Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Buşteni până la Predeal

Starting from
4,90 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Predeal

Descoperă

Călătoria de la Buşteni la Predeal cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Buşteni la Predeal. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Buşteni la Predeal?

Prețurile biletelor de tren de la Buşteni la Predeal variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Buşteni la Predeal vor costa 4,90 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 7,99 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Buşteni la Predeal transport tren

Cel mai bun preț 4,90 RON
Durata călătoriei 14 min
Călătorii pe zi 21
Prima plecare 08:56
Ultima plecare 01:42
Distanța 11 km
Plecare Buşteni
Sosire Predeal
Transportatori Infofer, Autogari, RegioTrans, CFR Călători, Astra Trans Carpatic, Regio Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
21
Transportatori
1
Prețul minim
4,90 RON
Prețul maxim
12,10 RON

Buşteni - Predeal

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

4,90 RON

Data
Sâmbătă 25 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Bușteni - Predeal
19:22 - 19:38
CFR Călători
16min
CO2: 0.03kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Buşteni la Predeal cu trenul?

Călătoria de la Buşteni la Predeal acoperă o distanță de 12 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 14 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 12 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Buşteni la Predeal făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Buşteni la Predeal?

Prima călătorie a zilei pornește de la Buşteni la 08:56. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 01:42. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Buşteni și Predeal. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Buşteni la Predeal?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Buşteni de la următoarele stații: Bușteni. Sosind la Predeal, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Predeal. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Predeal.

Câte călătorii de la Buşteni la Predeal sunt în fiecare zi?

Ruta de la Buşteni la Predeal este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 21 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Buşteni de 21 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Buşteni la Predeal, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 21 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback