Tren București - Galaţi prețuri de la 20,08 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 88,59 lei
Mâine 86,49 lei
2 zile 84,39 lei
3 zile 87,91 lei

București la Galaţi cu trenul

Călătoria de la București la Galaţi cu trenul este de 190,5 km și durează 4 ore 14 min.. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:30 și ultima la 20:27. Este posibil să călătoriți de la București la Galaţi cu tren pentru doar 20,08 lei sau până la 197,46 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 20,08 lei.

Cel mai mic pret20,08 lei
Durata călătoriei4 ore 14 min.
Conexiune pe zi13
Cel mai mic pret20,08 lei
Cel mai mare preț197,46 lei
Prima Plecare05:30
Ultima Plecare20:27
Distanţă190,5 km
PlecareBucurești
SosireGalaţi
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Galaţi

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la București la Galaţi cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Galaţi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la București la Galaţi cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la București la Galaţi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Galaţi vor costa 20,08 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 92,50 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Galaţi vă va costa 92,50 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Galaţi cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 4 ore 14 min.. Atât durează să traversați 190,5 km de la București la Galaţi. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Galaţi ar putea să dureze mai mult de 4 ore 14 min.. Distanța dintre București și Galaţi este în jur de 190,5 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 ore 14 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Galaţi durează 3 ore 28 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Galaţi?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Galaţi la 05:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 20:27. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Galaţi la 05:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 20:27. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la București la Galaţi cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari. Acestea vă conectează cu stații care includ Galati Strada Brailei,Galati (ro),Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Galaţi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Galaţi au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 13 plecări zilnice de la București la Galaţi. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 7 plecări de la București care merg direct la Galaţi. Există 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Galaţi

Bilete ieftine de tren de la București la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Galaţi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 66,21 lei la 93,82 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 29% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de tren București - Galaţi pot fi găsite până la 12,51 lei dacă aveți noroc sau 67,46 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 98,26 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Galaţi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Galaţi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.33kg
Autobuz
14.29kg
Zbor
38.1kg
Mașină
30.48kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Galaţi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Galaţi sunt 13.33kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Galaţi? Luând trenul între București și Galaţi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 24.77kg față de un zbor, 0.96kg față de autobuz și 17.15kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Galaţi?
Un bilet de tren de la București la Galaţi este de 92,50 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 20,08 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Galaţi este de 20,08 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Galaţi cu tren?
Distanța între București și Galaţi este de 190,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Galaţi?
Călătoria de la București la Galaţi durează în medie 4 ore 14 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 28 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Galaţi?
Ruta de la București la Galaţi are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Galaţi?
Primul tren de la București la Galaţi pleacă la orele 05:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Galaţi?
Ultimul tren de la București la Galaţi pleacă la orele 20:27. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 20,08 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Galaţi?
Există în medie 7 de la București pentru a merge la Galaţi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Galaţi este 3 ore 28 min..
Există un tren direct de la București la Galaţi?
Da, există un tren direct între București și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Galaţi?
Călătoria cu tren de la București la Galaţi creează 13.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare