Gasiți un tren de la București până la Galaţi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 30,34 RON
Durata călătoriei 8 h 28 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare 07:20
Ultima plecare 22:55
Distanța 190 km

Bilete de tren ieftine de la București pe virail Galaţi.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât costă biletele de tren de la București la Galaţi?

În medie, bilete de tren de la București la 65,78 RON de cost Galaţi, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 30,34 RON.

Ce companii de turism de la București cu trenul până la Galaţi?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc București ruta trenului -. Galaţi .

Prețul biletului - în fiecare zi

73,08 RON 73,08 RON 73,08 RON 73,08 RON 73,08 RON Detalii Detalii
40,20 RON 35,32 RON 40,20 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din București spre Galaţi

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Galaţi ultimul este călătoria?

În timp ce primul tren spre frunze la 07:20 Galaţi ultimul, ultima este programată pentru 22:55. Durata medie a călătoriei este de 8 h 28 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Galaţi în 3 h 43 min.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Galaţi ultimul ajungeti?

Trenurile să plece de la București Nord, București Obor și București Băneasa București Galaţi ultimul și ajung în Galați.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între București și Galaţi, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.