Autobuz Bologna - Verona preturi de la 24,29RON

Începe de la
24,29RON
Descoperă

Bologna la Verona de la autobuz

Călătoria de la Bologna la Verona de la autobuz este de 107,9 km și durează 1 h 45 min. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:59 și ultima la 00:29. Este posibil să călătoriți de la Bologna la Verona cu autobuz pentru doar 24,29RON sau până la 261,32RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 24,29RON.

Cel mai bun preț 24,29RON
Durata călătoriei 1 h 45 min
Conexiune pe zi 13
Cel mai mic pret 24,29RON
Cel mai mare preț 261,32RON
Prima Plecare 01:59
Ultima Plecare 00:29
Distanţă 107,9 km
Plecare Bologna
Sosire Verona
Transportatori FlixBus, Frecciarossa,

Autobuz Bilete de la Bologna la Verona

  Sep 29
  48,81RON
  27°
  Sep 30
  34,16RON
  27°
  Oct 01
  34,16RON
  27°
  Oct 02
  34,16RON
  27°
  Oct 03
  47,15RON
  27°
  Oct 04
  49,94RON
  25°
  Oct 05
  34,16RON
  24°
  Oct 06
  31,96RON
  25°
  Oct 07
  24,29RON
  25°
  Oct 08
  9,72RON
  24°
  Oct 09
  21,94RON
  23°
  Oct 10
  34,16RON
  19°
  Oct 11
  34,16RON
  16°
  Oct 12
  34,16RON
  18°
  Oct 13
  34,16RON
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
27°

Călătorie rapidă și ușoară de la Bologna la Verona cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bologna la Verona? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Bologna la Verona?

Prețurile biletelor de autobuz de la Bologna la Verona variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Bologna la Verona vor costa 9,72RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 117,22RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bologna la Verona

 
Sep 29
Vineri
27°
48,37RON
48,81RON
43,98RON
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
27°
48,37RON
34,16RON
43,98RON
Detalii
Oct 01
Duminică
27°
48,37RON
34,16RON
63,52RON
Detalii
Oct 02
Luni
27°
48,37RON
34,16RON
Detalii
180,80RON
Oct 03
Marți
27°
48,37RON
47,15RON
Detalii
Detalii
Oct 04
Miercuri
25°
48,37RON
49,94RON
Detalii
Detalii
Oct 05
Joi
24°
58,15RON
34,16RON
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la Bologna la Verona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bologna la Verona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bologna la Verona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bologna la Verona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bologna la Verona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 25RON la 56RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 55% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Bologna la Verona

Cele mai ieftine bilete de autobuz Bologna - Verona pot fi găsite până la 22RON dacă aveți noroc sau 34RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 48RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Verona cu autobuzul

Când călătoriți la Verona cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Frecciarossa, operat de Trenitalia, compania națională de căi ferate, este un serviciu de trenuri de mare viteză renumit în Italia. Trenurile FRECCIAROSSA, care ating viteze de până la 300 km/h, leagă orașe importante, inclusiv Roma, Milano, Napoli, Florența și Torino.

Itabus este o companie de autobuze care operează în Italia, oferind servicii de autobuze pe distanțe lungi între marile orașe și aeroporturi. Oferă servicii către Milano, Roma, Bologna, Veneția și alte orașe cheie din Italia. Itabus își propune să ofere pasagerilor opțiuni de călătorie la prețuri accesibile și durabile, cu accent pe reducerea emisiilor de carbon și promovarea practicilor ecologice.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Marino Bus este o companie italiană de autobuze care operează atât rute interne, cât și internaționale. Marino Bus operează rute către marile orașe italiene, cum ar fi Roma, Milano, Florența, Bologna și Napoli, precum și către destinații internaționale precum Paris, Barcelona și Munchen. Marino Bus oferă o gamă largă de servicii, inclusiv închirieri de autobuze și autobuze interurbane, care conectează diverse destinații din Franța, Elveția, Germania și Luxemburg.

