Gasiți un tren de la București până la Iaşi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 82,80 RON
Durata călătoriei 15 h 49 min
Călătorii pe zi 37
Prima plecare 08:37
Ultima plecare 00:50
Distanța 325 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la București la Iaşi pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Iaşi. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la București la Iaşi, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Iaşi?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la București la Iaşi pentru 62,33 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 97,08 RON medie Iaşi ultimul.

Trenurile de la București la care companiile: Iaşi se poate călători cu?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători și , oferind conexiuni de tren între București și Iaşi.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
82,80 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
204,49 RON 228,85 RON 205,08 RON 199,67 RON 205,08 RON 228,66 RON 204,59 RON
49,94 RON 54,81 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din București spre Iaşi

Cât timp durează de la București la și când Iaşi trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 6 h 18 min Iaşi ultimul, dar, în medie, este nevoie de 15 h 33 min. Primul tren indreptat spre Iaşi ultimul la 07:55, în timp ce ultima părăsește București la 00:50.

Ce stații face trenurile să plece de la Iaşi?

Trenurile spre pot pleca din Iaşi ultimul București Nord, București Obor și București Băneasa și să ajungă la Iași, Nicolina și Remiza T. Socola h.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.