Autobuz Bologna - Verona preturi de la 29,17 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

38,99 lei
38,99 lei
38,99 lei

Bologna la Verona cu autobuzul

Călătoria de la Bologna la Verona cu autobuzul este de 108,07 km și durează 2 ore 54 min.. Există 15 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:15 și ultima la 23:06. Este posibil să călătoriți de la Bologna la Verona cu autobuz pentru doar 29,17 lei sau până la 361,88 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 29,17 lei.

Cel mai mic pret29,17 lei
Durata călătoriei2 ore 54 min.
Conexiune pe zi15
Cel mai mic pret29,17 lei
Cel mai mare preț361,88 lei
Prima Plecare03:15
Ultima Plecare23:06
Distanţă108,07 km
PlecareBologna
SosireVerona
TransportatoriFrecciarossa, SimetDetalii

Autobuz Bilete de la Bologna la Verona

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la Bologna la Verona cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bologna la Verona? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la Bologna la Verona?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bologna la Verona. În medie, însă, veți plăti în jur de 72,81 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 29,17 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bologna la Verona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Bologna la Verona vă va costa 72,81 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Bologna la Verona cu autobuzul?

Călătoria între Bologna și Verona cu autobuzul este aproximativ 108,07 km. Vă va lua cam 2 ore 54 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Bologna la Verona, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Bologna și Verona vor termina călătoria în 1 oră 45 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 2 ore 54 min. pentru a parcurge 108,07 km între Bologna și Verona.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Bologna la Verona?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Bologna și Verona. Vă puteți începe călătoria în Bologna la stații precum Bologna / Borgo Panigale Airport,BOLONIA,Bologna Central Station,Casalecchio - Garibaldi. Acestea se leagă de stații care includ Verona, Porta Nuova,Verona, Stazione Porta Vescovo,Verona Airport (VRN) din Verona. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Bologna la Verona.

Câte călătorii de la Bologna la Verona au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Bologna la Verona poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 15 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Bologna la Verona. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Bologna la Verona variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 11 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bologna la Verona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bologna la Verona

Bilete ieftine de autobuz de la Bologna la Verona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bologna la Verona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bologna la Verona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bologna la Verona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bologna la Verona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2,88 lei la 61,96 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 95% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Bologna la Verona

Cele mai ieftine bilete de autobuz Bologna - Verona pot fi găsite până la 31,32 lei dacă aveți noroc sau 44,58 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 54,97 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Verona cu autobuzul

Când călătoriți la Verona cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Frecciarossa, operat de Trenitalia, compania națională de căi ferate, este un serviciu de trenuri de mare viteză renumit în Italia. Trenurile FRECCIAROSSA, care ating viteze de până la 300 km/h, leagă orașe importante, inclusiv Roma, Milano, Napoli, Florența și Torino.

Itabus este o companie de autobuze care operează în Italia, oferind servicii de autobuze pe distanțe lungi între marile orașe și aeroporturi. Oferă servicii către Milano, Roma, Bologna, Veneția și alte orașe cheie din Italia. Itabus își propune să ofere pasagerilor opțiuni de călătorie la prețuri accesibile și durabile, cu accent pe reducerea emisiilor de carbon și promovarea practicilor ecologice.

Marino Bus este o companie italiană de autobuze care operează atât rute interne, cât și internaționale. Marino Bus operează rute către marile orașe italiene, cum ar fi Roma, Milano, Florența, Bologna și Napoli, precum și către destinații internaționale precum Paris, Barcelona și Munchen. Marino Bus oferă o gamă largă de servicii, inclusiv închirieri de autobuze și autobuze interurbane, care conectează diverse destinații din Franța, Elveția, Germania și Luxemburg.

Tipuri de bilete și facilități de la Bologna la Verona

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Frecciarossa atunci când călătoriți de la Bologna la Verona.

Standard

Standard este nivelul de bază al serviciului și include un scaun confortabil și acces la serviciile de bază la bord. Autocarele 5-8 sunt pentru nivelul Standard cu scaune îmbrăcate în piele ecologică gri.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Premium

Serviciul premium include un scaun mai larg, mai mult spațiu pentru picioare și acces la facilități suplimentare, cum ar fi o băutură de bun venit și o selecție de ziare. Autocarul 4 de pe trenul Frecciarossa 1000 este rezervat pentru nivelul Premium.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Executive

