Autobuz Oradea - Buhuşi preturi de la 678,42 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Oradea la Buhuşi cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Buhuşi cu autobuzul este de 364,65 km și durează 19 ore 40 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:30 și ultima la 02:30. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Buhuşi cu autobuz pentru doar 678,42 lei sau până la 678,42 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 678,42 lei.

Cel mai mic pret678,42 lei
Durata călătoriei19 ore 40 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret678,42 lei
Cel mai mare preț678,42 lei
Prima Plecare02:30
Ultima Plecare02:30
Distanţă364,65 km
PlecareOradea
SosireBuhuşi
Transportatorimega_travel, eurofratello
Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Buhuşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Buhuşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Buhuşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Buhuşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Buhuşi

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Buhuşi pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Buhuşi cu autobuzul

Când călătoriți la Buhuşi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Buhuşi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
25.53kg
Autobuz
27.35kg
Zbor
72.93kg
Mașină
58.34kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Buhuşi?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Buhuşi este de 678,42 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 678,42 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Buhuşi?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Buhuşi este de 678,42 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Buhuşi cu autobuz?
Distanța între Oradea și Buhuşi este de 364,65 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Buhuşi?
Călătoria de la Oradea la Buhuşi durează în medie 19 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 19 ore 40 min..
Ce companii operează de la Oradea la Buhuşi?
Ruta Oradea - Buhuşi este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, mega_travel și eurofratello ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Buhuşi?
Ruta de la Oradea la Buhuşi are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Buhuşi?
Primul autobuz de la Oradea la Buhuşi pleacă la orele 02:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Buhuşi?
Ultimul autobuz de la Oradea la Buhuşi pleacă la orele 02:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Buhuşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 678,42 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Buhuşi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Buhuşi este 19 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Buhuşi?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Buhuşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Buhuşi?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Buhuşi creează 27.35kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Buhuşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare