Tren Barcelona - San Sebastián prețuri de la 194,43 lei

Începe de la
194,43 lei

Barcelona la San Sebastián de la tren

Călătoria de la Barcelona la San Sebastián de la tren este de 401,85 km și durează 6 ore 39 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:45 și ultima la 15:30. Este posibil să călătoriți de la Barcelona la San Sebastián cu tren pentru doar 194,43 lei sau până la 502,95 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 194,43 lei.

Cel mai mic pret194,43 lei
Durata călătoriei6 ore 39 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret194,43 lei
Cel mai mare preț502,95 lei
Prima Plecare05:45
Ultima Plecare15:30
Distanţă401,85 km
PlecareBarcelona
SosireSan Sebastián
TransportatoriAlvia, IryoDetalii

Tren Bilete de la Barcelona la San Sebastián / Donostia

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Barcelona la San Sebastián cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Barcelona la San Sebastián. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Barcelona la San Sebastián?

În medie, un bilet de tren de la Barcelona la San Sebastián vă va costa 380,70 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 194,43 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Barcelona la San Sebastián. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Barcelona la San Sebastián. Însă în medie veți plăti în jur de 380,70 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Barcelona la San Sebastián cu trenul?

Călătoria între Barcelona și San Sebastián cu trenul este aproximativ 401,85 km. Vă va lua cam 6 ore 39 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Barcelona și San Sebastián cu trenul durează de obicei 6 ore 39 min. pentru a acoperi o distanță de 401,85 km. Cea mai scurtă călătorie de la Barcelona la San Sebastián vă va duce 5 ore 46 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la San Sebastián, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Barcelona la San Sebastián?

Prima călătorie a zilei pornește de la Barcelona la 05:45. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 15:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Barcelona și San Sebastián. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Barcelona la San Sebastián, care de obicei este la 05:45. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 15:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Barcelona la San Sebastián?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Barcelona și San Sebastián. Vă puteți începe călătoria în Barcelona la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din San Sebastián. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Barcelona la San Sebastián.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Barcelona la San Sebastián?

În medie, sunt 2 plecări zilnice de la Barcelona la San Sebastián. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Barcelona care merg direct la San Sebastián. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Barcelona la San Sebastián. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Barcelona la San Sebastián / Donostia

Bilete ieftine de tren de la Barcelona la San Sebastián
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Barcelona la San Sebastián.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Barcelona la San Sebastián, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Barcelona la San Sebastián.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Barcelona la San Sebastián / Donostia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 102,96 lei la 494,30 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 79% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Barcelona la San Sebastián

Cele mai ieftine bilete de tren Barcelona - San Sebastián pot fi găsite până la 345,27 lei dacă aveți noroc sau 502,61 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 816,85 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la San Sebastián cu trenul

Când călătoriți cu trenul către San Sebastián, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Iryo este un operator spaniol de trenuri de mare viteză, fondat în 2019 și care deservește marile orașe ale Spaniei, cum ar fi Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Valencia și Zaragoza. iryo operează pe rețeaua feroviară națională din Spania, folosind cele mai recente trenuri AVE de mare viteză pentru a transporta pasageri cu viteze de până la 310 km/h.

Alvia, operat de Renfe, este un serviciu de trenuri de mare viteză din Spania. Cu viteze de până la 250 km/h, trenurile Alvia, puțin mai lente decât 300 km/h maxime pe care le ajung trenurile AVE, oferă confort și facilități precum aer condiționat, Wi-Fi și prize de curent. Acestea conectează fără probleme stațiile regionale la orașele mari, asigurând călătorii eficiente. Cele trei modele de tren disponibile sunt Clasa 120, Clasa 130 și Clasa 730.

Tipuri de bilete și facilități de la Barcelona la San Sebastián

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Iryo atunci când călătoriți de la Barcelona la San Sebastián.

Singular

„Tarifa singulară” oferă flexibilitate antreprenorilor și companiilor cu servicii personalizate pentru clienți din partea asistenților iryo.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Inicial

Tariful Inicial de la iryo oferă călătorii la prețuri accesibile, fără a compromite confortul sau serviciul.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular ONLY YOU

Tariful „Singular Only YOU” este conceput pentru antreprenori și companii, oferind cele mai bune condiții pentru modificări și anulări ale biletului.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Infinita

Infinita este tariful all-inclusive de la iryo care oferă cele mai bune opțiuni de călătorie cu flexibilitate și confort.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la WiFi gratuit în trenurile iryo din orice clasă. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV, știri live și Spotify pentru divertisment.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc din trenurile iryo vine cu prize de curent, iar cele din clasa Infinita și Singular Cafe se laudă cu porturi USB suplimentare.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile iryo, politica flexibilă privind bagajele vă permite să călătoriți confortabil cu până la 3 bagaje, inclusiv un bagaj de mână. Dimensiunea maximă pentru 2 piese mai mari este de 85x55x35cm, în timp ce bagajul de mână trebuie să fie de 36x27x15cm. Limita de greutate totală este de 25 kg.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile iryo sunt concepute pentru incluziune, oferind locuri desemnate pentru pasagerii cu mobilitate redusă și asigurând acces fără pași atât la îmbarcare, cât și la debarcare.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
iryo oferă meniuri de calitate pentru toate clasele. Găsiți restaurantul/barul de la bord, de obicei aproape de autocarul 2. Pentru pasagerii clasei Infinita, mesele sunt servite la locul dvs., dar nu uitați să rezervați cu 24 de ore în avans.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Bucurați-vă de aer proaspăt și confortabil în trenul ETR1000; sistemul său de aer condiționat de ultimă oră reîmprospătează aerul întregului vagon în doar 3 minute, asigurând o cantitate generoasă de 35 m3/h de aer proaspăt exterior pentru fiecare pasager.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Iryo, puteți aduce cu el o bicicletă dezasamblată sau o trotinetă electrică per autocar, atâta timp cât este bagată într-o geantă și rămâne în limita a 90x120x40cm. Transportul este gratuit! Rețineți că vă veți ocupa de încărcare, păstrare și descărcare. De asemenea, luați în considerare confortul și siguranța celorlalți pasageri și amintiți-vă că orice daune cauzate sunt asupra dvs.
Servicii la bord Iryo de la Barcelona la San Sebastián
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Barcelona la San Sebastián cu train.
Facilităţi Iryo
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check

Barcelona la San Sebastián Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
28.13kg
Autobuz
30.14kg
Zbor
80.37kg
Mașină
64.3kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Barcelona la San Sebastián cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Barcelona și San Sebastián sunt 28.13kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Barcelona și San Sebastián? Luând trenul între Barcelona și San Sebastián veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 52.24kg față de un zbor, 2.01kg față de autobuz și 36.17kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Barcelona la San Sebastián?
Un bilet de tren de la Barcelona la San Sebastián este de 380,70 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 194,43 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Barcelona la San Sebastián?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Barcelona la San Sebastián este de 194,43 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Barcelona și San Sebastián cu tren?
Distanța între Barcelona și San Sebastián este de 401,85 km.
Cât durează călătoria cu tren între Barcelona și San Sebastián?
Călătoria de la Barcelona la San Sebastián durează în medie 6 ore 39 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 46 min..
Ce companii operează de la Barcelona la San Sebastián?
Ruta Barcelona - San Sebastián este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Alvia, Iryo, Renfe, Renfe - Media Distancia și Renfe REGIONAL EXPRESS ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Barcelona la San Sebastián?
Ruta de la Barcelona la San Sebastián are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Barcelona la San Sebastián?
Primul tren de la Barcelona la San Sebastián pleacă la orele 05:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Barcelona la San Sebastián?
Ultimul tren de la Barcelona la San Sebastián pleacă la orele 15:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Barcelona la San Sebastián?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 194,43 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Barcelona la San Sebastián?
Există stații 8 de la care puteți pleca de la Barcelona pentru a merge la San Sebastián. Puteți merge de la Barcelona Sants, Barcelona El Prat Airport, Barcelona Nord, Sant Adreu Comtal, Barcelona Passeig De Gracia, Barcelona El Clot Aragó, Barcelona Pl. Catalunya și Barcelona Estació De França și puteți ajunge la Gros și Donostia.
Câte conexiuni directe merg de la Barcelona la San Sebastián?
Există în medie 1 de la Barcelona pentru a merge la San Sebastián.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Barcelona și San Sebastián?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Barcelona și San Sebastián este 5 ore 46 min..
Există un tren direct de la Barcelona la San Sebastián?
Da, există un tren direct între Barcelona și San Sebastián.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Barcelona la San Sebastián?
Călătoria cu tren de la Barcelona la San Sebastián creează 28.13kg emisii de CO2.

Treceți local de la Barcelona

Rute populare

Escapade de weekend de la Barcelona

Rute internaționale din Barcelona și zonele din apropiere

Alte destinații de la Barcelona

Rute asemănătoare

Alte rute populare