Gasiți un autobuz de la Aiud până la Oradea

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 39 RON
Durata călătoriei 4 h 46 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare: 09:45
Ultima plecare: 12:00
Distanța 160km

Cum sunt stațiile de plecare în Aiud și numit Oradea?

Atunci când călătoresc cu autobuzul de la Aiud la Oradea, stațiile sunt deservite Aiud și Aiud - Pompieri și Oradea și Oradea - Autogara Intrans SA.

Autobuze din Aiud spre Oradea


Pentru călătoriile relativ scurte, cum ar fi cea de la Aiud la Oradea, ai putea, de asemenea, alege să călătorească prin carpooling, alternativa mai ieftina, sau cu trenul, o alegere ecologică.

În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

La ce oră sunt autobuzele pentru Oradea?

Pentru a ajunge la de la Aiud cu Oradea ultimul autobuz, se va lua în jurul valorii de 4 ore și 37 minute, sau chiar 4 ore și 20 minute dacă alegeți cele mai rapide solutii. Primul autobuz pleacă de la Aiud 09:08, în timp ce ultima este la 12:08.

Ce companii de autobuz sunt în funcțiune în Aiud rută -? Oradea

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea FlixBus, Fany și Cotofana, oferind autobuze de la Aiud la Oradea./p>

Flixbus este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere și cele mai renumite companii de autobuze din Europa întreagă. Cu mai mult de 40 de milioane de pasageri numai în 2017, Flixbus oferă conexiuni naționale și internaționale de autobuz, de asemenea, cu autobuzele de noapte.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another