Gasiți un autobuz de la București până la Constanţa

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 56,56RON
Durata călătoriei 3 h 7 min
Călătorii pe zi 38
Prima plecare: 03:00
Ultima plecare: 21:15
Distanța 204km

Care sunt stațiile de plecare și de sosire atunci când călătoresc cu autobuzul Constanţa?

Autobuzele de București rută - pleacă din Bucuresti - Autogara GSM Trans (Baldovin Parcalabul), Bucuresti - Terminal MementoBUS - Autogara CDI (Ritmului) și Militari Constanţa ultimul și ajunge la Constanta - Gara CFR - Extravacanta, Constanta - Autogara Sud Herli-Sof (langa Statia CFR) și Gara CFR.

Prețul biletului București - Constanţa în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
22,70 RON22,70 RON29,30 RON24,15 RON24,15 RON22,70 RON24,15 RON
Detalii Detalii 35 RON Detalii Detalii Detalii Detalii

Autobuze din București spre Constanţa


Transport regulat și accesibil cu autobuzele București-Constanța

Fie că e vorba de interes profesional sau de agrement, Constanța își păstrează statutul de destinație de maximă importanță din România; aici funcționează cel mai mare port de la Marea Neagră, iar, în sezonul estival, litoralul reprezintă un adevărat magnet pentru turiști. Cele două atuuri au dus la dezvoltarea unor bune legături rutiere cu Capitala României și la curse regulate de autobuz București-Constanța. Multe curse naționale au ca punct terminus stația din apropierea Gării CFR, ceea ce face ca legătura cu centrul Constanței să fie ușor de realizat. Mijloacele de transport în comun de pe liniile 2-43, 43M, 5-40, 40M sunt o alegere optimă pentru a ajunge pe bulevardul Tomis, la Primăria Constanța, Parcul Tineretului, Muzeul de Artă, Parcul Arheologic, Grădina de Vară, Delfinariu, în zona de cluburi și centre comerciale.

Constanța: Zone limitrofe de vizitat

Însă Constanța poate să fie și punctul de start pentru alte călătorii, înspre stațiunile de pe litoralul românesc, apelând fie la autobuzele clasice, la cele supraetajate sau la microbuze. Sejurul poate fi întregit cu excursii scurte, de o zi, transportul fiind asigurat de cursele efectuate regulat de autobuze spre localitățile limitrofe. Județul Constanța păstrează vestigii antice, așa că lista traseelor turistice include Cetatea Histria și Monumentul „Tropaeum Traiani” de la Adamclisi, alături de obiective edificatoare pentru multiculturalitatea zonei: Geamia „Abdul Medgid” din Medgidia, Geamia „Esmahan Sultan” din Mangalia, Mănăstirea „Sfânta Maria” din Techirghiol, Mănăstirea „Sfânta Elena de la Mare” din Costinești și Biserica de Cretă din Murfatlar.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another