• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Baia Mare până la Buhuşi

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Buhuşi

Călătoria de la Baia Mare la Buhuşi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Baia Mare la Buhuşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Baia Mare la Buhuşi transport autobuz

Distanța 258 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Baia Mare - Buhuşi

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Tarsin-logo
Tarsin
Durata: 47 h 40 min
Baia Mare - Autogara - Buhusi - Gara CFR Buhusi
16:00 - 15:40
324 RON
AlexaTrans-logo
AlexaTrans
Durata: 48 h 40 min
Baia Mare - Buhusi
15:00 - 15:40
833,40 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 44 h 10 min
Baia Mare - Buhusi
19:30 - 15:40
937 RON
Tarsin-logo
Tarsin
Durata: 47 h 40 min
Baia Mare - Buhusi
16:00 - 15:40
1.203 RON

Cât timp va dura să ajung de la Baia Mare la Buhuşi cu autobuzul?

Cu o distanță de 258 km între Baia Mare și Buhuşi, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

La ce oră sunt plecările de la Baia Mare la Buhuşi?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Baia Mare la Buhuşi, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Baia Mare la Buhuşi cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În Baia Mare, stațiile de plecare includ Baia Mare - Autogara și Baia Mare. Când veți sosi în Buhuşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Buhusi - Gara CFR Buhusi și Buhusi. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Baia Mare la Buhuşi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Baia Mare la Buhuşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.