Train Illustration

Gasiți un autobuz de la București până la Constanţa

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la București la Constanţa cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Constanţa. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

București la Constanţa transport autobuz

Distanța 204 km
Plecare București
Sosire Constanţa
Transportatori Autogari, Horas, Sir Trans, Fany, Comanto Trans, Simpa Trans, GSM Trans, Matdan Transport, Go2Fly, GsmTrans, Comanto-GSM, GSM-Comanto, MementoBUS, Memento, Ubben Reise

Prețul biletului București - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
Detalii
43,98 RON
Mâine
Detalii
39,09 RON
În 2 zile
Detalii
34,20 RON
În 3 zile
Detalii
43,98 RON
În 4 zile
Detalii
53,75 RON
În 5 zile
Detalii
43,98 RON
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
15
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

București - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

33 RON

Data
Joi 13 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
București Băneasa - Constanța
06:24 - 10:05
CFR Călători
3h 41min
CO2: 0.59kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la București la Constanţa cu autobuzul?

Distanța dintre București și Constanţa este aproximativ 205 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Constanţa?

Prima plecare a serii de la București la Constanţa este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Constanţa. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la București la Constanţa cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din București la stații precum Bucuresti - Terminal MementoBUS - Autogara CDI (Ritmului), Bucuresti - Autogara GSM Trans (Baldovin Parcalabul) și Bucuresti - Autogara Filaret. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanta - Autogara Sud Herli-Sof (langa Statia CFR) și Constanta - Gara CFR - Extravacanta. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Constanţa?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
129 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback