Autobuz Barcelona - Tarragona preturi de la 49,11 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 53,90 lei
Mâine 50,62 lei
2 zile 53,95 lei
3 zile 50,62 lei

Barcelona la Tarragona cu autobuzul

Călătoria de la Barcelona la Tarragona cu autobuzul este de 81,88 km și durează 1 oră 18 min.. Există 28 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:05 și ultima la 23:50. Este posibil să călătoriți de la Barcelona la Tarragona cu autobuz pentru doar 49,11 lei sau până la 83,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 49,11 lei.

Cel mai mic pret49,11 lei
Durata călătoriei1 oră 18 min.
Conexiune pe zi28
Cel mai mic pret49,11 lei
Cel mai mare preț83,02 lei
Prima Plecare00:05
Ultima Plecare23:50
Distanţă81,88 km
PlecareBarcelona
SosireTarragona
TransportatoriAlsa, BusPlana

Autobuz Bilete de la Barcelona la Tarragona

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Barcelona la Tarragona cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Barcelona la Tarragona. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Barcelona la Tarragona?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Barcelona la Tarragona. În medie, însă, veți plăti în jur de 74,13 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 49,11 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Tarragona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Barcelona la Tarragona variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 74,13 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să ajung de la Barcelona la Tarragona cu autobuzul?

Distanța dintre Barcelona și Tarragona este aproximativ 81,88 km. În general, va dura în jur de 1 oră 18 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Barcelona la Tarragona acoperă o distanță de 81,88 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 1 oră 18 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 5 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Barcelona la Tarragona făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Barcelona la Tarragona?

Veți putea pleca din Barcelona folosind stații precum Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona-Sant Andreu Comtal,Barcelona-Clot-Arago,Barcelona Paseo de Gracia,BARCELONA SANTS,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona Nord,Barcelona Franca. Acestea vă conectează cu stații care includ Tarragona estacion tren,TARRAGONA,Salou - Port Aventura din Tarragona. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Barcelona, fie în Tarragona, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Barcelona la Tarragona au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Barcelona la Tarragona poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 28 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Barcelona la Tarragona. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Barcelona la Tarragona variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 28 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Tarragona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Barcelona la Tarragona

Bilete ieftine de autobuz de la Barcelona la Tarragona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Barcelona la Tarragona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Tarragona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Barcelona la Tarragona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Barcelona la Tarragona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 0,68 lei la 66,70 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 99% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Barcelona la Tarragona

Cele mai ieftine bilete de autobuz Barcelona - Tarragona pot fi găsite până la 46,13 lei dacă aveți noroc sau 51,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 53,99 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tarragona cu autobuzul

Când călătoriți la Tarragona cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Alsa, fondată în 1923, este o companie proeminentă de autobuze spaniolă care operează rute naționale și internaționale. Compania a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari companii de autobuze din Europa. Alsa oferă o gamă completă de servicii, inclusiv rute regulate și expres, autobuze de lux și autobuze de dormit. Alsa, dedicată durabilității, își reduce amprenta de carbon prin folosirea de combustibili alternativi și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

Servicii la bord Alsa și BusPlana de la Barcelona la Tarragona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Barcelona la Tarragona cu bus.
Facilităţi Alsa BusPlana
wifi Wifi check check
luggage Bagaje check cross
bicycle Bicicleta check cross
air_con Aer condiționat cross check

Barcelona la Tarragona Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
5.73kg
Autobuz
6.14kg
Zbor
16.38kg
Mașină
13.1kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Barcelona la Tarragona?
Un bilet de autobuz de la Barcelona la Tarragona este de 74,13 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 49,11 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Barcelona la Tarragona?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Barcelona la Tarragona este de 49,11 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Barcelona și Tarragona cu autobuz?
Distanța între Barcelona și Tarragona este de 81,88 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Barcelona și Tarragona?
Călătoria de la Barcelona la Tarragona durează în medie 1 oră 18 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 5 min..
Ce companii operează de la Barcelona la Tarragona?
Ruta Barcelona - Tarragona este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Alsa și BusPlana ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Barcelona la Tarragona?
Ruta de la Barcelona la Tarragona are în medie 28 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Barcelona la Tarragona?
Primul autobuz de la Barcelona la Tarragona pleacă la orele 00:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Barcelona la Tarragona?
Ultimul autobuz de la Barcelona la Tarragona pleacă la orele 23:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Barcelona la Tarragona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 49,11 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Barcelona la Tarragona?
Există în medie 28 de la Barcelona pentru a merge la Tarragona.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Barcelona și Tarragona?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Barcelona și Tarragona este 1 oră 5 min..
Există un autobuz direct de la Barcelona la Tarragona?
Da, există un autobuz direct între Barcelona și Tarragona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Barcelona la Tarragona?
Călătoria cu autobuz de la Barcelona la Tarragona creează 6.14kg emisii de CO2.

Treceți local de la Barcelona

Rute populare

Escapade de weekend de la Barcelona

Rute internaționale din Barcelona și zonele din apropiere

Alte destinații de la Barcelona

Rute asemănătoare

Alte rute populare