Gasiți un tren de la București până la Braşov

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 18,60 RON
Durata călătoriei 4 h 17 min
Călătorii pe zi 47
Prima plecare 08:00
Ultima plecare 00:05
Distanța 141 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la București la Braşov.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la București la o clipire Braşov din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la București la Braşov?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la București la Braşov pentru 4,40 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 40,64 RON medie Braşov ultimul.

Trenurile de la București la care companiile: Braşov se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la București la Braşov oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
21,70 RON 18,60 RON 19,65 RON 21,70 RON 19,65 RON Detalii 18,60 RON
24,36 RON 18,27 RON 24,36 RON 29,23 RON 28,02 RON Mai mult 34,11 RON

Trenuri din București spre Braşov

Cât timp va dura de la București te la cu trenul și Braşov atunci când fac trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 4 h 19 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 2 h 11 min în Braşov. Primul tren pleacă de la București la 08:00, iar ultimul pleacă la 00:05.

Stații care servesc linia de cale ferată București - Braşov?

Trenurile spre pot pleca din Braşov ultimul București Nord, București Băneasa și București Obor și să ajungă la Bartolomeu, Brașov și Dârste.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între București și Braşov, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.