Autobuz București - Roma preturi de la 224,53 lei

Începe de la
224,53 lei

București la Roma de la autobuz

Călătoria de la București la Roma de la autobuz este de 1.140,09 km și durează 29 ore 16 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:45 și ultima la 20:05. Este posibil să călătoriți de la București la Roma cu autobuz pentru doar 224,53 lei sau până la 977,86 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 224,53 lei.

Cel mai mic pret224,53 lei
Durata călătoriei29 ore 16 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret224,53 lei
Cel mai mare preț977,86 lei
Prima Plecare01:45
Ultima Plecare20:05
Distanţă1.140,09 km
PlecareBucurești
SosireRoma
TransportatoriTAROM, AlitaliaDetalii

Autobuz Bilete de la Bucharest la Rome

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la București la Roma cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Roma? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Roma?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Roma vă va costa 399,26 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 224,53 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Roma. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Roma, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 399,26 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la București la Roma cu autobuzul?

Călătoria între București și Roma cu autobuzul este aproximativ 1.140,09 km. Vă va lua cam 29 ore 16 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre București și Roma este în jur de 1.140,09 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 29 ore 16 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Roma durează 1 oră 10 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Roma?

În București, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Roma, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Roma?

Ruta de la București la Roma este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 4 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Roma, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Roma. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Rome

Bilete ieftine de autobuz de la București la Roma
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Roma.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Roma, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Roma.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Rome

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 341,95 lei la 879,40 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 61% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Roma cu autobuzul

Când călătoriți la Roma cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord TAROM și FlixBus de la București la Roma
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Roma cu bus.
Facilităţi TAROM FlixBus
wifi Wifi check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
power_sockets Prize cross check
air_con Aer condiționat cross check

București la Roma Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
79.81kg
Autobuz
85.51kg
Zbor
228.02kg
Mașină
182.41kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Roma?
Un bilet de autobuz de la București la Roma este de 399,26 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 224,53 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Roma?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Roma este de 224,53 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Roma cu autobuz?
Distanța între București și Roma este de 1.140,09 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Roma?
Călătoria de la București la Roma durează în medie 29 ore 16 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 10 min..
Ce companii operează de la București la Roma?
Ruta București - Roma este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, TAROM, Alitalia, Wizz Air Malta și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Roma?
Ruta de la București la Roma are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Roma?
Primul autobuz de la București la Roma pleacă la orele 01:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Roma?
Ultimul autobuz de la București la Roma pleacă la orele 20:05. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Roma?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 224,53 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Roma?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Roma. Puteți merge de la Bukarest Autogara Rahova, Henri Coandă International Airport, Bucharest Filaret Bus Station, Gara Bucureşti Nord, București Autogara Militari și București Gara Basarab și puteți ajunge la Roma Monte Mario, Rome Balduina, Rome Ciampino Airport, Rome Trastevere, Rome Nomentana, Fiumicino Aeroporto Internazionale, Rome Termini, Rome Tuscolana, Rome Ostiense, Rome S. Pietro și Rome Tiburtina.
Câte conexiuni directe merg de la București la Roma?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Roma.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Roma?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Roma este 1 oră 10 min..
Există un autobuz direct de la București la Roma?
Da, există un autobuz direct între București și Roma.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Roma?
Călătoria cu autobuz de la București la Roma creează 85.51kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Roma

Rute asemănătoare

Alte rute populare