Autobuz București - Kiev preturi de la 286,68 lei

Începe de la
286,68 lei

București la Kiev de la autobuz

Călătoria de la București la Kiev de la autobuz este de 748,04 km și durează 19 ore 30 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:00 și ultima la 02:00. Este posibil să călătoriți de la București la Kiev cu autobuz pentru doar 286,68 lei sau până la 289,76 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 286,68 lei.

Cel mai mic pret286,68 lei
Durata călătoriei19 ore 30 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret286,68 lei
Cel mai mare preț289,76 lei
Prima Plecare02:00
Ultima Plecare02:00
Distanţă748,04 km
PlecareBucurești
SosireKiev
TransportatoriMaks Trans

Autobuz Bilete de la Bucharest la Kyiv

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Kiev cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Kiev? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la București la Kiev?

Când călătoriți de la București la Kiev, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 288,39 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 286,68 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Kiev. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la București la Kiev vă va costa 288,39 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la București la Kiev cu autobuzul?

Călătoria de la București la Kiev cu autobuzul va dura, de obicei, 19 ore 30 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 748,04 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 19 ore 30 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între București și Kiev cu autobuzul durează de obicei 19 ore 30 min. pentru a acoperi o distanță de 748,04 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Kiev vă va duce 19 ore 30 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Kiev, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Kiev?

În București, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Kiev, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Kiev?

Veți putea să călătoriți de la București la Kiev folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Kiev folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la București la Kiev în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Kiev. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Kyiv

Bilete ieftine de autobuz de la București la Kiev
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Kiev.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Kiev, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Kiev.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Kyiv

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Kiev cu autobuzul

Când călătoriți la Kiev cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Kiev Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
52.36kg
Autobuz
56.1kg
Zbor
149.61kg
Mașină
119.69kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Kiev?
Un bilet de autobuz de la București la Kiev este de 288,39 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 286,68 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Kiev?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Kiev este de 286,68 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Kiev cu autobuz?
Distanța între București și Kiev este de 748,04 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Kiev?
Călătoria de la București la Kiev durează în medie 19 ore 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 19 ore 30 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Kiev?
Ruta de la București la Kiev are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Kiev?
Primul autobuz de la București la Kiev pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Kiev?
Ultimul autobuz de la București la Kiev pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Kiev?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 286,68 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Kiev?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Kiev. Puteți merge de la București Autogara Militari, București Gara Basarab, Bucharest Filaret Bus Station, Bukarest Autogara Rahova, Henri Coandă International Airport și Gara Bucureşti Nord și puteți ajunge la Kyiv Аеропорт "київ", Kiev, Kyiv Avtovokzal (Київ, Автовокзал), Bus stop Kyiv (area of "Polesye" mall) Vokzalnaya square; house 2, Kiev Bus Station Tsentralʹnyy și Vydubychi Station.
Câte conexiuni directe merg de la București la Kiev?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Kiev.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Kiev?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Kiev este 19 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la București la Kiev?
Da, există un autobuz direct între București și Kiev.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Kiev?
Călătoria cu autobuz de la București la Kiev creează 56.1kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Kiev

Rute asemănătoare

Alte rute populare