Autobuz București - Constanţa preturi de la 59,37 lei

Începe de la
59,37 lei

București la Constanţa de la autobuz

Călătoria de la București la Constanţa de la autobuz este de 204,51 km și durează 3 ore 47 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:00 și ultima la 19:00. Este posibil să călătoriți de la București la Constanţa cu autobuz pentru doar 59,37 lei sau până la 84,14 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 59,37 lei.

Cel mai mic pret59,37 lei
Durata călătoriei3 ore 47 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret59,37 lei
Cel mai mare preț84,14 lei
Prima Plecare05:00
Ultima Plecare19:00
Distanţă204,51 km
PlecareBucurești
SosireConstanţa
TransportatoriAgadzhanian FOP

Autobuz Bilete de la Bucharest la Constanța

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Constanța: Zone limitrofe de vizitat

Însă Constanța poate să fie și punctul de start pentru alte călătorii, înspre stațiunile de pe litoralul românesc, apelând fie la autobuzele clasice, la cele supraetajate sau la microbuze. Sejurul poate fi întregit cu excursii scurte, de o zi, transportul fiind asigurat de cursele efectuate regulat de autobuze spre localitățile limitrofe. Județul Constanța păstrează vestigii antice, așa că lista traseelor turistice include Cetatea Histria și Monumentul „Tropaeum Traiani” de la Adamclisi, alături de obiective edificatoare pentru multiculturalitatea zonei: Geamia „Abdul Medgid” din Medgidia, Geamia „Esmahan Sultan” din Mangalia, Mănăstirea „Sfânta Maria” din Techirghiol, Mănăstirea „Sfânta Elena de la Mare” din Costinești și Biserica de Cretă din Murfatlar. Această explorare poate fi extinsă și către stațiunile balneare din jurul Constanței, care oferă oportunități variate de relaxare și tratament. Aceste destinații sunt accesibile prin mijloacele de transport local, facilitând astfel accesul la o gamă largă de activități recreative și de wellness, completând experiența turistică a oricărui călător în căutare de diversitate și îmbogățire culturală.

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Constanța

Bilete ieftine de autobuz de la București la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Constanța

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu autobuzul

Când călătoriți la Constanţa cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Constanţa Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
14.32kg
Autobuz
15.34kg
Zbor
40.9kg
Mașină
32.72kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Constanţa?
Un bilet de autobuz de la București la Constanţa este de 75,84 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 59,37 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Constanţa este de 59,37 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Constanţa cu autobuz?
Distanța între București și Constanţa este de 204,51 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Constanţa?
Călătoria de la București la Constanţa durează în medie 3 ore 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Constanţa?
Ruta de la București la Constanţa are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Constanţa?
Primul autobuz de la București la Constanţa pleacă la orele 05:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Constanţa?
Ultimul autobuz de la București la Constanţa pleacă la orele 19:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 59,37 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Constanţa?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Constanţa. Puteți merge de la București Autogara Militari, București Gara Basarab, Bucharest Filaret Bus Station, Bukarest Autogara Rahova, Henri Coandă International Airport și Gara Bucureşti Nord și puteți ajunge la Constanta Șoseaua Mangaliei - Salcilor, Constanta și Constanţa Strada Titus Budac.
Câte conexiuni directe merg de la București la Constanţa?
Există în medie 6 de la București pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Constanţa este 3 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la București la Constanţa?
Da, există un autobuz direct între București și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Constanţa?
Călătoria cu autobuz de la București la Constanţa creează 15.34kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare