Gasiți un tren de la București până la Braşov

Începe de la
21,76 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la București la Braşov cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Braşov? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Braşov?

Prețurile biletelor de tren de la București la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Braşov vor costa 21,76 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 49,84 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.București la Braşov transport tren

Durata călătoriei 3 h 24 min
Călătorii pe zi 34
Prima plecare 08:08
Ultima plecare 23:01
Distanța 141 km
Plecare București
Sosire Braşov
Transportatori Infofer, Autogari, RegioTrans, CFR Călători, , Astra Trans Carpatic, Regio Călători, Softrans, Transferoviar Călători

Prețul biletului București - Braşov în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
38
Transportatori
8
Prețul minim
21,76 RON
Prețul maxim
102,24 RON

București - Braşov

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

24 RON

Data
Sâmbătă 29 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
București Nord - Dârste
06:15 - 09:54
CFR Călători
3h 39min
CO2: 0.4kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la București la Braşov cu trenul?

Călătoria între București și Braşov este lungă de vreo 141 km și de obicei durează aproximativ 3 h 30 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 h 9 min. Dacă încercați să ajungeți de la București la Braşov cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Braşov?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Braşov la 08:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:01. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la București la Braşov cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Braşov. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Nord, București Băneasa, Gara Bucureşti Nord și București, Gara Basarab. Acestea se leagă de stații care includ Brașov, Bartolomeu, Dârste, Brasov și Brașov, Autogara Bartolomeu din Braşov. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Braşov.

Câte călătorii de la București la Braşov au loc în fiecare zi?

Ruta de la București la Braşov este deservită de furnizori care includ Infofer, RegioTrans, CFR Călători, , Astra Trans Carpatic, Regio Călători, Softrans și Transferoviar Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 101 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 36 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Braşov, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 21 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 15 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback