Gasiți un autobuz de la Tecuci până la Bacău

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 25 RON
Durata călătoriei 2 h 4 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare: 00:15
Ultima plecare: 22:30
Distanța 90km

Cum sunt stațiile de plecare în Tecuci și numit Bacău?

Stațiile deservite de autobuze de la Tecuci la Tecuci - Autogara Tecuci - Gegi SRL, Tecuci - Vis-a-vis Autogara Gegi și Tecuci - Statie Tecuci și sunt Bacău Bacau - Statie Bacau, Bacau - Vis-a-vis AUTOGARA / Mc Donald's (TIC-TAC) / ORIZONT / BILLA (Intersectie AEROPORT), Bacau - Autogara Transport Bistrita SA și Bacau - Statia Autobuzului Nr 14 Sens Giratoriu Autogara

Autobuze din Tecuci spre Bacău


În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Deoarece călătoria de la Tecuci la care nu este atât de Bacău mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

Atunci când sunt autobuzele liniei Tecuci - programată Bacău?

Primul autobuz pleacă la ora la 00:06 Bacău ultimul, în timp ce ultima este programată la 12:06. Călătoria durează pe 2 ore și 9 minute medie, dar cele mai rapide conexiuni iau numai 1 ora și 20 minute.

Cu autobuzul de la Tecuci la Bacău: care companiile oferă serviciul?

Virail numără printre partenerii săi, de asemenea, LYK, Compania RVG, Patru Plus Trans, Autogari, Auto Record, TranSEvren și Pristyl, cu autobuze de la Tecuci la Bacău

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another