Autobuz Oradea - Budapesta preturi de la 77,11 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 134,42 lei
Mâine 124,16 lei
2 zile 116,74 lei
3 zile 109,89 lei

Oradea la Budapesta cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Budapesta cu autobuzul este de 223,7 km și durează 5 ore 30 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:45 și ultima la 21:45. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Budapesta cu autobuz pentru doar 77,11 lei sau până la 226,78 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 77,11 lei.

Cel mai mic pret77,11 lei
Durata călătoriei5 ore 30 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret77,11 lei
Cel mai mare preț226,78 lei
Prima Plecare00:45
Ultima Plecare21:45
Distanţă223,7 km
PlecareOradea
SosireBudapesta
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Oradea la Budapest

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Călătoria de la Oradea la Budapesta cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Oradea la Budapesta. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Oradea la Budapesta?

Prețurile biletelor de autobuz de la Oradea la Budapesta variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Oradea la Budapesta vor costa 77,11 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 126,90 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Oradea la Budapesta, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 126,90 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Oradea la Budapesta cu autobuzul?

Călătoria între Oradea și Budapesta cu autobuzul este aproximativ 223,7 km. Vă va lua cam 5 ore 30 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Oradea și Budapesta este în jur de 223,7 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 5 ore 30 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Oradea și Budapesta durează 4 ore 30 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Oradea la Budapesta?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Oradea și Budapesta. Vă puteți începe călătoria în Oradea la stații precum Oradea Calea Aradului,Gara Oradea,Oradea, Autogara Velența,Oradea International Airport. Acestea se leagă de stații care includ Budapeszt,Budapest Airport (BUD),Budapest Kelenfold,Budapest Keleti Pu,BUDAPEST - Nyugati,Budapest Népliget M,Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Deli din Budapesta. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Oradea la Budapesta.

Câte călătorii zilnice există de la Oradea la Budapesta?

În medie, sunt 9 plecări zilnice de la Oradea la Budapesta. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 8 plecări de la Oradea care merg direct la Budapesta. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Budapest

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Budapesta
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Budapesta.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Budapesta, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Budapesta.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Budapest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 82,63 lei la 140,48 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 41% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Budapesta

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Budapesta pot fi găsite până la 98,75 lei dacă aveți noroc sau 111,71 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 131,79 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Budapesta cu autobuzul

Când călătoriți la Budapesta cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Oradea la Budapesta
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Oradea la Budapesta cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Oradea la Budapesta Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
15.66kg
Autobuz
16.78kg
Zbor
44.74kg
Mașină
35.79kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Budapesta?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Budapesta este de 126,90 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 77,11 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Budapesta?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Budapesta este de 77,11 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Budapesta cu autobuz?
Distanța între Oradea și Budapesta este de 223,7 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Budapesta?
Călătoria de la Oradea la Budapesta durează în medie 5 ore 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 30 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Budapesta?
Ruta de la Oradea la Budapesta are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Budapesta?
Primul autobuz de la Oradea la Budapesta pleacă la orele 00:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Budapesta?
Ultimul autobuz de la Oradea la Budapesta pleacă la orele 21:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Budapesta?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 77,11 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Oradea la Budapesta?
Există în medie 8 de la Oradea pentru a merge la Budapesta.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Budapesta?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Budapesta este 4 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Budapesta?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Budapesta.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Budapesta?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Budapesta creează 16.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Budapesta

Rute asemănătoare

Alte rute populare