Gasiți un tren de la Căciulați până la Timişoara

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Căciulați la Timişoara cu trenul

Călătoria de la Căciulați la Timişoara cu trenul este de 407,76 km și durează 12 ore 50 min.. Există 42 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:53 și ultima la 22:37. Este posibil să călătoriți de la Căciulați la Timişoara cu tren pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei12 ore 50 min.
Conexiune pe zi42
Prima Plecare09:53
Ultima Plecare22:37
Distanţă407,76 km
PlecareCăciulați
SosireTimişoara
Transportatoriinfofer
Bilete ieftine de tren de la Căciulați la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Căciulați la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Căciulați la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Căciulați la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Timişoara, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Căciulați la Timişoara Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
28.54kg
Autobuz
30.58kg
Zbor
81.55kg
Mașină
65.24kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Căciulați la Timişoara cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Căciulați și Timişoara sunt 28.54kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Căciulați și Timişoara? Luând trenul între Căciulați și Timişoara veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 53.01kg față de un zbor, 2.04kg față de autobuz și 36.7kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Căciulați și Timişoara cu tren?
Distanța între Căciulați și Timişoara este de 407,76 km.
Cât durează călătoria cu tren între Căciulați și Timişoara?
Călătoria de la Căciulați la Timişoara durează în medie 12 ore 50 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 22 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Căciulați la Timişoara?
Ruta de la Căciulați la Timişoara are în medie 42 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Căciulați la Timişoara?
Primul tren de la Căciulați la Timişoara pleacă la orele 09:53. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Căciulați la Timişoara?
Ultimul tren de la Căciulați la Timişoara pleacă la orele 22:37. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Căciulați și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Căciulați și Timişoara este 10 ore 22 min..
Există un tren direct de la Căciulați la Timişoara?
Da, există un tren direct între Căciulați și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Căciulați la Timişoara?
Călătoria cu tren de la Căciulați la Timişoara creează 28.54kg emisii de CO2.

Treceți local de la Căciulați

Rute populare

Escapade de weekend de la Căciulați

Rute internaționale din Căciulați și zonele din apropiere

Alte destinații de la Căciulați

Principalele rute spre Timişoara

Alte rute populare