Autobuz Buzău - Berlin preturi de la 354,26 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Buzău la Berlin cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Berlin cu autobuzul este de 1.277,53 km și durează 31 ore 15 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 00:30. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Berlin cu autobuz pentru doar 354,26 lei sau până la 354,26 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 354,26 lei.

Cel mai mic pret354,26 lei
Durata călătoriei31 ore 15 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret354,26 lei
Cel mai mare preț354,26 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare00:30
Distanţă1.277,53 km
PlecareBuzău
SosireBerlin
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Buzău la Berlin

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Buzău la Berlin cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Buzău la Berlin. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Buzău la Berlin?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la Berlin. În medie, însă, veți plăti în jur de 354,26 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 354,26 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Berlin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Buzău la Berlin, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 354,26 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Buzău la Berlin cu autobuzul?

Călătoria de la Buzău la Berlin cu autobuzul va dura, de obicei, 31 ore 15 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 1.277,53 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 31 ore 15 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Buzău la Berlin acoperă o distanță de 1.277,53 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 31 ore 15 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 31 ore 15 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Buzău la Berlin făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Buzău la Berlin?

În Buzău, stațiile de plecare includ Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău, Autogara Nord,Buzău,Buzau Petrol Station Petrom. Când veți sosi în Berlin, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Berlin, Ostbahnhof,Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin Friedrichstraße,Berlin Ostkreuz station,Berlin, ZOB,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Hbf (tief),Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin - Spandau,Berlin, Alexanderplatz. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Buzău la Berlin sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Buzău la Berlin, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 1 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Buzău și Berlin. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Berlin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Berlin

Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Berlin
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Berlin.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Berlin, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Berlin.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Berlin

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Buzău la Berlin

Cele mai ieftine bilete de autobuz Buzău - Berlin pot fi găsite până la 432,49 lei dacă aveți noroc sau 500,30 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 571,75 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Berlin cu autobuzul

Când călătoriți la Berlin cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Buzău la Berlin
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Buzău la Berlin cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Buzău la Berlin Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
89.43kg
Autobuz
95.81kg
Zbor
255.51kg
Mașină
204.4kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Berlin?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Berlin este de 354,26 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 354,26 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Berlin?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Berlin este de 354,26 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Berlin cu autobuz?
Distanța între Buzău și Berlin este de 1.277,53 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Berlin?
Călătoria de la Buzău la Berlin durează în medie 31 ore 15 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 31 ore 15 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Berlin?
Ruta de la Buzău la Berlin are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Berlin?
Primul autobuz de la Buzău la Berlin pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Berlin?
Ultimul autobuz de la Buzău la Berlin pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Berlin?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 354,26 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Berlin?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Berlin este 31 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Berlin?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Berlin.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Berlin?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Berlin creează 95.81kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Berlin

Alte rute populare