Tren Pietrasanta - Florența prețuri de la 57,17 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Pietrasanta la Florența cu trenul

Călătoria de la Pietrasanta la Florența cu trenul este de 84,84 km și durează 2 ore 2 min.. Există 106 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:23 și ultima la 21:42. Este posibil să călătoriți de la Pietrasanta la Florența cu tren pentru doar 57,17 lei sau până la 129,49 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 57,17 lei.

Cel mai mic pret57,17 lei
Durata călătoriei2 ore 2 min.
Conexiune pe zi106
Cel mai mic pret57,17 lei
Cel mai mare preț129,49 lei
Prima Plecare05:23
Ultima Plecare21:42
Distanţă84,84 km
PlecarePietrasanta
SosireFlorența
TransportatoriRegionale Veloce, FrecciabiancaDetalii

Tren Bilete de la Pietrasanta la Florența

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Pietrasanta la Florența cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Pietrasanta la Florența? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Pietrasanta la Florența?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Pietrasanta la Florența costă 57,17 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 60,00 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Pietrasanta la Florența.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Pietrasanta la Florența. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Pietrasanta la Florența, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 60,00 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la Pietrasanta la Florența cu trenul?

Călătoria între Pietrasanta și Florența cu trenul este aproximativ 84,84 km. Vă va lua cam 2 ore 2 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Pietrasanta la Florența, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Pietrasanta și Florența vor termina călătoria în 1 oră 24 min.. În medie, vă va lua cam 2 ore 2 min. pentru a parcurge 84,84 km între Pietrasanta și Florența.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Pietrasanta la Florența?

În general, prima plecare a zilei din Pietrasanta va fi la 05:23, iar ultima plecare va fi la 21:42. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Pietrasanta la Florența se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima călătorie a serii pleacă de la Pietrasanta la 05:23. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 21:42. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Pietrasanta și Florența. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Pietrasanta laFlorența?

Puteți pleca din Pietrasanta la stații precum PIETRASANTA. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Florența la următoarele stații: Florence Santa Maria Novella,Florence - Rifredi,Florence Cascine,Florence, Florence (Piazzale Montelungo),Scandicci, Villa Constanza,Firenze S. Marco Vecchio,Firenze Campo Di Marte. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Pietrasanta și Florența. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Pietrasanta la Florența sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 106 plecări zilnice de la Pietrasanta la Florența. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 19 plecări de la Pietrasanta care merg direct la Florența. Există 87 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Pietrasanta la Florența. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Pietrasanta la Florența

Bilete ieftine de tren de la Pietrasanta la Florența
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Pietrasanta la Florența.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Pietrasanta la Florența, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Pietrasanta la Florența.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Pietrasanta la Florența

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Pietrasanta la Florența

Cele mai ieftine bilete de tren Pietrasanta - Florența pot fi găsite până la 53,26 lei dacă aveți noroc sau 54,12 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 54,73 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Florența cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Florența, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Frecciabianca, operat de Trenitalia, compania națională de căi ferate din Italia, este un serviciu de tren de mare viteză care leagă orașe și orașe importante din Italia, cum ar fi Milano, Veneția, Bologna, Florența, Roma și Lecce. Funcționând la o viteză maximă de 200 km/h, trenurile Frecciabianca oferă pasagerilor alegeri de locuri de clasa întâi și a doua. Acest serviciu aparține familiei de trenuri de mare viteză Frecciarossa din Italia.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Pietrasanta la Florența

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Frecciabianca și DB - Intercity atunci când călătoriți de la Pietrasanta la Florența.

Second Class

În clasa a doua a Frecciabianca, vă veți bucura de călătoria dvs. cu scaune reglabile dispuse în rânduri de patru (2+2), mese pliabile, lumini de citit și spațiu amplu pentru bagaje. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, nu uitați să luați o bucată de la cafe-barul FrecciaBistrò!
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa întâi a Frecciabianca, veți găsi locuri mai spațioase în comparație cu clasa a doua. În plus, vă puteți răsfăța chiar de la începutul călătoriei cu o băutură de bun venit, o gustare și ziare.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
În prezent, trenurile Frecciabianca nu au un portal de divertisment la bord. Dar, puteți folosi propriile date.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun vine cu priza sa pentru a vă menține dispozitivele încărcate.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile Frecciabianca, nu te vei confrunta cu nicio restricție privind cantitatea de bagaje pe care o poți aduce la bord. Puteți depozita cu ușurință genți și articole mici în rafturile de deasupra capului sau sub scaunul dvs., în timp ce valizele mai mari pot fi plasate în rafturile pentru bagaje situate în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența specială este la un apel pentru cei care au nevoie de ea. Formați numărul gratuit 800 90 60 60 de la liniile fixe italiene sau numărul internațional +3902323232 de pe orice telefon, inclusiv din străinătate.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Puteți vizita cafeneau-barul FrecciaBistrò pentru o selecție de gustări și mese. În plus, prin portalul Portale FRECCE, poți comanda comod de la locul tău. Aduceți-vă propriile băuturi răcoritoare este, de asemenea, o opțiune.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Indiferent de vremea de afară, rămâi confortabil cu aer condiționat la bord.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Bicicletele pliabile sunt permise ca bagaj de mână, în timp ce bicicletele nepliabile trebuie să fie dezasamblate și plasate în cutii de călătorie prezentate conducătorului sau personalului peronului înainte de îmbarcare și depozitate într-o anumită parte a trenului.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord Frecciabianca, DB - Intercity și Frecciargento de la Pietrasanta la Florența
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Pietrasanta la Florența cu train.
Facilităţi Frecciabianca DB - Intercity Frecciargento
quiet_zone Zona de liniste check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
accessibility Accesibilitate check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross check
bicycle Bicicleta check cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit check cross check

Pietrasanta la Florența Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.94kg
Autobuz
6.36kg
Zbor
16.97kg
Mașină
13.57kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Pietrasanta la Florența cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Pietrasanta și Florența sunt 5.94kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Pietrasanta și Florența? Luând trenul între Pietrasanta și Florența veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 11.03kg față de un zbor, 0.42kg față de autobuz și 7.63kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Pietrasanta la Florența?
Un bilet de tren de la Pietrasanta la Florența este de 60,00 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 57,17 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Pietrasanta la Florența?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Pietrasanta la Florența este de 57,17 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Pietrasanta și Florența cu tren?
Distanța între Pietrasanta și Florența este de 84,84 km.
Cât durează călătoria cu tren între Pietrasanta și Florența?
Călătoria de la Pietrasanta la Florența durează în medie 2 ore 2 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 24 min..
Ce companii operează de la Pietrasanta la Florența?
Ruta Pietrasanta - Florența este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regionale Veloce, Frecciabianca, DB - Intercity și Frecciargento ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Pietrasanta la Florența?
Ruta de la Pietrasanta la Florența are în medie 106 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Pietrasanta la Florența?
Primul tren de la Pietrasanta la Florența pleacă la orele 05:23. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Pietrasanta la Florența?
Ultimul tren de la Pietrasanta la Florența pleacă la orele 21:42. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Pietrasanta la Florența?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 57,17 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Pietrasanta la Florența?
Există în medie 19 de la Pietrasanta pentru a merge la Florența.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Pietrasanta și Florența?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Pietrasanta și Florența este 1 oră 24 min..
Există un tren direct de la Pietrasanta la Florența?
Da, există un tren direct între Pietrasanta și Florența.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Pietrasanta la Florența?
Călătoria cu tren de la Pietrasanta la Florența creează 5.94kg emisii de CO2.