Tren Constanţa - Nistoreşti prețuri de la 57,41 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Constanţa la Nistoreşti cu trenul

Călătoria de la Constanţa la Nistoreşti cu trenul este de 237,67 km și durează 5 ore 47 min.. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:30 și ultima la 20:00. Este posibil să călătoriți de la Constanţa la Nistoreşti cu tren pentru doar 57,41 lei sau până la 60,69 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 57,41 lei.

Cel mai mic pret57,41 lei
Durata călătoriei5 ore 47 min.
Conexiune pe zi11
Cel mai mic pret57,41 lei
Cel mai mare preț60,69 lei
Prima Plecare06:30
Ultima Plecare20:00
Distanţă237,67 km
PlecareConstanţa
SosireNistoreşti
Transportatoriinfofer
Bilete ieftine de tren de la Constanţa la Nistoreşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la Nistoreşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Nistoreşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Constanţa la Nistoreşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Nistoreşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Nistoreşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Constanţa la Nistoreşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.64kg
Autobuz
17.82kg
Zbor
47.53kg
Mașină
38.03kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Constanţa la Nistoreşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Constanţa și Nistoreşti sunt 16.64kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Constanţa și Nistoreşti? Luând trenul între Constanţa și Nistoreşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.89kg față de un zbor, 1.18kg față de autobuz și 21.39kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Constanţa la Nistoreşti?
Un bilet de tren de la Constanţa la Nistoreşti este de 58,98 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 57,41 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Constanţa la Nistoreşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Constanţa la Nistoreşti este de 57,41 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Constanţa și Nistoreşti cu tren?
Distanța între Constanţa și Nistoreşti este de 237,67 km.
Cât durează călătoria cu tren între Constanţa și Nistoreşti?
Călătoria de la Constanţa la Nistoreşti durează în medie 5 ore 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 57 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Constanţa la Nistoreşti?
Ruta de la Constanţa la Nistoreşti are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Constanţa la Nistoreşti?
Primul tren de la Constanţa la Nistoreşti pleacă la orele 06:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Constanţa la Nistoreşti?
Ultimul tren de la Constanţa la Nistoreşti pleacă la orele 20:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Constanţa la Nistoreşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 57,41 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Constanţa și Nistoreşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Constanţa și Nistoreşti este 3 ore 57 min..
Există un tren direct de la Constanţa la Nistoreşti?
Da, există un tren direct între Constanţa și Nistoreşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Constanţa la Nistoreşti?
Călătoria cu tren de la Constanţa la Nistoreşti creează 16.64kg emisii de CO2.

Treceți local de la Constanţa

Rute populare

Escapade de weekend de la Constanţa

Rute internaționale din Constanţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Constanţa

Principalele rute spre Nistoreşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare