Tren Barcelona - Málaga prețuri de la 165,60 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
165,60 lei

Barcelona la Málaga cu trenul

Călătoria de la Barcelona la Málaga cu trenul este de 770 km și durează 6 ore 32 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:45 și ultima la 17:25. Este posibil să călătoriți de la Barcelona la Málaga cu tren pentru doar 165,60 lei sau până la 949,71 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 165,60 lei.

Cel mai mic pret165,60 lei
Durata călătoriei6 ore 32 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret165,60 lei
Cel mai mare preț949,71 lei
Prima Plecare05:45
Ultima Plecare17:25
Distanţă770 km
PlecareBarcelona
SosireMálaga
TransportatoriIryo, Renfe AVE INTDetalii

Tren Bilete de la Barcelona la Málaga

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Barcelona la Málaga cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Barcelona la Málaga. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Barcelona la Málaga?

Când călătoriți de la Barcelona la Málaga, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 400,24 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 165,60 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Málaga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Barcelona la Málaga variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 400,24 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Barcelona la Málaga cu trenul?

Distanța dintre Barcelona și Málaga este aproximativ 770 km. În general, va dura în jur de 6 ore 32 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Barcelona la Málaga, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Barcelona și Málaga vor termina călătoria în 5 ore 50 min.. În medie, vă va lua cam 6 ore 32 min. pentru a parcurge 770 km între Barcelona și Málaga.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Barcelona la Málaga?

Prima plecare zilnică de la Barcelona la Málaga este la 05:45, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 17:25. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Barcelona și Málaga. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima plecare a serii de la Barcelona la Málaga este la 05:45, în timp ce ultima călătorie pornește la 17:25. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Barcelona și Málaga. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Barcelona la Málaga?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Barcelona și Málaga. Vă puteți începe călătoria în Barcelona la stații precum Barcelona-Clot-Arago,Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona Nord,BARCELONA SANTS,Barcelona Paseo de Gracia,Barcelona-Sant Andreu Comtal,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona Franca. Acestea se leagă de stații care includ Málaga-El Palo,MALAGA AIRPORT,Malaga María Zambrano din Málaga. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Barcelona la Málaga.

Câte călătorii zilnice există de la Barcelona la Málaga?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la Barcelona la Málaga. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Barcelona care merg direct la Málaga. Există 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Málaga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Barcelona la Málaga

Bilete ieftine de tren de la Barcelona la Málaga
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Barcelona la Málaga.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Barcelona la Málaga, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Barcelona la Málaga.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Barcelona la Málaga

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 207,67 lei la 586,31 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 65% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Barcelona la Málaga

Cele mai ieftine bilete de tren Barcelona - Málaga pot fi găsite până la 153,24 lei dacă aveți noroc sau 402,37 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 654,23 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Málaga cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Málaga, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Trenurile Avlo au fost introduse în 2020 ca un serviciu de trenuri de mare viteză operat de Renfe, compania națională de căi ferate din Spania, ca o alternativă mai accesibilă la serviciul de trenuri de mare viteză AVE. Trenurile Avlo, spre deosebire de AVE, oferă o singură clasă de locuri și au mai puține servicii la bord pentru a oferi mai multă capacitate de pasageri. Principalele stații sunt Barcelona Sants, Madrid Atocha și Zaragoza-Delicias.

Iryo este un operator spaniol de trenuri de mare viteză, fondat în 2019 și care deservește marile orașe ale Spaniei, cum ar fi Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Valencia și Zaragoza. iryo operează pe rețeaua feroviară națională din Spania, folosind cele mai recente trenuri AVE de mare viteză pentru a transporta pasageri cu viteze de până la 310 km/h.

În 2013, compania națională de căi ferate franceză SNCF a introdus OUIGO pentru a oferi opțiuni de călătorie cu TGV la buget redus. Alegeți între rapidul fulger OUIGO Grande Vitesse, care atinge viteze de 300 km/h, sau OUIGO Classique, mai relaxat, care oferă o experiență nostalgică de călătorie cu trenul.

Tipuri de bilete și facilități de la Barcelona la Málaga

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de AVLO, Iryo și OUIGO atunci când călătoriți de la Barcelona la Málaga.

Economy Class

Puteți călători cu biletul standard „clasa economică” pe trenurile Avlo, care se referă la nivelul standard, de bază, de locuri disponibile în tren. Cu acest bilet aveți acces la facilități de bază, cum ar fi suporturi pentru bagaje suspendate, lumini de citit, toalete.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular

„Tarifa singulară” oferă flexibilitate antreprenorilor și companiilor cu servicii personalizate pentru clienți din partea asistenților iryo.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Inicial

Tariful Inicial de la iryo oferă călătorii la prețuri accesibile, fără a compromite confortul sau serviciul.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular ONLY YOU

Tariful „Singular Only YOU” este conceput pentru antreprenori și companii, oferind cele mai bune condiții pentru modificări și anulări ale biletului.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Infinita

Infinita este tariful all-inclusive de la iryo care oferă cele mai bune opțiuni de călătorie cu flexibilitate și confort.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique are o singură clasă, ceea ce este echivalent cu călătoria la clasa a doua, motiv pentru care prețurile biletelor sunt ieftine. Biletele sunt disponibile de la 10 EUR pentru adulți (în funcție de destinație) și 5 EUR pentru copii, iar biletele de tren OUIGO sunt disponibile doar online.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse oferă o singură clasă, asemănătoare călătoriei la clasa a doua, ceea ce reprezintă prețurile accesibile pentru bilete. Tarifele pentru adulți încep de la 10 EUR, în funcție de destinație, în timp ce copiii pot călători cu 5 EUR. Biletele pentru OUIGO pot fi achiziționate doar online.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat pe Avlo cu WiFi gratuit prin PlayRenfe. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV și diverse lecturi la îndemâna dvs.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun de pe Avlo este echipat cu o priză pentru confortul dumneavoastră.
luggage Bagaje open icon close icon
Puteți aduce un bagaj de mână fără limită de greutate, cum ar fi o geantă, un rucsac sau un articol similar, cu dimensiuni de până la 27x36x25 cm, și un bagaj de cală fără limită de greutate, cum ar fi o valiză, cu dimensiuni mai mari. la 55x35x25 cm, fără a plăti o taxă suplimentară în plus față de prețul biletului pe care îl plătiți conform tarifului de bază.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Avlo oferă asistență pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Luați legătura cu Avlo pentru mai multe detalii.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Deși Avlo nu oferă un serviciu de luat masa, puteți găsi automate aprovizionate cu o gamă largă de băuturi și gustări. Rețineți că aceste aparate acceptă doar plăți cu cardul.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, deoarece trenurile Avlo sunt dotate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Puteți aduce la bord biciclete și trotinete pliabile, cu condiția ca acestea să respecte dimensiunile maxime pentru bagaje: 55x35x25 cm (ca bagaj de mână fără limită de greutate, inclusă în prețul Tarifului de bază), sau 85x60x35 cm, sau maxim 180 cm total (ca bagaj suplimentar contra cost). Pentru a respecta reglementările, toate bicicletele și trotinetele trebuie să fie pliate și depozitate în cutiile de transport respective.
wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la WiFi gratuit în trenurile iryo din orice clasă. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV, știri live și Spotify pentru divertisment.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc din trenurile iryo vine cu prize de curent, iar cele din clasa Infinita și Singular Cafe se laudă cu porturi USB suplimentare.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile iryo, politica flexibilă privind bagajele vă permite să călătoriți confortabil cu până la 3 bagaje, inclusiv un bagaj de mână. Dimensiunea maximă pentru 2 piese mai mari este de 85x55x35cm, în timp ce bagajul de mână trebuie să fie de 36x27x15cm. Limita de greutate totală este de 25 kg.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile iryo sunt concepute pentru incluziune, oferind locuri desemnate pentru pasagerii cu mobilitate redusă și asigurând acces fără pași atât la îmbarcare, cât și la debarcare.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
iryo oferă meniuri de calitate pentru toate clasele. Găsiți restaurantul/barul de la bord, de obicei aproape de autocarul 2. Pentru pasagerii clasei Infinita, mesele sunt servite la locul dvs., dar nu uitați să rezervați cu 24 de ore în avans.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Bucurați-vă de aer proaspăt și confortabil în trenul ETR1000; sistemul său de aer condiționat de ultimă oră reîmprospătează aerul întregului vagon în doar 3 minute, asigurând o cantitate generoasă de 35 m3/h de aer proaspăt exterior pentru fiecare pasager.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Iryo, puteți aduce cu el o bicicletă dezasamblată sau o trotinetă electrică per autocar, atâta timp cât este bagată într-o geantă și rămâne în limita a 90x120x40cm. Transportul este gratuit! Rețineți că vă veți ocupa de încărcare, păstrare și descărcare. De asemenea, luați în considerare confortul și siguranța celorlalți pasageri și amintiți-vă că orice daune cauzate sunt asupra dvs.
wifi Wifi open icon close icon
Aveți acces WiFi (OUIFI) și intrați în portalul de divertisment OUIFUN pentru o taxă suplimentară.
power_sockets Prize open icon close icon
La trenurile Ouigo, numai locurile de pe puntea superioară din vagoarele selectate sunt dotate cu prize. Rețineți că aceste scaune vin la o taxă suplimentară, iar puntea de jos nu are prize în totalitate.
luggage Bagaje open icon close icon
OUIGO vă permite să aduceți gratuit două bagaje de mână mici sau o singură bucată cu dimensiunile 36 x 27 x 15 cm, împreună cu bagajele de mână de 55x35x25 cm, fără restricții de greutate. Pentru articolele mai mari, se aplică o taxă de 5 EUR pentru rezervările online făcute în avans și ajunge până la 20 EUR dacă plătiți în persoană la stație.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În Franța, serviciile OUIGO Train classique oferă un serviciu de gustare la loc, deși acesta nu este disponibil pentru trenurile de mare viteză. Pentru cei care călătoresc în Spania, o vizită la OUIBAR cu autocarul 4 servește o varietate de băuturi și gustări.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, cu toate autocarele cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Plănuiți să aduceți articole mai mari, cum ar fi o bicicletă, scuter, schiuri sau un instrument muzical? Dacă rezervați online în avans, este doar o taxă de 5 EUR. Dar, dacă te hotărăști să plătești la gară, taxa urcă până la 20 de euro.
Servicii la bord Iryo, AVLO și OUIGO de la Barcelona la Málaga
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Barcelona la Málaga cu train.
Facilităţi Iryo AVLO OUIGO AVE
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check check check check
luggage Bagaje check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross check
accessibility Accesibilitate cross check cross check
food_and_drink Mancare si bautura cross check check check
air_con Aer condiționat cross check cross check
bicycle Bicicleta cross check cross check

Barcelona la Málaga Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
53.9kg
Autobuz
57.75kg
Zbor
154kg
Mașină
123.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Barcelona la Málaga cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Barcelona și Málaga sunt 53.9kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Barcelona și Málaga? Luând trenul între Barcelona și Málaga veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 100.1kg față de un zbor, 3.85kg față de autobuz și 69.3kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Barcelona la Málaga?
Un bilet de tren de la Barcelona la Málaga este de 400,24 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 165,60 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Barcelona la Málaga?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Barcelona la Málaga este de 165,60 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Barcelona și Málaga cu tren?
Distanța între Barcelona și Málaga este de 770 km.
Cât durează călătoria cu tren între Barcelona și Málaga?
Călătoria de la Barcelona la Málaga durează în medie 6 ore 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 50 min..
Ce companii operează de la Barcelona la Málaga?
Ruta Barcelona - Málaga este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Iryo, Renfe AVE INT, AVLO, OUIGO și AVE ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Barcelona la Málaga?
Ruta de la Barcelona la Málaga are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Barcelona la Málaga?
Primul tren de la Barcelona la Málaga pleacă la orele 05:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Barcelona la Málaga?
Ultimul tren de la Barcelona la Málaga pleacă la orele 17:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Barcelona la Málaga?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 165,60 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Barcelona la Málaga?
Există în medie 1 de la Barcelona pentru a merge la Málaga.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Barcelona și Málaga?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Barcelona și Málaga este 5 ore 50 min..
Există un tren direct de la Barcelona la Málaga?
Da, există un tren direct între Barcelona și Málaga.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Barcelona la Málaga?
Călătoria cu tren de la Barcelona la Málaga creează 53.9kg emisii de CO2.

Treceți local de la Barcelona

Rute populare

Escapade de weekend de la Barcelona

Rute internaționale din Barcelona și zonele din apropiere

Alte destinații de la Barcelona

Principalele rute spre Málaga

Rute asemănătoare

Alte rute populare