Autobuz Barcelona - Tarragona preturi de la 49,11RON

Începe de la
49,11RON
Descoperă

Barcelona la Tarragona de la autobuz

Călătoria de la Barcelona la Tarragona de la autobuz este de 81,8 km și durează 5 min. Există 23 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:05 și ultima la 00:55. Este posibil să călătoriți de la Barcelona la Tarragona cu autobuz pentru doar 49,11RON sau până la 82,82RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 49,11RON.

Cel mai bun preț 49,11RON
Durata călătoriei 5 min
Conexiune pe zi 23
Cel mai mic pret 49,11RON
Cel mai mare preț 82,82RON
Prima Plecare 01:05
Ultima Plecare 00:55
Distanţă 81,8 km
Plecare Barcelona
Sosire Tarragona
Transportatori BusPlana, Alsa

Autobuz Bilete de la Barcelona la Tarragona

  Sep 29
  49,11RON
  27°
  Sep 30
  52,14RON
  28°
  Oct 01
  52,04RON
  28°
  Oct 02
  52,09RON
  26°
  Oct 03
  52,09RON
  26°
  Oct 04
  52,09RON
  26°
  Oct 05
  49,11RON
  26°
  Oct 06
  49,11RON
  26°
  Oct 07
  51,94RON
  27°
  Oct 08
  50,67RON
  26°
  Oct 09
  49,40RON
  26°
  Oct 10
  49,11RON
  26°
  Oct 11
  51,94RON
  23°
  Oct 12
  49,11RON
  23°
  Oct 13
  49,11RON
  24°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
27°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Barcelona la Tarragona

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Barcelona la Tarragona. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Barcelona la Tarragona?

Când călătoriți de la Barcelona la Tarragona, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 67,09RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 24,68RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Barcelona la Tarragona

 
Sep 29
Vineri
27°
39,34RON
49,11RON
24,43RON
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
28°
39,38RON
52,14RON
Detalii
Detalii
Oct 01
Duminică
28°
41,73RON
52,04RON
Detalii
Detalii
Oct 02
Luni
26°
41,73RON
52,09RON
Detalii
442,17RON
Oct 03
Marți
26°
38,99RON
52,09RON
Detalii
Detalii
Oct 04
Miercuri
26°
36,26RON
52,09RON
Detalii
Detalii
Oct 05
Joi
26°
39,34RON
49,11RON
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la Barcelona la Tarragona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Barcelona la Tarragona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Tarragona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Barcelona la Tarragona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Barcelona la Tarragona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 48RON la 58RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 16% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Barcelona la Tarragona

Cele mai ieftine bilete de autobuz Barcelona - Tarragona pot fi găsite până la 42RON dacă aveți noroc sau 50RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 59RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tarragona cu autobuzul

Când călătoriți la Tarragona cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Alsa, fondată în 1923, este o companie proeminentă de autobuze spaniolă care operează rute naționale și internaționale. Compania a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari companii de autobuze din Europa. Alsa oferă o gamă completă de servicii, inclusiv rute regulate și expres, autobuze de lux și autobuze de dormit. Alsa, dedicată durabilității, își reduce amprenta de carbon prin folosirea de combustibili alternativi și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

Servicii la bord BusPlana and Alsa de la Barcelona la Tarragona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Barcelona la Tarragona cu autobuz.
Facilităţi BusPlana Alsa
Wifi
Aer condiționat
Bagaje
Bicicleta

Barcelona la Tarragona Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
0.5kg
Autobuz
3.0kg
Zbor
120.9kg
Mașină
11.7kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Barcelona la Tarragona?
Un bilet de autobuz de la Barcelona la Tarragona este de 66,94RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 49,11RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Barcelona la Tarragona?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Barcelona la Tarragona este de 49,11RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Barcelona și Tarragona cu autobuz?
Distanța între Barcelona și Tarragona este de 81,8 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Barcelona și Tarragona?
Călătoria de la Barcelona la Tarragona durează în medie 1 h 20 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 min.
Ce companii operează de la Barcelona la Tarragona?
Ruta Barcelona - Tarragona este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, BusPlana, Alsa ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Barcelona la Tarragona?
Ruta de la Barcelona la Tarragona are în medie 23 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Barcelona la Tarragona?
Primul autobuz de la Barcelona la Tarragona pleacă la orele 01:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Barcelona la Tarragona?
Ultimul autobuz de la Barcelona la Tarragona pleacă la orele 00:55. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Barcelona la Tarragona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 49,11RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Barcelona la Tarragona?
Există stații 9 de la care puteți pleca de la Barcelona pentru a merge la Tarragona. Puteți merge de la Barcelona Sants, Viriat Street 17, Barcelona Bus Station "barcelona - Nord", Ali Bei Street; House 80, Barcelona El Prat Airport Terminal 2, Aeroport Bcn T2, Barcelona Sants Central Bus Station, Aeropuerto / Airport (bcn) T1, Barcelona Bus Station North, Barcelona, Estació D'autobusos Nord și Barcelona Nord și puteți ajunge la Tarragona Bus Station, Pere Martell Street 1, Tarragona Central Bus Station și Av. De Roma.
Câte conexiuni directe merg de la Barcelona la Tarragona?
Există în medie 23 de la Barcelona pentru a merge la Tarragona.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Barcelona și Tarragona?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Barcelona și Tarragona este 5 min.
Există un autobuz direct de la Barcelona la Tarragona?
Da, există un autobuz direct între Barcelona și Tarragona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Barcelona la Tarragona?
Călătoria cu autobuz de la Barcelona la Tarragona creează 3.0kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Barcelona

Rute populare

Escapade de weekend de la Barcelona

Rute internaționale din Barcelona și zonele din apropiere

Alte destinații de la Barcelona

Rute asemănătoare

Alte rute populare