Tren Barcelona - Girona prețuri de la 29,81 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 36,40 lei
Mâine 41,05 lei
2 zile 34,20 lei
3 zile 38,94 lei

Barcelona la Girona cu trenul

Călătoria de la Barcelona la Girona cu trenul este de 86,27 km și durează 0 ore 45 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:50 și ultima la 22:56. Este posibil să călătoriți de la Barcelona la Girona cu tren pentru doar 29,81 lei sau până la 258,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 29,81 lei.

Cel mai mic pret29,81 lei
Durata călătoriei0 ore 45 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret29,81 lei
Cel mai mare preț258,24 lei
Prima Plecare06:50
Ultima Plecare22:56
Distanţă86,27 km
PlecareBarcelona
SosireGirona
TransportatoriAVLO, Renfe AVE INTDetalii

Tren Bilete de la Barcelona la Girona

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Barcelona la Girona cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Barcelona la Girona? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Barcelona la Girona cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Barcelona la Girona variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Barcelona la Girona vor costa 29,81 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 93,48 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Girona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Barcelona la Girona variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 93,48 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Barcelona la Girona cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 0 ore 45 min.. Atât durează să traversați 86,27 km de la Barcelona la Girona. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Barcelona la Girona ar putea să dureze mai mult de 0 ore 45 min.. Călătoria de la Barcelona la Girona acoperă o distanță de 86,27 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 0 ore 45 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 38 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Barcelona la Girona făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Barcelona la Girona?

În general, prima plecare a zilei din Barcelona va fi la 06:50, iar ultima plecare va fi la 22:56. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Barcelona la Girona se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Barcelona la Girona, care de obicei este la 06:50. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 22:56. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Barcelona la Girona?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Barcelona și Girona. Vă puteți începe călătoria în Barcelona la stații precum Barcelona-Clot-Arago,Barcelona Paseo de Gracia,Barcelona Nord,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona Franca,Barcelona-Sant Andreu Comtal,BARCELONA SANTS. Acestea se leagă de stații care includ Sarrià de Ter, Av. de França - Iveco,Girona, Plaça Poeta Marquina,Girona (ES) din Girona. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Barcelona la Girona.

Câte călătorii de la Barcelona la Girona au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Barcelona la Girona folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 12 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Barcelona la Girona folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 12 legături directe de la Barcelona la Girona în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Girona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Barcelona la Girona

Bilete ieftine de tren de la Barcelona la Girona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Barcelona la Girona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Girona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Barcelona la Girona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Barcelona la Girona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 34,45 lei la 50,92 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 32% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Barcelona la Girona

Cele mai ieftine bilete de tren Barcelona - Girona pot fi găsite până la 38,85 lei dacă aveți noroc sau 40,78 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 44,71 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Girona cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Girona, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

AVE înseamnă „Alta Velocidad Española”, care înseamnă „în spaniolă de mare viteză”. AVE este un serviciu de trenuri de mare viteză operat de compania națională spaniolă de căi ferate Renfe. Cu trenurile AVE puteți călători în multe orașe mari din Spania, inclusiv rute către Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga și Zaragoza.

Trenurile Avlo au fost introduse în 2020 ca un serviciu de trenuri de mare viteză operat de Renfe, compania națională de căi ferate din Spania, ca o alternativă mai accesibilă la serviciul de trenuri de mare viteză AVE. Trenurile Avlo, spre deosebire de AVE, oferă o singură clasă de locuri și au mai puține servicii la bord pentru a oferi mai multă capacitate de pasageri. Principalele stații sunt Barcelona Sants, Madrid Atocha și Zaragoza-Delicias.

