logo
Baia Mare - Nicolina
08:42 - 05:10
CFR Călători
20h 28min
2 schimbări
CO2: 0.88kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Baia Mare la Iaşi cu avionul?

Călătoria între Baia Mare și Iaşi este lungă de vreo 308 km și de obicei durează aproximativ 23 h 4 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 h 10 min. Dacă încercați să ajungeți de la Baia Mare la Iaşi cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Baia Mare la Iaşi?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Baia Mare la Iaşi la 16:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 15:40. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Baia Mare la Iaşi?

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Baia Mare de la următoarele aeroporturi: Baia Mare. Sosind la Iaşi, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Iasi. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Baia Mare la Iaşi?

Dacă vreți să ajungeți de la Baia Mare la Iaşi, puteți călători cu furnizori precum , Blue Air, TAROM, Hahn Air Systems și Lufthansa. Veți găsi un număr maxim de 28 plecări pe zi. În medie, sunt 15 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Baia Mare și Iaşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 15 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback