Tren București - Galaţi prețuri de la 7,57 lei

Începe de la
7,57 lei
Descoperă

București la Galaţi de la tren

Călătoria de la București la Galaţi de la tren este de 190,5 km și durează 4 ore 45 min.. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:32 și ultima la 22:25. Este posibil să călătoriți de la București la Galaţi cu tren pentru doar 7,57 lei sau până la 105,30 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 7,57 lei.

Cel mai mic pret7,57 lei
Durata călătoriei4 ore 45 min.
Conexiune pe zi18
Cel mai mic pret7,57 lei
Cel mai mare preț105,30 lei
Prima Plecare01:32
Ultima Plecare22:25
Distanţă190,5 km
PlecareBucurești
SosireGalaţi
TransportatoriRomanian Railways, CFR Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Galaţi

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătoria dvs. de la București la Galaţi cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Galaţi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la București la Galaţi cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la București la Galaţi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Galaţi vor costa 7,57 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 69,53 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Galaţi vă va costa 69,53 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Galaţi cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 4 ore 45 min.. Atât durează să traversați 190,5 km de la București la Galaţi. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Galaţi ar putea să dureze mai mult de 4 ore 45 min.. Distanța dintre București și Galaţi este în jur de 190,5 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 ore 45 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Galaţi durează 3 ore 16 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când călătoresc de la București la Galaţi cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din București folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Galaţi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Galaţi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Galaţi au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 18 plecări zilnice de la București la Galaţi. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 15 plecări de la București care merg direct la Galaţi. Există 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Galaţi

Bilete ieftine de tren de la București la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Galaţi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 10,26 lei la 55,61 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 82% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de tren București - Galaţi pot fi găsite până la 14,56 lei dacă aveți noroc sau 50,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 67,33 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Galaţi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori, Regio Calatori și Transferoviar Calatori de la București la Galaţi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Galaţi cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori Transferoviar Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross
wifi Wifi check cross cross
power_sockets Prize check cross cross
luggage Bagaje check cross check
accessibility Accesibilitate check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross cross
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check

București la Galaţi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.33kg
Autobuz
14.29kg
Zbor
38.1kg
Mașină
30.48kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Galaţi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Galaţi sunt 13.33kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Galaţi? Luând trenul între București și Galaţi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 24.77kg față de un zbor, 0.96kg față de autobuz și 17.15kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Galaţi?
Un bilet de tren de la București la Galaţi este de 69,53 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 7,57 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Galaţi este de 7,57 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Galaţi cu tren?
Distanța între București și Galaţi este de 190,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Galaţi?
Călătoria de la București la Galaţi durează în medie 4 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 16 min..
Ce companii operează de la București la Galaţi?
Ruta București - Galaţi este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Romanian Railways, CFR Calatori, Regio Calatori și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Galaţi?
Ruta de la București la Galaţi are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Galaţi?
Primul tren de la București la Galaţi pleacă la orele 01:32. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Galaţi?
Ultimul tren de la București la Galaţi pleacă la orele 22:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 7,57 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Galaţi?
Există în medie 15 de la București pentru a merge la Galaţi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Galaţi este 3 ore 16 min..
Există un tren direct de la București la Galaţi?
Da, există un tren direct între București și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Galaţi?
Călătoria cu tren de la București la Galaţi creează 13.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare