Autobuz Málaga - Barcelona preturi de la 310,09 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 513,26 lei
Mâine 310,09 lei
2 zile 313,75 lei
3 zile 317,47 lei

Málaga la Barcelona cu autobuzul

Călătoria de la Málaga la Barcelona cu autobuzul este de 770 km și durează 20 ore 12 min.. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:00 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la Málaga la Barcelona cu autobuz pentru doar 310,09 lei sau până la 1.030,83 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 310,09 lei.

Cel mai mic pret310,09 lei
Durata călătoriei20 ore 12 min.
Conexiune pe zi20
Cel mai mic pret310,09 lei
Cel mai mare preț1.030,83 lei
Prima Plecare01:00
Ultima Plecare21:30
Distanţă770 km
PlecareMálaga
SosireBarcelona
TransportatoriFlixBus France S.A.R.L., FLIXBUS PORTUGAL UNIPESSOAL Lda.Detalii

Autobuz Bilete de la Málaga la Barcelona

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Ajungeți de la Málaga la Barcelona cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Málaga la Barcelona. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Málaga la Barcelona cu autobuzul?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Málaga la Barcelona costă 310,09 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 559,49 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Málaga la Barcelona.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Málaga la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Málaga la Barcelona. În medie, însă, veți plăti în jur de 559,49 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Málaga la Barcelona cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 20 ore 12 min.. Atât durează să traversați 770 km de la Málaga la Barcelona. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Málaga la Barcelona ar putea să dureze mai mult de 20 ore 12 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Málaga la Barcelona, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Málaga și Barcelona vor termina călătoria în 14 ore 15 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 20 ore 12 min. pentru a parcurge 770 km între Málaga și Barcelona.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Málaga la Barcelona?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Málaga și Barcelona. Vă puteți începe călătoria în Málaga la stații precum Málaga-El Palo,MALAGA AIRPORT,Malaga María Zambrano. Acestea se leagă de stații care includ BARCELONA SANTS,Barcelona Nord,Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona-Sant Andreu Comtal,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona-Clot-Arago,Barcelona Franca,Barcelona Paseo de Gracia din Barcelona. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Málaga la Barcelona.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Málaga spre Barcelona?

Ruta de la Málaga la Barcelona este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Málaga de 20 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Málaga la Barcelona, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 10 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Málaga la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Málaga la Barcelona

Bilete ieftine de autobuz de la Málaga la Barcelona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Málaga la Barcelona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Málaga la Barcelona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Málaga la Barcelona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Málaga la Barcelona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 349,72 lei la 515,36 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 32% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Málaga la Barcelona

Cele mai ieftine bilete de autobuz Málaga - Barcelona pot fi găsite până la 370,24 lei dacă aveți noroc sau 459,41 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 539,16 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Barcelona cu autobuzul

Când călătoriți la Barcelona cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus și Alsa de la Málaga la Barcelona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Málaga la Barcelona cu bus.
Facilităţi FlixBus Alsa
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check cross
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check cross
air_con Aer condiționat check cross
bicycle Bicicleta cross check

Málaga la Barcelona Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
53.9kg
Autobuz
57.75kg
Zbor
154kg
Mașină
123.2kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Málaga la Barcelona?
Un bilet de autobuz de la Málaga la Barcelona este de 559,49 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 310,09 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Málaga la Barcelona?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Málaga la Barcelona este de 310,09 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Málaga și Barcelona cu autobuz?
Distanța între Málaga și Barcelona este de 770 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Málaga și Barcelona?
Călătoria de la Málaga la Barcelona durează în medie 20 ore 12 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 14 ore 15 min..
Ce companii operează de la Málaga la Barcelona?
Ruta Málaga - Barcelona este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus France S.A.R.L., FLIXBUS PORTUGAL UNIPESSOAL Lda., FlixBus și Alsa ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Málaga la Barcelona?
Ruta de la Málaga la Barcelona are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Málaga la Barcelona?
Primul autobuz de la Málaga la Barcelona pleacă la orele 01:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Málaga la Barcelona?
Ultimul autobuz de la Málaga la Barcelona pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Málaga la Barcelona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 310,09 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Málaga la Barcelona?
Există în medie 10 de la Málaga pentru a merge la Barcelona.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Málaga și Barcelona?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Málaga și Barcelona este 14 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la Málaga la Barcelona?
Da, există un autobuz direct între Málaga și Barcelona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Málaga la Barcelona?
Călătoria cu autobuz de la Málaga la Barcelona creează 57.75kg emisii de CO2.

Treceți local de la Málaga

Rute populare

Rute internaționale din Málaga și zonele din apropiere

Alte destinații de la Málaga

Principalele rute spre Barcelona

Rute asemănătoare

Alte rute populare