Executive este cel mai înalt nivel de servicii și include toate facilitățile de la nivel Business, precum și un sistem de divertisment personal și mese gourmet servite de un bucătar dedicat la bord.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Serviciile de afaceri sunt concepute pentru călătorii de afaceri și includ toate facilitățile de la nivelul Premium, precum și acces la un Business Lounge dedicat și îmbarcare prioritară. Autocarele 2 și 3 ale Frecciarossa 1000 sunt rezervate pentru nivelul de serviciu Business.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

bicycle Bicicleta open icon close icon
Bicicletele pliabile sunt permise ca bagaj de mână, în timp ce bicicletele nepliabile trebuie să fie dezasamblate și plasate în cutii de călătorie prezentate conducătorului sau personalului peronului înainte de îmbarcare și depozitate într-o anumită parte a trenului.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Indiferent de vremea de afară, rămâi confortabil cu aer condiționat la bord.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile Frecciarossa este disponibil WiFi gratuit. Folosiți serviciul Portale FRECCE pentru a viziona filme, TV și pentru a afla știri. De asemenea, oferă actualizări de călătorie și opțiuni suplimentare de rezervare.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cauți liniște? Frecciarossa oferă zone liniştite desemnate pentru Business Class, pentru a asigura o călătorie liniştită, fără distrageri.
power_sockets Prize open icon close icon
Indiferent de model – fie că este vorba de ETR 500, ETR 600, ETR 700 sau ETR 1000 – fiecare scaun vine cu priza sa de alimentare pentru a vă menține dispozitivele încărcate.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile Frecciarossa, nu te vei confrunta cu nicio restricție privind cantitatea de bagaje pe care o poți aduce la bord. Puteți depozita cu ușurință genți și articole mici în rafturile de deasupra capului sau sub scaunul dvs., în timp ce valizele mai mari pot fi plasate în rafturile pentru bagaje situate în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența specială este la un apel pentru cei care au nevoie de ea. Formați numărul gratuit 800 90 60 60 de la liniile fixe italiene sau numărul internațional +3902323232 de pe orice telefon, inclusiv din străinătate.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Potolește-ți foamea la FrecciaBistrò, staționat în centrul trenului. Sau, pentru un plus de confort, comandați direct la locul dvs. prin EasyBistrò de la Portale FRECCE. Călătorii din clasele Premium și Business primesc gustări și băuturi gratuite, în timp ce pasagerii clasei Executive se bucură de mese gourmet organizate de bucătarul Carlo Cracc.
Servicii la bord Frecciarossa, Simet și FlixBus de la Bologna la Verona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bologna la Verona cu bus.
Facilităţi Frecciarossa Simet FlixBus Itabus BlaBlaCar Bus Marino Bus Autobus
quiet_zone Zona de liniste check cross cross cross cross cross cross
wifi Wifi check check check check check check check
power_sockets Prize check cross check check check cross cross
luggage Bagaje check cross check check check check cross
accessibility Accesibilitate check cross cross cross cross cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check cross check cross
air_con Aer condiționat check check check check check check cross
bicycle Bicicleta check cross cross cross cross cross cross
sleeper_couchette Vagon de dormit check cross cross cross cross cross cross

Bologna la Verona Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
7.57kg
Autobuz
8.11kg
Zbor
21.61kg
Mașină
17.29kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Bologna la Verona?
Un bilet de autobuz de la Bologna la Verona este de 72,81 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 29,17 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Bologna la Verona?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Bologna la Verona este de 29,17 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bologna și Verona cu autobuz?
Distanța între Bologna și Verona este de 108,07 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Bologna și Verona?
Călătoria de la Bologna la Verona durează în medie 2 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 45 min..
Ce companii operează de la Bologna la Verona?
Ruta Bologna - Verona este acoperită de 11 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Frecciarossa, Simet, FlixBus, Itabus, FlixBus CZ s.r.o., FlixBus Italia S.r.l., Busitalia Sita Nord, Italo Treno, BlaBlaCar Bus, Marino Bus, Regionale Veloce și Autobus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Bologna la Verona?
Ruta de la Bologna la Verona are în medie 15 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Bologna la Verona?
Primul autobuz de la Bologna la Verona pleacă la orele 03:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Bologna la Verona?
Ultimul autobuz de la Bologna la Verona pleacă la orele 23:06. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bologna la Verona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 29,17 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bologna la Verona?
Există în medie 11 de la Bologna pentru a merge la Verona.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Bologna și Verona?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Bologna și Verona este 1 oră 45 min..
Există un autobuz direct de la Bologna la Verona?
Da, există un autobuz direct între Bologna și Verona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Bologna la Verona?
Călătoria cu autobuz de la Bologna la Verona creează 8.11kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bologna

Rute populare

Rute internaționale din Bologna și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bologna

Principalele rute spre Verona

Rute asemănătoare

Alte rute populare