Train Illustration

Gasiți un autobuz de la București până la Madrid

Starting from
469,59 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la București la Madrid cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Madrid? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la București la Madrid?

Prețurile biletelor de autobuz de la București la Madrid variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Madrid vor costa 469,59 RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 544,97 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.București la Madrid transport autobuz

Cel mai bun preț 469,59 RON
Durata călătoriei 58 h 39 min
Călătorii pe zi 2
Prima plecare 03:45
Ultima plecare 05:00
Distanța 2.473 km
Plecare București
Sosire Madrid
Transportatori Eurolines, Flixbus, Union Ivkoni, Union ivkoni unibus

Prețul biletului București - Madrid în fiecare zi

 
Azi
1.767,14 RON
Mâine
813,63 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
1.056,71 RON
În 5 zile
726,02 RON
În 6 zile
570,65 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
2
Transportatori
4
Prețul minim
469,59 RON
Prețul maxim
974,37 RON

București - Madrid

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Zbor

674,09 RON

Data
Sâmbătă 20 August 2022
Blue Air-logo
Otopeni Intl - Barajas
14:15 - 23:50
Blue Air
10h 35min
1 schimbări
CO2: 457.46kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la București la Madrid cu autobuzul?

Călătoria între București și Madrid cu autobuzul durează de obicei 58 h 39 min pentru a acoperi o distanță de 2.473 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Madrid vă va duce 55 h 15 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Madrid, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la București la Madrid?

Prima plecare a serii de la București la Madrid este la 03:45, în timp ce ultima călătorie pornește la 05:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Madrid. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Madrid?

În cazul în care călătoriți internațional de la România la Spania, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1 și Autogara Filaret și să sosiți la Madrid Railway station Sur, Mendez Alvaro street 83 și Estación Sur. Nu toate stațiile din România sunt legate de toate stațiile din Spania, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

Puteți pleca din București la stații precum Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1 și Autogara Filaret. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Madrid la următoarele stații: Madrid Railway station Sur, Mendez Alvaro street 83 și Estación Sur. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Madrid. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Madrid sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la București la Madrid folosind companii precum Eurolines, Flixbus, Union Ivkoni și Union ivkoni unibus. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 2 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Madrid folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la București la Madrid în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
241 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback