Zbor Cluj-Napoca - Viena prețuri de la 216,17 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Cluj-Napoca la Viena cu zborul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Viena cu zborul este de 566,66 km și durează 2 ore 11 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:10 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Viena cu zbor pentru doar 216,17 lei sau până la 5.438,91 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 216,17 lei.

Cel mai mic pret216,17 lei
Durata călătoriei2 ore 11 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret216,17 lei
Cel mai mare preț5.438,91 lei
Prima Plecare07:10
Ultima Plecare21:30
Distanţă566,66 km
PlecareCluj-Napoca
SosireViena
TransportatoriHéli Sécurité Helicopter Airlines, Corendon AirlinesDetalii

Zbor Bilete de la Cluj-Napoca la Vienna

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Cluj-Napoca la Viena cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Cluj-Napoca la Viena? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Viena?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Cluj-Napoca la Viena. Însă în medie veți plăti în jur de 1.220,81 lei pentru un bilet de avion. Puteți găsi bilete de avion la prețuri mici chiar și de 216,17 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de avion mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de avion ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât timp va dura să ajung de la Cluj-Napoca la Viena cu avionul?

Cu o distanță de 566,66 km între Cluj-Napoca și Viena, de obicei va dura 2 ore 11 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 2 ore 11 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Cluj-Napoca și Viena este în jur de 566,66 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 2 ore 11 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Cluj-Napoca și Viena durează 0 ore 20 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Cluj-Napoca la Viena?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Cluj-Napoca la Viena la 07:10. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. În general, prima plecare a serii din Cluj-Napoca va fi la 07:10, iar ultima plecare va fi la 21:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Cluj-Napoca la Viena se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Cluj-Napoca la Viena?

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Cluj-Napoca de la următoarele aeroporturi: Cluj Napoca,Cluj International Airport,Cluj-Napoca ,Cluj-Napoca Beta Bus Station. Sosind la Viena, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Praterstern (U2),Wien Westbahnhof (U3),Wien Meidling (wlb),Wien Mitte,Wien Quartier Belvedere,Vienna Erdberg (VIB),Wien, Hauptbahnhof,Wien, Hütteldorf. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Cluj-Napoca la Viena?

Ruta de la Cluj-Napoca la Viena este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Cluj-Napoca de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Cluj-Napoca la Viena, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 7 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cluj-Napoca la Vienna

Bilete ieftine de zbor de la Cluj-Napoca la Viena
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Viena.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Viena, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Viena.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cluj-Napoca la Vienna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 108,48 lei la 814,75 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 87% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Cluj-Napoca la Viena

Cele mai ieftine bilete de avion Cluj-Napoca - Viena pot fi găsite până la 218,47 lei dacă aveți noroc sau 477,47 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 889,02 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Viena cu avionul

Când călătoriți cu avionul către Viena, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează atât zboruri interne, cât și internaționale către peste 150 de destinații. Fondată în 1987, compania aeriană a crescut pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a aviației, cu o flotă de peste 60 de aeronave și o reputație pentru servicii de înaltă calitate. Aegean Airlines este membru al Star Alliance, o rețea globală de linii aeriene care include unii dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană regională din Europa timp de nouă ani consecutiv.

Air France este compania aeriană de pavilion a Franței, cu sediul în Tremblay-en-France. Este o subsidiară a grupului Air France-KLM și un membru fondator al alianței globale a companiilor aeriene SkyTeam. Compania aeriană operează o flotă de peste 200 de aeronave, care deservește peste 200 de destinații din întreaga lume. Air France oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy, Business și La Première (First Class). Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, scaunele confortabile și opțiunile de divertisment în timpul zborului. Air France este angajată în favoarea durabilității și a implementat diverse inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi investițiile în avioane mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și reducerea materialelor plastice de unică folosință.

Air Malta este compania aeriană națională a Maltei, cu sediul în Luqa. Oferă servicii regulate către destinații din Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Compania aeriană a fost fondată în 1973 și are o flotă de avioane Airbus A320 și A320neo. Air Malta oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv locuri la clasa economică și business, divertisment în zbor și un program de fidelitate numit Flypass. Compania aeriană s-a confruntat cu dificultăți financiare în ultimii ani, dar a implementat un plan de restructurare pentru a-și îmbunătăți profitabilitatea și competitivitatea. Air Malta este o contribuție importantă la industria și economia turistică a Maltei.

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, cu sediul la Belgrad. A fost fondată în 2013 ca succesor al fostului transportator național, Jat Airways. Air Serbia operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord, cu o flotă de avioane Airbus moderne. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit Etihad Guest. Air Serbia este membră a grupului Etihad Airways Partners, care include câteva alte companii aeriene din întreaga lume. Compania aeriană a câștigat mai multe premii pentru serviciul și performanța sa, inclusiv cea mai bună companie aeriană din Europa de Est la World Airline Awards.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

Corendon Airlines este o companie aeriană turcă de agrement care a fost fondată în 2004. Compania aeriană operează zboruri către diverse destinații din Europa, Africa și Asia, cu accent pe destinațiile de vacanță. Corendon Airlines are o flotă de avioane moderne, inclusiv avioane Boeing 737-800 și Airbus A320. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv mese în timpul zborului, divertisment și locuri confortabile. Corendon Airlines se angajează să ofere călătorii aeriene sigure și de încredere și a primit numeroase premii pentru standardele sale înalte de serviciu. Compania aeriană face parte din Corendon Group, care include și un tour operator și mai multe hoteluri.

