Autobuz Braşov - Paris preturi de la 499,58 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Paris cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Paris cu autobuzul este de 1.785,79 km și durează 48 ore 22 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 21:15. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Paris cu autobuz pentru doar 499,58 lei sau până la 787,58 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 499,58 lei.

Cel mai mic pret499,58 lei
Durata călătoriei48 ore 22 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret499,58 lei
Cel mai mare preț787,58 lei
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare21:15
Distanţă1.785,79 km
PlecareBraşov
SosireParis
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Braşov la Paris

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Braşov la Paris

Plănuiți să călătoriți de la Braşov la Paris? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Braşov la Paris?

În medie, un bilet de autobuz de la Braşov la Paris vă va costa 647,15 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 499,58 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Braşov la Paris, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 647,15 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Braşov la Paris cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 48 ore 22 min.. Atât durează să traversați 1.785,79 km de la Braşov la Paris. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Braşov la Paris ar putea să dureze mai mult de 48 ore 22 min.. Distanța dintre Braşov și Paris este în jur de 1.785,79 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 48 ore 22 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Braşov și Paris durează 35 ore 35 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Braşov la Paris?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Braşov la Paris la 07:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:15. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Braşov la Paris la 07:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:15. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Braşov la Paris cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Braşov la stații precum Brasov - Stadium,Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Paris la următoarele stații: Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris, Porte Maillot,Paris Gare du Nord,Paris - Orly Airport,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris La Défense,Paris - Gare De Lyon. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Braşov și Paris. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Braşov la Paris sunt în fiecare zi?

Ruta de la Braşov la Paris este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Braşov de 6 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Braşov la Paris, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Paris

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Paris
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Paris.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Paris, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Paris.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Paris

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Paris

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Paris pot fi găsite până la 488,59 lei dacă aveți noroc sau 639,04 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 923,52 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Paris cu autobuzul

Când călătoriți la Paris cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Braşov la Paris
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Paris cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Braşov la Paris Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
125.01kg
Autobuz
133.93kg
Zbor
357.16kg
Mașină
285.73kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Paris?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Paris este de 647,15 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 499,58 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Paris?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Paris este de 499,58 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Paris cu autobuz?
Distanța între Braşov și Paris este de 1.785,79 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Paris?
Călătoria de la Braşov la Paris durează în medie 48 ore 22 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 35 ore 35 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Paris?
Ruta de la Braşov la Paris are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Paris?
Primul autobuz de la Braşov la Paris pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Paris?
Ultimul autobuz de la Braşov la Paris pleacă la orele 21:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Paris?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 499,58 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Paris?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Paris este 35 ore 35 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Paris?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Paris.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Paris?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Paris creează 133.93kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Paris

Alte rute populare