Autobuz București - Madrid preturi de la 718,15 lei

21.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
718,15 lei

București la Madrid cu autobuzul

Călătoria de la București la Madrid cu autobuzul este de 2.475,66 km și durează 66 ore 40 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:45 și ultima la 16:30. Este posibil să călătoriți de la București la Madrid cu autobuz pentru doar 718,15 lei sau până la 1.406,39 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 718,15 lei.

Cel mai mic pret718,15 lei
Durata călătoriei66 ore 40 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret718,15 lei
Cel mai mare preț1.406,39 lei
Prima Plecare03:45
Ultima Plecare16:30
Distanţă2.475,66 km
PlecareBucurești
SosireMadrid
TransportatoriTabita Tour, FlixBus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Madrid

Data plecării
duminică, 21 apr. 2024

Ajungeți de la București la Madrid cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Madrid. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la București la Madrid cu autobuzul?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Madrid vă va costa 979,37 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 718,15 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Madrid. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Madrid. În medie, însă, veți plăti în jur de 979,37 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează să ajung de la București la Madrid cu autobuzul?

Distanța dintre București și Madrid este aproximativ 2.475,66 km. În general, va dura în jur de 66 ore 40 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la București la Madrid acoperă o distanță de 2.475,66 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 66 ore 40 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 55 ore 21 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Madrid făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laMadrid?

În București, stațiile de plecare includ Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station. Când veți sosi în Madrid, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Madrid-Atocha,MADRID (E),Madrid - Avenida de America,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Chamartin,MADRID BARAJAS aeropuerto T1,Madrid Barajas Airport,Madrid Puente de la Cea. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Madrid?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Madrid poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 4 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Madrid. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Madrid variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Madrid. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Madrid

Bilete ieftine de autobuz de la București la Madrid
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Madrid.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Madrid, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Madrid.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Madrid

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 706,81 lei la 1.258,87 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 44% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Madrid

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Madrid pot fi găsite până la 764,37 lei dacă aveți noroc sau 933,07 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.119,27 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Madrid cu autobuzul

Când călătoriți la Madrid cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la București la Madrid
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Madrid cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Madrid Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
173.3kg
Autobuz
185.67kg
Zbor
495.13kg
Mașină
396.1kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Madrid?
Un bilet de autobuz de la București la Madrid este de 979,37 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 718,15 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Madrid?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Madrid este de 718,15 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Madrid cu autobuz?
Distanța între București și Madrid este de 2.475,66 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Madrid?
Călătoria de la București la Madrid durează în medie 66 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 55 ore 21 min..
Ce companii operează de la București la Madrid?
Ruta București - Madrid este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Tabita Tour și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Madrid?
Ruta de la București la Madrid are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Madrid?
Primul autobuz de la București la Madrid pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Madrid?
Ultimul autobuz de la București la Madrid pleacă la orele 16:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Madrid?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 718,15 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Madrid?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Madrid.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Madrid?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Madrid este 55 ore 21 min..
Există un autobuz direct de la București la Madrid?
Da, există un autobuz direct între București și Madrid.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Madrid?
Călătoria cu autobuz de la București la Madrid creează 185.67kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Madrid

Rute asemănătoare

Alte rute populare