Autobuz Timişoara - Oradea preturi de la 41,05 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Timişoara la Oradea cu autobuzul

Călătoria de la Timişoara la Oradea cu autobuzul este de 155,92 km și durează 3 ore 25 min.. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 21:00. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Oradea cu autobuz pentru doar 41,05 lei sau până la 49,35 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 41,05 lei.

Cel mai mic pret41,05 lei
Durata călătoriei3 ore 25 min.
Conexiune pe zi13
Cel mai mic pret41,05 lei
Cel mai mare preț49,35 lei
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare21:00
Distanţă155,92 km
PlecareTimişoara
SosireOradea
Transportatoriautogenn, cento_trans

Autobuz Bilete de la Timişoara la Oradea

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Timişoara la Oradea cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Timişoara la Oradea. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Timişoara la Oradea?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Oradea. În medie, însă, veți plăti în jur de 43,00 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 41,05 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Timişoara la Oradea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 43,00 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Timişoara la Oradea cu autobuzul?

Călătoria între Timişoara și Oradea cu autobuzul este aproximativ 155,92 km. Vă va lua cam 3 ore 25 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Timişoara la Oradea, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Timişoara și Oradea vor termina călătoria în 2 ore 50 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 3 ore 25 min. pentru a parcurge 155,92 km între Timişoara și Oradea.

La ce oră sunt plecările de la Timişoara la Oradea?

Prima plecare zilnică de la Timişoara la Oradea este la 07:30, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 21:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Timişoara și Oradea. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la Timişoara la 07:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 21:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și Oradea. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Timişoara la Oradea?

În Timişoara, stațiile de plecare includ TIMISOARA,Timișoara Gazprom,Timișoara, Gara Timisoara Nord,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Metro. Când veți sosi în Oradea, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Oradea, Autogara Velența,Oradea International Airport,Gara Oradea,Oradea Calea Aradului. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Timişoara la Oradea au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 13 plecări zilnice de la Timişoara la Oradea. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 13 plecări de la Timişoara care merg direct la Oradea. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Oradea

Bilete ieftine de autobuz de la Timişoara la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Oradea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Timişoara la Oradea

Cele mai ieftine bilete de autobuz Timişoara - Oradea pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu autobuzul

Când călătoriți la Oradea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la Oradea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.91kg
Autobuz
11.69kg
Zbor
31.18kg
Mașină
24.95kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Timişoara la Oradea?
Un bilet de autobuz de la Timişoara la Oradea este de 43,00 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 41,05 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Timişoara la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Timişoara la Oradea este de 41,05 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Oradea cu autobuz?
Distanța între Timişoara și Oradea este de 155,92 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Timişoara și Oradea?
Călătoria de la Timişoara la Oradea durează în medie 3 ore 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 50 min..
Ce companii operează de la Timişoara la Oradea?
Ruta Timişoara - Oradea este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogenn și cento_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Timişoara la Oradea?
Ruta de la Timişoara la Oradea are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Timişoara la Oradea?
Primul autobuz de la Timişoara la Oradea pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Timişoara la Oradea?
Ultimul autobuz de la Timişoara la Oradea pleacă la orele 21:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 41,05 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Oradea?
Există în medie 13 de la Timişoara pentru a merge la Oradea.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Timişoara și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Timişoara și Oradea este 2 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Timişoara la Oradea?
Da, există un autobuz direct între Timişoara și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Timişoara la Oradea?
Călătoria cu autobuz de la Timişoara la Oradea creează 11.69kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Oradea

Rute asemănătoare

Alte rute populare