Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la București până la Iaşi

Starting from
22,20 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 82,80 RON
Transport Tren

Mâine

De la 82,50 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 82,80 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Iaşi

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Iaşi?

Când călătoriți de la București la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 88,87 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 22,20 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.București la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 23,50 RON
Durata călătoriei 8 h 48 min
Călătorii pe zi 41
Prima plecare 09:24
Ultima plecare 01:50
Distanța 325 km
Plecare București
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului București - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
80,95 RON
82,83 RON
Mâine
82,80 RON
58,47 RON
În 2 zile
82,50 RON
63,34 RON
În 3 zile
82,80 RON
48,72 RON
În 4 zile
82,50 RON
53,60 RON
În 5 zile
24,55 RON
58,47 RON
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
36
Transportatori
1
Prețul minim
22,20 RON
Prețul maxim
124,90 RON

București - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

77 RON

Data
Sâmbătă 28 Mai 2022
CFR Călători-logo
București Obor - Nicolina
08:35 - 18:05
CFR Călători
9h 30min
1 schimbări
CO2: 0.93kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

233,14 RON

Data
Vineri 15 Aprilie 2022
Blue Air-logo
Otopeni Intl - Iasi
00:35 - 01:30
Blue Air
55min
CO2: 60.19kg

Cât de lungă este călătoria de la București la Iaşi cu trenul?

Călătoria între București și Iaşi cu trenul durează de obicei 8 h 26 min pentru a acoperi o distanță de 326 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Iaşi vă va duce 5 h 47 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Iaşi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la București la Iaşi?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 09:25. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 01:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Iaşi. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Iaşi?

În București, stațiile de plecare includ București Nord, București Obor și București Băneasa. Când veți sosi în Iaşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la București la Iaşi sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Iaşi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 39 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 45 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Iaşi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Iaşi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 10 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 29 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
136 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback