Tren Padova - Parma prețuri de la 205,96 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Padova la Parma cu trenul

Călătoria de la Padova la Parma cu trenul este de 139,76 km și durează 3 ore 7 min.. Există 15 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:56 și ultima la 20:09. Este posibil să călătoriți de la Padova la Parma cu tren pentru doar 205,96 lei sau până la 229,66 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 205,96 lei.

Cel mai mic pret205,96 lei
Durata călătoriei3 ore 7 min.
Conexiune pe zi15
Cel mai mic pret205,96 lei
Cel mai mare preț229,66 lei
Prima Plecare05:56
Ultima Plecare20:09
Distanţă139,76 km
PlecarePadova
SosireParma
TransportatoriFrecciarossa, Trenitalia

Tren Bilete de la Padova la Parma

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Padova la Parma cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Padova la Parma. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Padova la Parma?

Când călătoriți de la Padova la Parma, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 213,88 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 205,96 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Padova la Parma. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Padova la Parma. Însă în medie veți plăti în jur de 213,88 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Padova la Parma cu trenul?

Călătoria de la Padova la Parma cu trenul va dura, de obicei, 3 ore 7 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 139,76 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 3 ore 7 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Padova la Parma acoperă o distanță de 139,76 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 7 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 35 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Padova la Parma făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Padova la Parma?

Prima plecare zilnică de la Padova la Parma este la 05:56, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 20:09. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Padova și Parma. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Padova la Parma la 05:56. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 20:09. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Padova laParma?

În Padova, stațiile de plecare includ Piazzo Prato della Valle,Padova, Via Giambattista Belzoni,Padova, Stazione FS. Când veți sosi în Parma, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum PARMA. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Padova la Parma?

Numărul exact al călătoriilor de la Padova la Parma poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 15 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Padova la Parma. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Padova la Parma variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 15 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Padova la Parma. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Padova la Parma

Bilete ieftine de tren de la Padova la Parma
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Padova la Parma.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Padova la Parma, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Padova la Parma.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Padova la Parma

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Parma cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Parma, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Frecciarossa, operat de Trenitalia, compania națională de căi ferate, este un serviciu de trenuri de mare viteză renumit în Italia. Trenurile FRECCIAROSSA, care ating viteze de până la 300 km/h, leagă orașe importante, inclusiv Roma, Milano, Napoli, Florența și Torino.

Ferrovie dello Stato Italiane este proprietarul Trenitalia, care servește ca principal operator de tren în Italia. Trenurile de mare viteză Frecciarossa leagă Milano, Roma, Napoli, Florența și Torino cu viteze de până la 300 km/h (186 mph). Frecciargento și Frecciabianca sunt alte două servicii de mare viteză care funcționează la rate puțin mai lente, dar oferă conectivitate la orașe și orașe mai mici. Trenitalia operează trenuri regionale și interurbane și oferă legături internaționale către țările învecinate prin trenurile EuroCity.

Tipuri de bilete și facilități de la Padova la Parma

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Frecciarossa atunci când călătoriți de la Padova la Parma.

Standard

Standard este nivelul de bază al serviciului și include un scaun confortabil și acces la serviciile de bază la bord. Autocarele 5-8 sunt pentru nivelul Standard cu scaune îmbrăcate în piele ecologică gri.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Premium

Serviciul premium include un scaun mai larg, mai mult spațiu pentru picioare și acces la facilități suplimentare, cum ar fi o băutură de bun venit și o selecție de ziare. Autocarul 4 de pe trenul Frecciarossa 1000 este rezervat pentru nivelul Premium.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Executive

Executive este cel mai înalt nivel de servicii și include toate facilitățile de la nivel Business, precum și un sistem de divertisment personal și mese gourmet servite de un bucătar dedicat la bord.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Serviciile de afaceri sunt concepute pentru călătorii de afaceri și includ toate facilitățile de la nivelul Premium, precum și acces la un Business Lounge dedicat și îmbarcare prioritară. Autocarele 2 și 3 ale Frecciarossa 1000 sunt rezervate pentru nivelul de serviciu Business.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

bicycle Bicicleta open icon close icon
Bicicletele pliabile sunt permise ca bagaj de mână, în timp ce bicicletele nepliabile trebuie să fie dezasamblate și plasate în cutii de călătorie prezentate conducătorului sau personalului peronului înainte de îmbarcare și depozitate într-o anumită parte a trenului.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Indiferent de vremea de afară, rămâi confortabil cu aer condiționat la bord.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile Frecciarossa este disponibil WiFi gratuit. Folosiți serviciul Portale FRECCE pentru a viziona filme, TV și pentru a afla știri. De asemenea, oferă actualizări de călătorie și opțiuni suplimentare de rezervare.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cauți liniște? Frecciarossa oferă zone liniştite desemnate pentru Business Class, pentru a asigura o călătorie liniştită, fără distrageri.
power_sockets Prize open icon close icon
Indiferent de model – fie că este vorba de ETR 500, ETR 600, ETR 700 sau ETR 1000 – fiecare scaun vine cu priza sa de alimentare pentru a vă menține dispozitivele încărcate.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile Frecciarossa, nu te vei confrunta cu nicio restricție privind cantitatea de bagaje pe care o poți aduce la bord. Puteți depozita cu ușurință genți și articole mici în rafturile de deasupra capului sau sub scaunul dvs., în timp ce valizele mai mari pot fi plasate în rafturile pentru bagaje situate în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența specială este la un apel pentru cei care au nevoie de ea. Formați numărul gratuit 800 90 60 60 de la liniile fixe italiene sau numărul internațional +3902323232 de pe orice telefon, inclusiv din străinătate.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Potolește-ți foamea la FrecciaBistrò, staționat în centrul trenului. Sau, pentru un plus de confort, comandați direct la locul dvs. prin EasyBistrò de la Portale FRECCE. Călătorii din clasele Premium și Business primesc gustări și băuturi gratuite, în timp ce pasagerii clasei Executive se bucură de mese gourmet organizate de bucătarul Carlo Cracc.
Servicii la bord Frecciarossa, Trenitalia și DB - Intercity de la Padova la Parma
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Padova la Parma cu train.
Facilităţi Frecciarossa Trenitalia DB - Intercity
quiet_zone Zona de liniste check check cross
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
accessibility Accesibilitate check check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check check cross
bicycle Bicicleta check check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit check check cross

Padova la Parma Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.78kg
Autobuz
10.48kg
Zbor
27.95kg
Mașină
22.36kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Padova la Parma cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Padova și Parma sunt 9.78kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Padova și Parma? Luând trenul între Padova și Parma veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 18.17kg față de un zbor, 0.7kg față de autobuz și 12.58kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Padova la Parma?
Un bilet de tren de la Padova la Parma este de 213,88 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 205,96 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Padova la Parma?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Padova la Parma este de 205,96 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Padova și Parma cu tren?
Distanța între Padova și Parma este de 139,76 km.
Cât durează călătoria cu tren între Padova și Parma?
Călătoria de la Padova la Parma durează în medie 3 ore 7 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 35 min..
Ce companii operează de la Padova la Parma?
Ruta Padova - Parma este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Frecciarossa, Trenitalia și DB - Intercity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Padova la Parma?
Ruta de la Padova la Parma are în medie 15 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Padova la Parma?
Primul tren de la Padova la Parma pleacă la orele 05:56. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Padova la Parma?
Ultimul tren de la Padova la Parma pleacă la orele 20:09. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Padova la Parma?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 205,96 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Padova și Parma?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Padova și Parma este 2 ore 35 min..
Există un tren direct de la Padova la Parma?
Da, există un tren direct între Padova și Parma.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Padova la Parma?
Călătoria cu tren de la Padova la Parma creează 9.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la Padova

Rute populare

Escapade de weekend de la Padova

Rute internaționale din Padova și zonele din apropiere

Alte destinații de la Padova

Principalele rute spre Parma

Alte rute populare