Autobuz Empuriabrava - Barcelona preturi de la 116,05 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Empuriabrava la Barcelona cu autobuzul

Călătoria de la Empuriabrava la Barcelona cu autobuzul este de 124,46 km și durează 2 ore 28 min.. Există 14 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:25 și ultima la 20:25. Este posibil să călătoriți de la Empuriabrava la Barcelona cu autobuz pentru doar 116,05 lei sau până la 141,22 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 116,05 lei.

Cel mai mic pret116,05 lei
Durata călătoriei2 ore 28 min.
Conexiune pe zi14
Cel mai mic pret116,05 lei
Cel mai mare preț141,22 lei
Prima Plecare07:25
Ultima Plecare20:25
Distanţă124,46 km
PlecareEmpuriabrava
SosireBarcelona
TransportatoriSarfa

Autobuz Bilete de la Empuriabrava la Barcelona

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Empuriabrava la Barcelona

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Empuriabrava la Barcelona? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Empuriabrava la Barcelona?

Când călătoriți de la Empuriabrava la Barcelona, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 126,02 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 116,05 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Empuriabrava la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 126,02 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Empuriabrava la Barcelona.

Cât durează să ajung de la Empuriabrava la Barcelona cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 2 ore 28 min.. Atât durează să traversați 124,46 km de la Empuriabrava la Barcelona. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Empuriabrava la Barcelona ar putea să dureze mai mult de 2 ore 28 min.. Călătoria între Empuriabrava și Barcelona este lungă de vreo 124,46 km și de obicei durează aproximativ 2 ore 28 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 5 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Empuriabrava la Barcelona cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Empuriabrava la Barcelona?

În general, prima plecare a zilei din Empuriabrava va fi la 07:25, iar ultima plecare va fi la 20:25. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Empuriabrava la Barcelona se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Empuriabrava va fi la 07:25, iar ultima plecare va fi la 20:25. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Empuriabrava la Barcelona se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Empuriabrava laBarcelona?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Empuriabrava și Barcelona. Vă puteți începe călătoria în Empuriabrava la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ Barcelona Nord,Barcelona-Sant Andreu Comtal,Barcelona Franca,BARCELONA SANTS,Barcelona Paseo de Gracia,Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona-Clot-Arago din Barcelona. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Empuriabrava la Barcelona.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Empuriabrava la Barcelona?

Numărul exact al călătoriilor de la Empuriabrava la Barcelona poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 14 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Empuriabrava la Barcelona. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Empuriabrava la Barcelona variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 14 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Empuriabrava la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Empuriabrava la Barcelona

Bilete ieftine de autobuz de la Empuriabrava la Barcelona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Empuriabrava la Barcelona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Empuriabrava la Barcelona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Empuriabrava la Barcelona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Empuriabrava la Barcelona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 112,87 lei la 123,53 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 9% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Empuriabrava la Barcelona

Cele mai ieftine bilete de autobuz Empuriabrava - Barcelona pot fi găsite până la 112,87 lei dacă aveți noroc sau 115,09 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 119,18 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Barcelona cu autobuzul

Când călătoriți la Barcelona cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Empuriabrava la Barcelona Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
8.71kg
Autobuz
9.33kg
Zbor
24.89kg
Mașină
19.91kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Empuriabrava la Barcelona?
Un bilet de autobuz de la Empuriabrava la Barcelona este de 126,02 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 116,05 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Empuriabrava la Barcelona?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Empuriabrava la Barcelona este de 116,05 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Empuriabrava și Barcelona cu autobuz?
Distanța între Empuriabrava și Barcelona este de 124,46 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Empuriabrava și Barcelona?
Călătoria de la Empuriabrava la Barcelona durează în medie 2 ore 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 5 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Empuriabrava la Barcelona?
Ruta de la Empuriabrava la Barcelona are în medie 14 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Empuriabrava la Barcelona?
Primul autobuz de la Empuriabrava la Barcelona pleacă la orele 07:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Empuriabrava la Barcelona?
Ultimul autobuz de la Empuriabrava la Barcelona pleacă la orele 20:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Empuriabrava la Barcelona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 116,05 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Empuriabrava la Barcelona?
Există în medie 14 de la Empuriabrava pentru a merge la Barcelona.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Empuriabrava și Barcelona?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Empuriabrava și Barcelona este 2 ore 5 min..
Există un autobuz direct de la Empuriabrava la Barcelona?
Da, există un autobuz direct între Empuriabrava și Barcelona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Empuriabrava la Barcelona?
Călătoria cu autobuz de la Empuriabrava la Barcelona creează 9.33kg emisii de CO2.