Euromed este o companie de autobuze care operează în Spania, conectând orașe mari precum Barcelona, Valencia și Alicante. Compania oferă autocare confortabile și moderne, cu facilități precum aer condiționat, scaune rabatabile și Wi-Fi gratuit. Euromed oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de bilete, inclusiv tarife flexibile și reduceri pentru copii, seniori și grupuri. Compania este cunoscută pentru punctualitate și seriozitate, cu plecări și sosiri frecvente. Euromed face parte din grupul Renfe, care este compania națională de căi ferate a Spaniei, și oferă conexiuni către alte moduri de transport, cum ar fi trenuri și feriboturi.

Tipuri de bilete și facilități de la Barcelona la Girona

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de AVE și AVLO atunci când călătoriți de la Barcelona la Girona.

Elige Estándar

Biletele Elige oferă o flexibilitate sporită pentru schimbul sau anularea rezervării. Elige Estándar”, oferă călătorilor aranjamentul standard, obișnuit, cunoscut sub numele de „scaunul Estandar”. În plus, puteți alege locul preferat plătind o taxă suplimentară, iar trecerea la Premium este, de asemenea, posibilă.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Básico

Basico sunt cele mai accesibile bilete, dar vin cu anumite restricții, cum ar fi nicio modificare sau rambursare. De asemenea, au de obicei o disponibilitate limitată și trebuie achiziționate cu mult timp în avans.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Elige Confort

Dacă alegeți „Elige Confort”, obțineți scaunul XL Confort mai mare și probabil mai confortabil. Biletele Elige oferă o flexibilitate sporită pentru schimbul sau anularea rezervării. În plus, puteți alege locul preferat plătind o taxă suplimentară, iar upgrade-ul la Premium este, de asemenea, posibil.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Prémium

Biletele Premium de la Renfe AVE sunt cele mai scumpe, dar și cele mai flexibile, limitate doar la clasa Confort. Acestea permit schimbări gratuite de tren și oferă beneficiul de a urca gratuit în următorul tren în cazul în care îl pierdeți pe cel programat.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Economy Class

Puteți călători cu biletul standard „clasa economică” pe trenurile Avlo, care se referă la nivelul standard, de bază, de locuri disponibile în tren. Cu acest bilet aveți acces la facilități de bază, cum ar fi suporturi pentru bagaje suspendate, lumini de citit, toalete.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat la viteze mari cu PlayRenfe, serviciul WiFi gratuit de la AVE, asigurându-vă că rămâneți online chiar și la 300 km/h.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Transportul Silențios este disponibil exclusiv pentru locurile standard din trenurile AVE, cu excepția rutei internaționale AVE între Spania și Franța, precum și pentru trenurile Euromed. Datorită popularității sale, se recomandă achiziționarea anticipată a biletelor.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun AVE este echipat cu prize de curent și radio la scaun pentru confortul dumneavoastră.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile AVE, sunteți binevenit să aduceți 3 bagaje, fiecare care nu depășește 85 x 55 x 35 cm și o greutate de 25 kg (55 lbs). În plus, instrumentele sunt considerate bagaje de mână dacă au o dimensiune de 30 x 120 x 38 cm și sunt ascunse în siguranță într-o cutie.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, deoarece toate trenurile AVE sunt dotate cu aer condiționat.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
AVE oferă un serviciu gratuit de îngrijire și asistență pentru persoanele cu mobilitate redusă. Pentru a utiliza acest serviciu, vă rugăm să contactați direct AVE.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Vizitați vagonul bar AVE de la bord pentru un răsfăț sau așteptați căruciorul de mâncare care circulă prin tren. Deținătorii de bilete Prémium se pot bucura de mese pe scaun, cu experiența bucătarului Ramón Freixa. Vă rugăm să vă asigurați că solicitați meniuri speciale, de la vegetarian la halal, cu cel puțin 12 ore înainte de plecare, pentru a vă bucura de o experiență de masă personalizată.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Vă puteți aduce bicicleta sau scuterul, doar asigurați-vă că este pliat și confortabil într-o carcasă. Nu uitați să scoateți pedalele și să dați acelor ghidon o întoarcere de 90 de grade. Dacă dimensiunile totale ale husei dvs. sunt mai mici de 180 cm, acesta este considerat bagaj de mână. Orice lucru mai mare se încadrează în categoria de bagaje speciale, dar păstrați-l în limitele de 120 x 90 x 40 cm.
wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat pe Avlo cu WiFi gratuit prin PlayRenfe. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV și diverse lecturi la îndemâna dvs.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun de pe Avlo este echipat cu o priză pentru confortul dumneavoastră.
luggage Bagaje open icon close icon
Puteți aduce un bagaj de mână fără limită de greutate, cum ar fi o geantă, un rucsac sau un articol similar, cu dimensiuni de până la 27x36x25 cm, și un bagaj de cală fără limită de greutate, cum ar fi o valiză, cu dimensiuni mai mari. la 55x35x25 cm, fără a plăti o taxă suplimentară în plus față de prețul biletului pe care îl plătiți conform tarifului de bază.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Avlo oferă asistență pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Luați legătura cu Avlo pentru mai multe detalii.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Deși Avlo nu oferă un serviciu de luat masa, puteți găsi automate aprovizionate cu o gamă largă de băuturi și gustări. Rețineți că aceste aparate acceptă doar plăți cu cardul.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, deoarece trenurile Avlo sunt dotate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Puteți aduce la bord biciclete și trotinete pliabile, cu condiția ca acestea să respecte dimensiunile maxime pentru bagaje: 55x35x25 cm (ca bagaj de mână fără limită de greutate, inclusă în prețul Tarifului de bază), sau 85x60x35 cm, sau maxim 180 cm total (ca bagaj suplimentar contra cost). Pentru a respecta reglementările, toate bicicletele și trotinetele trebuie să fie pliate și depozitate în cutiile de transport respective.
Servicii la bord AVLO și AVE de la Barcelona la Girona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Barcelona la Girona cu train.
Facilităţi AVLO AVE
quiet_zone Zona de liniste check check
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
accessibility Accesibilitate check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check check
bicycle Bicicleta check check

Barcelona la Girona Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
6.04kg
Autobuz
6.47kg
Zbor
17.25kg
Mașină
13.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Barcelona la Girona cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Barcelona și Girona sunt 6.04kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Barcelona și Girona? Luând trenul între Barcelona și Girona veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 11.21kg față de un zbor, 0.43kg față de autobuz și 7.76kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Barcelona la Girona?
Un bilet de tren de la Barcelona la Girona este de 93,48 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 29,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Barcelona la Girona?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Barcelona la Girona este de 29,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Barcelona și Girona cu tren?
Distanța între Barcelona și Girona este de 86,27 km.
Cât durează călătoria cu tren între Barcelona și Girona?
Călătoria de la Barcelona la Girona durează în medie 0 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 38 min..
Ce companii operează de la Barcelona la Girona?
Ruta Barcelona - Girona este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, AVLO, Renfe AVE INT, Renfe - Media Distancia, AVE, Euromed, Renfe REGIONAL și Renfe AVANT ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Barcelona la Girona?
Ruta de la Barcelona la Girona are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Barcelona la Girona?
Primul tren de la Barcelona la Girona pleacă la orele 06:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Barcelona la Girona?
Ultimul tren de la Barcelona la Girona pleacă la orele 22:56. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Barcelona la Girona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 29,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Barcelona la Girona?
Există în medie 12 de la Barcelona pentru a merge la Girona.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Barcelona și Girona?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Barcelona și Girona este 0 ore 38 min..
Există un tren direct de la Barcelona la Girona?
Da, există un tren direct între Barcelona și Girona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Barcelona la Girona?
Călătoria cu tren de la Barcelona la Girona creează 6.04kg emisii de CO2.

Treceți local de la Barcelona

Rute populare

Escapade de weekend de la Barcelona

Rute internaționale din Barcelona și zonele din apropiere

Alte destinații de la Barcelona

Principalele rute spre Girona

Rute asemănătoare

Alte rute populare