Autobuz Iaşi - Oradea preturi de la 143,81 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Oradea cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Oradea cu autobuzul este de 429,32 km și durează 12 ore 1 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:00 și ultima la 09:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Oradea cu autobuz pentru doar 143,81 lei sau până la 144,73 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 143,81 lei.

Cel mai mic pret143,81 lei
Durata călătoriei12 ore 1 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret143,81 lei
Cel mai mare preț144,73 lei
Prima Plecare08:00
Ultima Plecare09:00
Distanţă429,32 km
PlecareIaşi
SosireOradea
Transportatoriautogari

Autobuz Bilete de la Iași la Oradea

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Oradea cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Oradea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Iaşi la Oradea?

Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Oradea variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Oradea vor costa 143,81 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 144,39 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Oradea variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 144,39 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Oradea cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 12 ore 1 min.. Atât durează să traversați 429,32 km de la Iaşi la Oradea. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Oradea ar putea să dureze mai mult de 12 ore 1 min.. Călătoria între Iaşi și Oradea este lungă de vreo 429,32 km și de obicei durează aproximativ 12 ore 1 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 12 ore 0 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Oradea cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Oradea?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Oradea, care de obicei este la 08:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 09:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la 08:00, iar ultima plecare va fi la 09:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Oradea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Oradea?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Gara Oradea,Oradea International Airport,Oradea, Autogara Velența,Oradea Calea Aradului din Oradea. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Oradea, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Oradea?

În medie, sunt 2 plecări zilnice de la Iaşi la Oradea. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 2 plecări de la Iaşi care merg direct la Oradea. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Oradea

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Oradea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Oradea

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Oradea pot fi găsite până la 123,23 lei dacă aveți noroc sau 142,89 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 154,85 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu autobuzul

Când călătoriți la Oradea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Oradea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
30.05kg
Autobuz
32.2kg
Zbor
85.86kg
Mașină
68.69kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Oradea?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Oradea este de 144,39 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 143,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Oradea este de 143,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Oradea cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Oradea este de 429,32 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Oradea?
Călătoria de la Iaşi la Oradea durează în medie 12 ore 1 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Oradea?
Ruta de la Iaşi la Oradea are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Oradea?
Primul autobuz de la Iaşi la Oradea pleacă la orele 08:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Oradea?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Oradea pleacă la orele 09:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 143,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Oradea?
Există în medie 2 de la Iaşi pentru a merge la Oradea.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Oradea este 12 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Oradea?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Oradea?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Oradea creează 32.2kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Oradea

Rute asemănătoare

Alte rute populare