Tren Târgu-Mureş - Piatra Neamţ prețuri de la 7,09 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Târgu-Mureş la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ cu trenul este de 141,76 km și durează 17 ore 48 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:38 și ultima la 21:40. Este posibil să călătoriți de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 7,09 lei sau până la 253,94 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 7,09 lei.

Cel mai mic pret7,09 lei
Durata călătoriei17 ore 48 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret7,09 lei
Cel mai mare preț253,94 lei
Prima Plecare02:38
Ultima Plecare21:40
Distanţă141,76 km
PlecareTârgu-Mureş
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriTransferoviar Calatori, Regio CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Târgu Mureş la Piatra Neamţ

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ?

În medie, un bilet de tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ vă va costa 122,99 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 7,09 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 122,99 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ.

Cât timp va dura să merg de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ cu trenul?

Călătoria de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ cu trenul va dura, de obicei, 17 ore 48 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 141,76 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 17 ore 48 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Târgu-Mureş și Piatra Neamţ este lungă de vreo 141,76 km și de obicei durează aproximativ 17 ore 48 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 17 ore 21 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Târgu-Mureş laPiatra Neamţ?

Veți putea pleca din Târgu-Mureş folosind stații precum Târgu Mureș, Autogara Voiajor,TARGU MURES. Acestea vă conectează cu stații care includ Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania) din Piatra Neamţ. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Târgu-Mureş, fie în Piatra Neamţ, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 5 plecări zilnice de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Târgu-Mureş care merg direct la Piatra Neamţ. Există 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Târgu Mureş la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Târgu Mureş la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren Târgu-Mureş - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 6,74 lei dacă aveți noroc sau 39,62 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 131,00 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, Regio Calatori și Interregional Calatori de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori Regio Calatori Interregional Calatori CFR Calatori
luggage Bagaje check cross check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
bicycle Bicicleta check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross cross check
wifi Wifi cross cross cross check
power_sockets Prize cross cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross cross check

Târgu-Mureş la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.92kg
Autobuz
10.63kg
Zbor
28.35kg
Mașină
22.68kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Târgu-Mureş și Piatra Neamţ sunt 9.92kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Târgu-Mureş și Piatra Neamţ? Luând trenul între Târgu-Mureş și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 18.43kg față de un zbor, 0.71kg față de autobuz și 12.76kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ este de 122,99 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 7,09 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ este de 7,09 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Târgu-Mureş și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Târgu-Mureş și Piatra Neamţ este de 141,76 km.
Cât durează călătoria cu tren între Târgu-Mureş și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ durează în medie 17 ore 48 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 17 ore 21 min..
Ce companii operează de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ?
Ruta Târgu-Mureş - Piatra Neamţ este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, Regio Calatori, Interregional Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ?
Ruta de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ pleacă la orele 02:38. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ pleacă la orele 21:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 7,09 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Târgu-Mureş și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Târgu-Mureş și Piatra Neamţ este 17 ore 21 min..
Există un tren direct de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Târgu-Mureş și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Târgu-Mureş la Piatra Neamţ creează 9.92kg emisii de CO2.

Treceți local de la Târgu-Mureş

Rute populare

Escapade de weekend de la Târgu-Mureş

Rute internaționale din Târgu-Mureş și zonele din apropiere

Alte destinații de la Târgu-Mureş

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare