Zbor Baia Mare - Iaşi prețuri de la 946,59 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Baia Mare la Iaşi cu zborul

Călătoria de la Baia Mare la Iaşi cu zborul este de 307,66 km și durează 25 ore 57 min.. Există 17 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:20 și ultima la 15:40. Este posibil să călătoriți de la Baia Mare la Iaşi cu zbor pentru doar 946,59 lei sau până la 3.518,28 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 946,59 lei.

Cel mai mic pret946,59 lei
Durata călătoriei25 ore 57 min.
Conexiune pe zi17
Cel mai mic pret946,59 lei
Cel mai mare preț3.518,28 lei
Prima Plecare05:20
Ultima Plecare15:40
Distanţă307,66 km
PlecareBaia Mare
SosireIaşi
TransportatoriAustrian Airlines, Aegean AirlinesDetalii

Zbor Bilete de la Baia Mare la Iaşi

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Comparați prețurile și biletele de la Baia Mare la Iaşi

Bilete ieftine de zbor de la Baia Mare la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Baia Mare la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Baia Mare la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Baia Mare la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Baia Mare la Iaşi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Baia Mare la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de avion Baia Mare - Iaşi pot fi găsite până la 303,64 lei dacă aveți noroc sau 814,52 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 2.051,29 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu avionul

Când călătoriți cu avionul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează atât zboruri interne, cât și internaționale către peste 150 de destinații. Fondată în 1987, compania aeriană a crescut pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a aviației, cu o flotă de peste 60 de aeronave și o reputație pentru servicii de înaltă calitate. Aegean Airlines este membru al Star Alliance, o rețea globală de linii aeriene care include unii dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană regională din Europa timp de nouă ani consecutiv.

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, cu sediul la Belgrad. A fost fondată în 2013 ca succesor al fostului transportator național, Jat Airways. Air Serbia operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord, cu o flotă de avioane Airbus moderne. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit Etihad Guest. Air Serbia este membră a grupului Etihad Airways Partners, care include câteva alte companii aeriene din întreaga lume. Compania aeriană a câștigat mai multe premii pentru serviciul și performanța sa, inclusiv cea mai bună companie aeriană din Europa de Est la World Airline Awards.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

ITA Airways este o nouă companie aeriană italiană care a fost înființată în 2021 pentru a înlocui falimentarea Alitalia. Compania aeriană este deținută de guvernul italian și își propune să ofere pasagerilor servicii de înaltă calitate, promovând în același timp turismul durabil și responsabil. ITA Airways intenționează să opereze o flotă de aeronave moderne și să ofere o gamă largă de rute interne și internaționale. Compania aeriană s-a angajat, de asemenea, să își reducă impactul asupra mediului, investind în aeronave eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și adoptând practici durabile. Se așteaptă ca ITA Airways să joace un rol cheie în redresarea industriei aviatice italiene și să contribuie la creșterea economică a țării.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord Austrian Airlines, Aegean Airlines și ITA Airways de la Baia Mare la Iaşi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Baia Mare la Iaşi cu plane.
Facilităţi Austrian Airlines Aegean Airlines ITA Airways Vueling Wizz Air LOT Air Serbia TAROM
wifi Wifi check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check cross check check check check

Baia Mare la Iaşi Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
21.54kg
Autobuz
23.07kg
Zbor
61.53kg
Mașină
49.22kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Baia Mare la Iaşi?
Un bilet de zbor de la Baia Mare la Iaşi este de 2.123,32 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 946,59 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Baia Mare la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Baia Mare la Iaşi este de 946,59 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Baia Mare și Iaşi cu zbor?
Distanța între Baia Mare și Iaşi este de 307,66 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Baia Mare și Iaşi?
Călătoria de la Baia Mare la Iaşi durează în medie 25 ore 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 30 min..
Ce companii operează de la Baia Mare la Iaşi?
Ruta Baia Mare - Iaşi este acoperită de 10 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Austrian Airlines, Aegean Airlines, Iberia Airlines, Aero Services Executive, ITA Airways, easyJet UK, Vueling, Wizz Air, LOT, Air Serbia și TAROM ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Baia Mare la Iaşi?
Ruta de la Baia Mare la Iaşi are în medie 17 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Baia Mare la Iaşi?
Primul zbor de la Baia Mare la Iaşi pleacă la orele 05:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Baia Mare la Iaşi?
Ultimul zbor de la Baia Mare la Iaşi pleacă la orele 15:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Baia Mare la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 946,59 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Baia Mare și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Baia Mare și Iaşi este 3 ore 30 min..
Există un zbor direct de la Baia Mare la Iaşi?
Da, există un zbor direct între Baia Mare și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Baia Mare la Iaşi?
Călătoria cu zbor de la Baia Mare la Iaşi creează 61.53kg emisii de CO2.

Treceți local de la Baia Mare

Rute populare

Escapade de weekend de la Baia Mare

Rute internaționale din Baia Mare și zonele din apropiere

Alte destinații de la Baia Mare

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare