Tren Războieni - Bistriţa prețuri de la 9,19 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Războieni la Bistriţa cu trenul

Călătoria de la Războieni la Bistriţa cu trenul este de 193,2 km și durează 5 ore 37 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:01 și ultima la 17:01. Este posibil să călătoriți de la Războieni la Bistriţa cu tren pentru doar 9,19 lei sau până la 61,08 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 9,19 lei.

Cel mai mic pret9,19 lei
Durata călătoriei5 ore 37 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret9,19 lei
Cel mai mare preț61,08 lei
Prima Plecare00:01
Ultima Plecare17:01
Distanţă193,2 km
PlecareRăzboieni
SosireBistriţa
TransportatoriCFR Calatori

Călătorie rapidă și ușoară de la Războieni la Bistriţa cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Războieni la Bistriţa? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Războieni la Bistriţa?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Războieni la Bistriţa costă 9,19 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 25,41 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Războieni la Bistriţa.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Războieni la Bistriţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Războieni la Bistriţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 25,41 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la Războieni la Bistriţa cu trenul?

Călătoria între Războieni și Bistriţa cu trenul este aproximativ 193,2 km. Vă va lua cam 5 ore 37 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Războieni și Bistriţa este în jur de 193,2 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 5 ore 37 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Războieni și Bistriţa durează 4 ore 1 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Războieni la Bistriţa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Războieni și Bistriţa. Vă puteți începe călătoria în Războieni la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ Bistrita Autogara din Bistriţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Războieni la Bistriţa.

Câte călătorii zilnice există de la Războieni la Bistriţa?

Numărul exact al călătoriilor de la Războieni la Bistriţa poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Războieni la Bistriţa. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Războieni la Bistriţa variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 12 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Războieni la Bistriţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Războieni la Bistriţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Războieni la Bistriţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Războieni la Bistriţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Războieni la Bistriţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Războieni la Bistriţa

Cele mai ieftine bilete de tren Războieni - Bistriţa pot fi găsite până la 22,57 lei dacă aveți noroc sau 43,93 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 87,12 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bistriţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bistriţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Războieni la Bistriţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Războieni la Bistriţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Războieni la Bistriţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.52kg
Autobuz
14.49kg
Zbor
38.64kg
Mașină
30.91kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Războieni la Bistriţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Războieni și Bistriţa sunt 13.52kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Războieni și Bistriţa? Luând trenul între Războieni și Bistriţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 25.12kg față de un zbor, 0.97kg față de autobuz și 17.39kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Războieni la Bistriţa?
Un bilet de tren de la Războieni la Bistriţa este de 25,41 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 9,19 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Războieni la Bistriţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Războieni la Bistriţa este de 9,19 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Războieni și Bistriţa cu tren?
Distanța între Războieni și Bistriţa este de 193,2 km.
Cât durează călătoria cu tren între Războieni și Bistriţa?
Călătoria de la Războieni la Bistriţa durează în medie 5 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 1 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Războieni la Bistriţa?
Ruta de la Războieni la Bistriţa are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Războieni la Bistriţa?
Primul tren de la Războieni la Bistriţa pleacă la orele 00:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Războieni la Bistriţa?
Ultimul tren de la Războieni la Bistriţa pleacă la orele 17:01. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Războieni la Bistriţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 9,19 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Războieni și Bistriţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Războieni și Bistriţa este 4 ore 1 min..
Există un tren direct de la Războieni la Bistriţa?
Da, există un tren direct între Războieni și Bistriţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Războieni la Bistriţa?
Călătoria cu tren de la Războieni la Bistriţa creează 13.52kg emisii de CO2.

Treceți local de la Războieni

Rute populare

Escapade de weekend de la Războieni

Rute internaționale din Războieni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Războieni

Principalele rute spre Bistriţa

Alte rute populare