• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la București până la Timişoara Starting from 16,52 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Transport Zbor

Mâine

Transport Zbor

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Călătoria dvs. de la București la Timişoara cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Timişoara? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Timişoara, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la București la Timişoara?

În medie, un bilet de avion de la București la Timişoara vă va costa 365,16 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 16,52 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.București la Timişoara transport zbor

Cel mai bun preț 16,52 RON
Durata călătoriei 1 h 6 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 07:30
Ultima plecare 21:45
Distanța 410 km

Prețul biletului București - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
128,78 RON
95,64 RON
112,06 RON
299,16 RON
16,52 RON
32,99 RON
Detalii
58,47 RON
58,47 RON
Detalii
Detalii
53,60 RON
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa plane

Călătorii
3
Transportatori
10
Prețul minim
16,52 RON
Prețul maxim
5.612,28 RON
Ryanair-logo
Ryanair
Durata: 1 h
Otopeni Intl - Timisoara
22:15 - 23:15
128,78 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 1 h
Otopeni Intl - Timisoara
07:30 - 08:30
390,61 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 1 h
Otopeni Intl - Timisoara
18:55 - 19:55
766,71 RON

Cât durează să ajung de la București la Timişoara cu avionul?

Pentru a ajunge mai repede de la București la Timişoara, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Timişoara vor termina călătoria în 55 min. În medie, va fi nevoie de vreo 1 h 3 min pentru a parcurge 411 km între București și Timişoara.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Timişoara?

În general, prima plecare a serii din București va fi la 23:00, iar ultima plecare va fi la 21:45. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Timişoara se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt aeroporturile de pe ruta de la București laTimişoara?

Veți putea pleca din București folosind aeroporturi precum Otopeni Intl. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Timisoara din Timişoara. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în București, fie în Timişoara, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Timişoara?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Timişoara, puteți călători cu furnizori precum TAROM, Ryanair, , Blue Air, Lufthansa, Austrian Airlines, Wizz Air, ブエリング航空, Delta și Eurowings. Veți găsi un număr maxim de 43 plecări pe zi. În medie, sunt 4 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 4 călătorii directe între București și Timişoara. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.