Ethiopian Air este compania aeriană de pavilion a Etiopiei, cu sediul în Addis Abeba. A fost fondată în 1945 și operează o flotă de peste 120 de aeronave, care deservește peste 125 de destinații din întreaga lume. Ethiopian Air este membru al Star Alliance și are acorduri de partajare a codului cu alte câteva companii aeriene. Compania aeriană oferă atât servicii pentru pasageri, cât și servicii de marfă, precum și servicii de întreținere, reparații și revizii. Ethiopian Air a câștigat mai multe premii pentru serviciile sale, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană din Africa în 2017 și 2018. Compania aeriană este cunoscută pentru angajamentul său față de sustenabilitate și responsabilitate socială, inclusiv inițiative de reducere a emisiilor de carbon și de sprijinire a comunităților locale.

ITA Airways este o nouă companie aeriană italiană care a fost înființată în 2021 pentru a înlocui falimentarea Alitalia. Compania aeriană este deținută de guvernul italian și își propune să ofere pasagerilor servicii de înaltă calitate, promovând în același timp turismul durabil și responsabil. ITA Airways intenționează să opereze o flotă de aeronave moderne și să ofere o gamă largă de rute interne și internaționale. Compania aeriană s-a angajat, de asemenea, să își reducă impactul asupra mediului, investind în aeronave eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și adoptând practici durabile. Se așteaptă ca ITA Airways să joace un rol cheie în redresarea industriei aviatice italiene și să contribuie la creșterea economică a țării.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Pegasus Airlines este o companie aeriană low-cost cu sediul în Turcia. A fost fondată în 1990 și a început să funcționeze în 2005. Compania aeriană operează zboruri către peste 100 de destinații în 40 de țări, în principal în Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Pegasus Airlines are o flotă de peste 80 de aeronave, formată din Airbus A320 și Boeing 737. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii, inclusiv check-in online, mese în timpul zborului și un program de fidelitate. Pegasus Airlines este cunoscută pentru tarifele sale accesibile și a câștigat mai multe premii pentru serviciul pentru clienți și eficiența operațională.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord Corendon Airlines, SunExpress și Aegean Airlines de la Cluj-Napoca la Viena
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Cluj-Napoca la Viena cu plane.
Facilităţi Corendon Airlines SunExpress Aegean Airlines Ethiopian Air Pegasus Airlines Air Serbia Turkish Airlines Air France Wizz Air Lufthansa LOT Finnair ITA Airways Eurowings TAROM Austrian Airlines Air Malta Aer Lingus
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check check check check cross check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura cross cross check cross check check check cross check check check cross check cross check check check check

Cluj-Napoca la Viena Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
39.67kg
Autobuz
42.5kg
Zbor
113.33kg
Mașină
90.67kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Cluj-Napoca la Viena?
Un bilet de zbor de la Cluj-Napoca la Viena este de 1.220,81 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 216,17 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Cluj-Napoca la Viena?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Cluj-Napoca la Viena este de 216,17 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Viena cu zbor?
Distanța între Cluj-Napoca și Viena este de 566,66 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Cluj-Napoca și Viena?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Viena durează în medie 2 ore 11 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 20 min..
Ce companii operează de la Cluj-Napoca la Viena?
Ruta Cluj-Napoca - Viena este acoperită de 26 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Héli Sécurité Helicopter Airlines, Corendon Airlines, SunExpress, Aegean Airlines, Ethiopian Air, Pegasus Airlines, Air Serbia, SAS Braathens, XZ, Aero Services Executive, Norwegian Air Sweden, Turkish Airlines, Air France, Wizz Air, Lufthansa, Wizz Air Malta, LOT, Finnair, ITA Airways, Air Baltic, easyJet UK, Eurowings, TAROM, Austrian Airlines, Swiss International Air Lines, Air Malta și Aer Lingus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Cluj-Napoca la Viena?
Ruta de la Cluj-Napoca la Viena are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Cluj-Napoca la Viena?
Primul zbor de la Cluj-Napoca la Viena pleacă la orele 07:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Cluj-Napoca la Viena?
Ultimul zbor de la Cluj-Napoca la Viena pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cluj-Napoca la Viena?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 216,17 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Cluj-Napoca la Viena?
Există în medie 1 de la Cluj-Napoca pentru a merge la Viena.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Cluj-Napoca și Viena?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Cluj-Napoca și Viena este 0 ore 20 min..
Există un zbor direct de la Cluj-Napoca la Viena?
Da, există un zbor direct între Cluj-Napoca și Viena.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Cluj-Napoca la Viena?
Călătoria cu zbor de la Cluj-Napoca la Viena creează 113.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Rute asemănătoare

Alte rute populare