Tren București - Braşov prețuri de la 3,81 lei

Începe de la
3,81 lei
Descoperă

București la Braşov de la tren

Călătoria de la București la Braşov de la tren este de 141 km și durează 3 ore 17 min.. Există 58 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:00 și ultima la 21:03. Este posibil să călătoriți de la București la Braşov cu tren pentru doar 3,81 lei sau până la 66,65 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 3,81 lei.

Cel mai mic pret3,81 lei
Durata călătoriei3 ore 17 min.
Conexiune pe zi58
Cel mai mic pret3,81 lei
Cel mai mare preț66,65 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare21:03
Distanţă141 km
PlecareBucurești
SosireBraşov
TransportatoriCFR Calatori, Regio CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Bucharest la Braşov

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătoria dvs. de la București la Braşov cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Braşov. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la București la Braşov?

Când călătoriți de la București la Braşov, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 33,96 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 3,81 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la București la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 33,96 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la București la Braşov cu trenul?

Călătoria între București și Braşov cu trenul este aproximativ 141 km. Vă va lua cam 3 ore 17 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la București la Braşov acoperă o distanță de 141 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 17 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 13 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Braşov făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Braşov?

Prima plecare zilnică de la București la Braşov este la 06:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 21:03. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Braşov. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la București la 06:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 21:03. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Braşov. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la București la Braşov cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Braşov. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Braşov. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Braşov.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Braşov?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Braşov poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 58 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Braşov. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Braşov variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 34 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 24 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Braşov

Bilete ieftine de tren de la București la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,01 lei la 9,38 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 57% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Braşov

Cele mai ieftine bilete de tren București - Braşov pot fi găsite până la 4,20 lei dacă aveți noroc sau 19,03 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 25,70 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Braşov, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord CFR Calatori, Regio Calatori și Transferoviar Calatori de la București la Braşov
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Braşov cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori Transferoviar Calatori Softrans Astra Trans Carpatic
quiet_zone Zona de liniste check cross cross cross cross
wifi Wifi check cross cross cross cross
power_sockets Prize check cross cross cross cross
luggage Bagaje check cross check cross cross
accessibility Accesibilitate check cross cross cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
air_con Aer condiționat check cross cross cross cross
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check

București la Braşov Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.87kg
Autobuz
10.58kg
Zbor
28.2kg
Mașină
22.56kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Braşov cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Braşov sunt 9.87kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Braşov? Luând trenul între București și Braşov veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 18.33kg față de un zbor, 0.71kg față de autobuz și 12.69kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Braşov?
Un bilet de tren de la București la Braşov este de 33,96 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 3,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Braşov este de 3,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Braşov cu tren?
Distanța între București și Braşov este de 141 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Braşov?
Călătoria de la București la Braşov durează în medie 3 ore 17 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 13 min..
Ce companii operează de la București la Braşov?
Ruta București - Braşov este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Regio Calatori, Transferoviar Calatori, Softrans și Astra Trans Carpatic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Braşov?
Ruta de la București la Braşov are în medie 58 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Braşov?
Primul tren de la București la Braşov pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Braşov?
Ultimul tren de la București la Braşov pleacă la orele 21:03. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 3,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Braşov?
Există în medie 34 de la București pentru a merge la Braşov.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Braşov este 2 ore 13 min..
Există un tren direct de la București la Braşov?
Da, există un tren direct între București și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Braşov?
Călătoria cu tren de la București la Braşov creează 9.87kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare