Tren Barcelona - Valencia prețuri de la 123,09 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

148,59 lei
148,74 lei
148,59 lei

Barcelona la Valencia cu trenul

Călătoria de la Barcelona la Valencia cu trenul este de 303,01 km și durează 3 ore 29 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:15 și ultima la 19:30. Este posibil să călătoriți de la Barcelona la Valencia cu tren pentru doar 123,09 lei sau până la 356,66 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 123,09 lei.

Cel mai mic pret123,09 lei
Durata călătoriei3 ore 29 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret123,09 lei
Cel mai mare preț356,66 lei
Prima Plecare07:15
Ultima Plecare19:30
Distanţă303,01 km
PlecareBarcelona
SosireValencia
TransportatoriEuromed, Renfe REGIONAL EXPRESSDetalii

Tren Bilete de la Barcelona la Valencia

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Barcelona la Valencia cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Barcelona la Valencia. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Barcelona la Valencia cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Barcelona la Valencia. Însă în medie veți plăti în jur de 226,29 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 123,09 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Valencia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Barcelona la Valencia, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 226,29 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Barcelona la Valencia cu trenul?

Cu o distanță de 303,01 km între Barcelona și Valencia, de obicei va dura 3 ore 29 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 29 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Barcelona și Valencia cu trenul durează de obicei 3 ore 29 min. pentru a acoperi o distanță de 303,01 km. Cea mai scurtă călătorie de la Barcelona la Valencia vă va duce 2 ore 52 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Valencia, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Barcelona la Valencia?

În general, prima plecare a zilei din Barcelona va fi la 07:15, iar ultima plecare va fi la 19:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Barcelona la Valencia se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Barcelona la Valencia, care de obicei este la 07:15. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 19:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Barcelona laValencia?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Barcelona și Valencia. Vă puteți începe călătoria în Barcelona la stații precum Barcelona-Sant Andreu Comtal,Barcelona Paseo de Gracia,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona Franca,Barcelona-Clot-Arago,Barcelona Nord,Barcelona Placa de Catalunya,BARCELONA SANTS. Acestea se leagă de stații care includ Valencia, Estació d'autobusos,Valencia-Estacio Del Nord,Valencia Joaquín Sorolla,Valencia Airport (VLC) din Valencia. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Barcelona la Valencia.

Câte călătorii de la Barcelona la Valencia sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Barcelona la Valencia, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 10 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 9 călătorii directe între Barcelona și Valencia. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Valencia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Barcelona la Valencia

Bilete ieftine de tren de la Barcelona la Valencia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Barcelona la Valencia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Valencia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Barcelona la Valencia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Barcelona la Valencia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 122,94 lei la 232,15 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 47% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Barcelona la Valencia

Cele mai ieftine bilete de tren Barcelona - Valencia pot fi găsite până la 135,74 lei dacă aveți noroc sau 154,90 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 192,62 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Valencia cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Valencia, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Euromed este o companie de autobuze care operează în Spania, conectând orașe mari precum Barcelona, Valencia și Alicante. Compania oferă autocare confortabile și moderne, cu facilități precum aer condiționat, scaune rabatabile și Wi-Fi gratuit. Euromed oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de bilete, inclusiv tarife flexibile și reduceri pentru copii, seniori și grupuri. Compania este cunoscută pentru punctualitate și seriozitate, cu plecări și sosiri frecvente. Euromed face parte din grupul Renfe, care este compania națională de căi ferate a Spaniei, și oferă conexiuni către alte moduri de transport, cum ar fi trenuri și feriboturi.

Barcelona la Valencia Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
21.21kg
Autobuz
22.73kg
Zbor
60.6kg
Mașină
48.48kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Barcelona la Valencia cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Barcelona și Valencia sunt 21.21kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Barcelona și Valencia? Luând trenul între Barcelona și Valencia veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 39.39kg față de un zbor, 1.52kg față de autobuz și 27.27kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Barcelona la Valencia?
Un bilet de tren de la Barcelona la Valencia este de 226,29 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 123,09 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Barcelona la Valencia?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Barcelona la Valencia este de 123,09 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Barcelona și Valencia cu tren?
Distanța între Barcelona și Valencia este de 303,01 km.
Cât durează călătoria cu tren între Barcelona și Valencia?
Călătoria de la Barcelona la Valencia durează în medie 3 ore 29 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 52 min..
Ce companii operează de la Barcelona la Valencia?
Ruta Barcelona - Valencia este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Euromed, Renfe REGIONAL EXPRESS, Torre del Oro și Renfe - Intercity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Barcelona la Valencia?
Ruta de la Barcelona la Valencia are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Barcelona la Valencia?
Primul tren de la Barcelona la Valencia pleacă la orele 07:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Barcelona la Valencia?
Ultimul tren de la Barcelona la Valencia pleacă la orele 19:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Barcelona la Valencia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 123,09 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Barcelona la Valencia?
Există în medie 9 de la Barcelona pentru a merge la Valencia.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Barcelona și Valencia?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Barcelona și Valencia este 2 ore 52 min..
Există un tren direct de la Barcelona la Valencia?
Da, există un tren direct între Barcelona și Valencia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Barcelona la Valencia?
Călătoria cu tren de la Barcelona la Valencia creează 21.21kg emisii de CO2.

Treceți local de la Barcelona

Rute populare

Escapade de weekend de la Barcelona

Rute internaționale din Barcelona și zonele din apropiere

Alte destinații de la Barcelona

Principalele rute spre Valencia

Rute asemănătoare

Alte rute populare