Autobuz Treviso - Veneţia preturi de la 15,88 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

69,24 lei
17,00 lei
19,89 lei

Treviso la Veneţia cu autobuzul

Călătoria de la Treviso la Veneţia cu autobuzul este de 26,17 km și durează 0 ore 57 min.. Există 837 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 23:45. Este posibil să călătoriți de la Treviso la Veneţia cu autobuz pentru doar 15,88 lei sau până la 598,92 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 15,88 lei.

Cel mai mic pret15,88 lei
Durata călătoriei0 ore 57 min.
Conexiune pe zi837
Cel mai mic pret15,88 lei
Cel mai mare preț598,92 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare23:45
Distanţă26,17 km
PlecareTreviso
SosireVeneţia
TransportatoriFlixBus, FlixBus Italia S.r.l.Detalii

Autobuz Bilete de la Treviso la Venice

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Treviso la Veneţia

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Treviso la Veneţia? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Treviso la Veneţia, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Treviso la Veneţia?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Treviso la Veneţia costă 15,88 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 221,16 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Treviso la Veneţia.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Treviso la Veneţia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Treviso la Veneţia, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 221,16 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Treviso la Veneţia cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 0 ore 57 min.. Atât durează să traversați 26,17 km de la Treviso la Veneţia. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Treviso la Veneţia ar putea să dureze mai mult de 0 ore 57 min.. Călătoria de la Treviso la Veneţia acoperă o distanță de 26,17 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 0 ore 57 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 25 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Treviso la Veneţia făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când călătoresc de la Treviso la Veneţia cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În Treviso, stațiile de plecare includ Treviso Aeroporto,Lancenigo,Treviso Centrale (Trévise). Când veți sosi în Veneţia, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Venice Marco Polo Airport,Venezia - Santa Lucia,Venice - Tronchetto. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Treviso la Veneţia?

Ruta de la Treviso la Veneţia este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Treviso de 837 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Treviso la Veneţia, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 837 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Treviso la Veneţia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Treviso la Venice

Bilete ieftine de autobuz de la Treviso la Veneţia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Treviso la Veneţia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Treviso la Veneţia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Treviso la Veneţia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Treviso la Venice

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 19,59 lei la 55,70 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 65% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Treviso la Veneţia

Cele mai ieftine bilete de autobuz Treviso - Veneţia pot fi găsite până la 21,50 lei dacă aveți noroc sau 31,18 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 40,17 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Veneţia cu autobuzul

Când călătoriți la Veneţia cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la Treviso la Veneţia
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Treviso la Veneţia cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Treviso la Veneţia Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
1.83kg
Autobuz
1.96kg
Zbor
5.23kg
Mașină
4.19kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Treviso la Veneţia?
Un bilet de autobuz de la Treviso la Veneţia este de 221,16 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 15,88 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Treviso la Veneţia?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Treviso la Veneţia este de 15,88 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Treviso și Veneţia cu autobuz?
Distanța între Treviso și Veneţia este de 26,17 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Treviso și Veneţia?
Călătoria de la Treviso la Veneţia durează în medie 0 ore 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 25 min..
Ce companii operează de la Treviso la Veneţia?
Ruta Treviso - Veneţia este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, FlixBus Italia S.r.l., ATVO și GoOpti ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Treviso la Veneţia?
Ruta de la Treviso la Veneţia are în medie 837 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Treviso la Veneţia?
Primul autobuz de la Treviso la Veneţia pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Treviso la Veneţia?
Ultimul autobuz de la Treviso la Veneţia pleacă la orele 23:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Treviso la Veneţia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 15,88 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Treviso la Veneţia?
Există în medie 837 de la Treviso pentru a merge la Veneţia.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Treviso și Veneţia?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Treviso și Veneţia este 0 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Treviso la Veneţia?
Da, există un autobuz direct între Treviso și Veneţia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Treviso la Veneţia?
Călătoria cu autobuz de la Treviso la Veneţia creează 1.96kg emisii de CO2.

Treceți local de la Treviso

Rute populare

Rute internaționale din Treviso și zonele din apropiere

Alte destinații de la Treviso

Principalele rute spre Veneţia

Rute asemănătoare

Alte rute populare