Tipuri de bilete și facilități de la Bologna la Verona

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Frecciarossa atunci când călătoriți de la Bologna la Verona.

Standard

Standard este nivelul de bază al serviciului și include un scaun confortabil și acces la serviciile de bază la bord. Autocarele 5-8 sunt pentru nivelul Standard cu scaune îmbrăcate în piele ecologică gri.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Premium

Serviciul premium include un scaun mai larg, mai mult spațiu pentru picioare și acces la facilități suplimentare, cum ar fi o băutură de bun venit și o selecție de ziare. Autocarul 4 de pe trenul Frecciarossa 1000 este rezervat pentru nivelul Premium.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Executive

Executive este cel mai înalt nivel de servicii și include toate facilitățile de la nivel Business, precum și un sistem de divertisment personal și mese gourmet servite de un bucătar dedicat la bord.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Business

Serviciile de afaceri sunt concepute pentru călătorii de afaceri și includ toate facilitățile de la nivelul Premium, precum și acces la un Business Lounge dedicat și îmbarcare prioritară. Autocarele 2 și 3 ale Frecciarossa 1000 sunt rezervate pentru nivelul de serviciu Business.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord FlixBus, Frecciarossa și Autobus de la Bologna la Verona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bologna la Verona cu autobuz.
Facilităţi FlixBus Frecciarossa Autobus BlaBlaCar Bus Marino Bus Itabus Simet Autolinee Federico
Wifi
Prize
Bagaje
Mancare si bautura
Aer condiționat
Zona de liniste
Accesibilitate
Bicicleta
Vagon de dormit

Bologna la Verona Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
1.1kg
Autobuz
7.3kg
Zbor
293.0kg
Mașină
28.3kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Bologna la Verona?
Un bilet de autobuz de la Bologna la Verona este de 75,64RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 24,29RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Bologna la Verona?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Bologna la Verona este de 24,29RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bologna și Verona cu autobuz?
Distanța între Bologna și Verona este de 107,9 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Bologna și Verona?
Călătoria de la Bologna la Verona durează în medie 3 h 15 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 45 min.
Ce companii operează de la Bologna la Verona?
Ruta Bologna - Verona este acoperită de 11 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, Frecciarossa, Autobus, Busitalia Sita Nord, BlaBlaCar Bus, Marino Bus, InterCityNotte, Regionale Veloce, Itabus, Simet, Autolinee Federico ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Bologna la Verona?
Ruta de la Bologna la Verona are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Bologna la Verona?
Primul autobuz de la Bologna la Verona pleacă la orele 01:59. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Bologna la Verona?
Ultimul autobuz de la Bologna la Verona pleacă la orele 00:29. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bologna la Verona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 24,29RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Bologna la Verona?
Există stații 8 de la care puteți pleca de la Bologna pentru a merge la Verona. Puteți merge de la Bologna Bus Station Bologna, Xx Settembre Square; House 6, Bologna, Bologna Piazza Xx Settembre, Stazione Centrale, Bologna Bologna Autostazione,, Bologna Terminal Bus 200 Mt Da Stazione Fs, Bologna (central Bus Station) și Bologna Centrale și puteți ajunge la Verona Bus Station Porta Nuova, Girolamo Cardinale Street, Verona Viale Girolamo Cardinale, Aeroporto / Airport (vrn), Verona Station Porta Nuova, Verona Train Station Piazzale Xxv Aprile, Verona Di Aeroporto și Verona, Viale Cardinale Girolamo.
Câte conexiuni directe merg de la Bologna la Verona?
Există în medie 11 de la Bologna pentru a merge la Verona.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Bologna și Verona?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Bologna și Verona este 1 h 45 min.
Există un autobuz direct de la Bologna la Verona?
Da, există un autobuz direct între Bologna și Verona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Bologna la Verona?
Călătoria cu autobuz de la Bologna la Verona creează 7.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Bologna

Rute populare

Rute internaționale din Bologna și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bologna

Principalele rute spre Verona

Rute asemănătoare

Alte rute populare