Autobuz Zaragoza - Barcelona preturi de la 24,43 lei

Începe de la
24,43 lei

Zaragoza la Barcelona de la autobuz

Călătoria de la Zaragoza la Barcelona de la autobuz este de 254,79 km și durează 3 ore 57 min.. Există 49 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:05 și ultima la 20:35. Este posibil să călătoriți de la Zaragoza la Barcelona cu autobuz pentru doar 24,43 lei sau până la 207,87 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 24,43 lei.

Cel mai mic pret24,43 lei
Durata călătoriei3 ore 57 min.
Conexiune pe zi49
Cel mai mic pret24,43 lei
Cel mai mare preț207,87 lei
Prima Plecare00:05
Ultima Plecare20:35
Distanţă254,79 km
PlecareZaragoza
SosireBarcelona
TransportatoriAlsa, Agreda

Autobuz Bilete de la Saragossa la Barcelona

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Zaragoza la Barcelona

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zaragoza la Barcelona? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Zaragoza la Barcelona, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Zaragoza la Barcelona?

Când călătoriți de la Zaragoza la Barcelona, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 78,33 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 24,43 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Zaragoza la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 78,33 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Zaragoza la Barcelona.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Zaragoza la Barcelona cu autobuzul?

Cu o distanță de 254,79 km între Zaragoza și Barcelona, de obicei va dura 3 ore 57 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 57 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Zaragoza și Barcelona cu autobuzul durează de obicei 3 ore 57 min. pentru a acoperi o distanță de 254,79 km. Cea mai scurtă călătorie de la Zaragoza la Barcelona vă va duce 3 ore 30 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Barcelona, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Zaragoza la Barcelona?

Puteți pleca din Zaragoza la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Barcelona la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Zaragoza și Barcelona. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Zaragoza la Barcelona?

Ruta de la Zaragoza la Barcelona este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Zaragoza de 49 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Zaragoza la Barcelona, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 48 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Zaragoza la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Saragossa la Barcelona

Bilete ieftine de autobuz de la Zaragoza la Barcelona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Zaragoza la Barcelona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Zaragoza la Barcelona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Zaragoza la Barcelona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Saragossa la Barcelona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 24,82 lei la 105,84 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 77% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Zaragoza la Barcelona

Cele mai ieftine bilete de autobuz Zaragoza - Barcelona pot fi găsite până la 62,11 lei dacă aveți noroc sau 82,76 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 99,39 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Barcelona cu autobuzul

Când călătoriți la Barcelona cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Alsa, fondată în 1923, este o companie proeminentă de autobuze spaniolă care operează rute naționale și internaționale. Compania a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari companii de autobuze din Europa. Alsa oferă o gamă completă de servicii, inclusiv rute regulate și expres, autobuze de lux și autobuze de dormit. Alsa, dedicată durabilității, își reduce amprenta de carbon prin folosirea de combustibili alternativi și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

Servicii la bord Alsa și Agreda de la Zaragoza la Barcelona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Zaragoza la Barcelona cu bus.
Facilităţi Alsa Agreda
wifi Wifi check check
luggage Bagaje check cross
bicycle Bicicleta check cross

Zaragoza la Barcelona Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
17.84kg
Autobuz
19.11kg
Zbor
50.96kg
Mașină
40.77kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Zaragoza la Barcelona?
Un bilet de autobuz de la Zaragoza la Barcelona este de 78,33 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 24,43 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Zaragoza la Barcelona?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Zaragoza la Barcelona este de 24,43 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Zaragoza și Barcelona cu autobuz?
Distanța între Zaragoza și Barcelona este de 254,79 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Zaragoza și Barcelona?
Călătoria de la Zaragoza la Barcelona durează în medie 3 ore 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 30 min..
Ce companii operează de la Zaragoza la Barcelona?
Ruta Zaragoza - Barcelona este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Alsa și Agreda ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Zaragoza la Barcelona?
Ruta de la Zaragoza la Barcelona are în medie 49 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Zaragoza la Barcelona?
Primul autobuz de la Zaragoza la Barcelona pleacă la orele 00:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Zaragoza la Barcelona?
Ultimul autobuz de la Zaragoza la Barcelona pleacă la orele 20:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Zaragoza la Barcelona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 24,43 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Zaragoza la Barcelona?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Zaragoza pentru a merge la Barcelona. Puteți merge de la Zaragoza Zaragoza Airport și Zaragoza-Delicias și puteți ajunge la Barcelona Sants, Barcelona El Prat Airport, Barcelona Nord, Sant Adreu Comtal, Barcelona Passeig De Gracia, Barcelona El Clot Aragó, Barcelona Pl. Catalunya și Barcelona Estació De França.
Câte conexiuni directe merg de la Zaragoza la Barcelona?
Există în medie 48 de la Zaragoza pentru a merge la Barcelona.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Zaragoza și Barcelona?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Zaragoza și Barcelona este 3 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Zaragoza la Barcelona?
Da, există un autobuz direct între Zaragoza și Barcelona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Zaragoza la Barcelona?
Călătoria cu autobuz de la Zaragoza la Barcelona creează 19.11kg emisii de CO2.

Treceți local de la Zaragoza

Rute populare

Escapade de weekend de la Zaragoza

Rute internaționale din Zaragoza și zonele din apropiere

Alte destinații de la Zaragoza

Principalele rute spre Barcelona

Rute asemănătoare

Alte rute populare