Autobuz Budapesta - Oradea preturi de la 88,30 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 147,81 lei
Mâine 148,74 lei
2 zile 106,91 lei
3 zile 141,66 lei

Budapesta la Oradea cu autobuzul

Călătoria de la Budapesta la Oradea cu autobuzul este de 223,7 km și durează 5 ore 33 min.. Există 16 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:30 și ultima la 23:15. Este posibil să călătoriți de la Budapesta la Oradea cu autobuz pentru doar 88,30 lei sau până la 485,80 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 88,30 lei.

Cel mai mic pret88,30 lei
Durata călătoriei5 ore 33 min.
Conexiune pe zi16
Cel mai mic pret88,30 lei
Cel mai mare preț485,80 lei
Prima Plecare04:30
Ultima Plecare23:15
Distanţă223,7 km
PlecareBudapesta
SosireOradea
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Budapesta la Oradea

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Budapesta la Oradea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Budapesta la Oradea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Budapesta la Oradea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Budapesta la Oradea?

Când călătoriți de la Budapesta la Oradea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 194,53 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 88,30 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Budapesta la Oradea variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 194,53 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Budapesta la Oradea cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 5 ore 33 min.. Atât durează să traversați 223,7 km de la Budapesta la Oradea. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Budapesta la Oradea ar putea să dureze mai mult de 5 ore 33 min.. Călătoria de la Budapesta la Oradea acoperă o distanță de 223,7 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 5 ore 33 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 ore 25 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Budapesta la Oradea făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Budapesta la Oradea?

Puteți pleca din Budapesta la stații precum Budapest Deli,Budapeszt,Budapest Keleti Pu,Budapest Airport (BUD),Budapest Népliget M,BUDAPEST - Nyugati,Budapest Kelenfold,Budapest, Déli Pályaudvar. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Oradea la următoarele stații: Gara Oradea,Oradea International Airport,Oradea, Autogara Velența,Oradea Calea Aradului. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Budapesta și Oradea. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Budapesta la Oradea?

Ruta de la Budapesta la Oradea este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Budapesta de 16 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Budapesta la Oradea, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 12 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Budapesta la Oradea

Bilete ieftine de autobuz de la Budapesta la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Budapesta la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Budapesta la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Budapesta la Oradea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 85,51 lei la 156,71 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 45% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Budapesta la Oradea

Cele mai ieftine bilete de autobuz Budapesta - Oradea pot fi găsite până la 89,32 lei dacă aveți noroc sau 114,38 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 142,44 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu autobuzul

Când călătoriți la Oradea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Budapesta la Oradea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Budapesta la Oradea cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Budapesta la Oradea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
15.66kg
Autobuz
16.78kg
Zbor
44.74kg
Mașină
35.79kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Budapesta la Oradea?
Un bilet de autobuz de la Budapesta la Oradea este de 194,53 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 88,30 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Budapesta la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Budapesta la Oradea este de 88,30 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Budapesta și Oradea cu autobuz?
Distanța între Budapesta și Oradea este de 223,7 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Budapesta și Oradea?
Călătoria de la Budapesta la Oradea durează în medie 5 ore 33 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 25 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Budapesta la Oradea?
Ruta de la Budapesta la Oradea are în medie 16 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Budapesta la Oradea?
Primul autobuz de la Budapesta la Oradea pleacă la orele 04:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Budapesta la Oradea?
Ultimul autobuz de la Budapesta la Oradea pleacă la orele 23:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Budapesta la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 88,30 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Budapesta la Oradea?
Există în medie 12 de la Budapesta pentru a merge la Oradea.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Budapesta și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Budapesta și Oradea este 4 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Budapesta la Oradea?
Da, există un autobuz direct între Budapesta și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Budapesta la Oradea?
Călătoria cu autobuz de la Budapesta la Oradea creează 16.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la Budapesta

Rute populare

Escapade de weekend de la Budapesta

Rute internaționale din Budapesta și zonele din apropiere

Alte destinații de la Budapesta

Principalele rute spre Oradea

Rute asemănătoare

Alte rute populare