Tren Războieni - Constanţa prețuri de la 31,27 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Războieni la Constanţa cu trenul

Călătoria de la Războieni la Constanţa cu trenul este de 359,91 km și durează 12 ore 19 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:54 și ultima la 23:47. Este posibil să călătoriți de la Războieni la Constanţa cu tren pentru doar 31,27 lei sau până la 196,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 31,27 lei.

Cel mai mic pret31,27 lei
Durata călătoriei12 ore 19 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret31,27 lei
Cel mai mare preț196,24 lei
Prima Plecare01:54
Ultima Plecare23:47
Distanţă359,91 km
PlecareRăzboieni
SosireConstanţa
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria dvs. de la Războieni la Constanţa cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Războieni la Constanţa. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Războieni la Constanţa cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Războieni la Constanţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Războieni la Constanţa vor costa 31,27 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 125,77 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Războieni la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Războieni la Constanţa vă va costa 125,77 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Războieni la Constanţa cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 12 ore 19 min.. Atât durează să traversați 359,91 km de la Războieni la Constanţa. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Războieni la Constanţa ar putea să dureze mai mult de 12 ore 19 min.. Călătoria de la Războieni la Constanţa acoperă o distanță de 359,91 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 12 ore 19 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 9 ore 49 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Războieni la Constanţa făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Războieni laConstanţa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Războieni și Constanţa. Vă puteți începe călătoria în Războieni la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ Constanta Vila Oriana,Constanta,Constanța din Constanţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Războieni la Constanţa.

Câte călătorii de la Războieni la Constanţa sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 8 plecări zilnice de la Războieni la Constanţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Războieni care merg direct la Constanţa. Există 7 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Războieni la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Războieni la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Războieni la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Războieni la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Războieni la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Războieni la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Războieni - Constanţa pot fi găsite până la 73,00 lei dacă aveți noroc sau 113,09 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 132,32 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Războieni la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Războieni la Constanţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Războieni la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
25.19kg
Autobuz
26.99kg
Zbor
71.98kg
Mașină
57.59kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Războieni la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Războieni și Constanţa sunt 25.19kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Războieni și Constanţa? Luând trenul între Războieni și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 46.79kg față de un zbor, 1.8kg față de autobuz și 32.4kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Războieni la Constanţa?
Un bilet de tren de la Războieni la Constanţa este de 125,77 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 31,27 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Războieni la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Războieni la Constanţa este de 31,27 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Războieni și Constanţa cu tren?
Distanța între Războieni și Constanţa este de 359,91 km.
Cât durează călătoria cu tren între Războieni și Constanţa?
Călătoria de la Războieni la Constanţa durează în medie 12 ore 19 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 49 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Războieni la Constanţa?
Ruta de la Războieni la Constanţa are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Războieni la Constanţa?
Primul tren de la Războieni la Constanţa pleacă la orele 01:54. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Războieni la Constanţa?
Ultimul tren de la Războieni la Constanţa pleacă la orele 23:47. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Războieni la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 31,27 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Războieni la Constanţa?
Există în medie 1 de la Războieni pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Războieni și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Războieni și Constanţa este 9 ore 49 min..
Există un tren direct de la Războieni la Constanţa?
Da, există un tren direct între Războieni și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Războieni la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Războieni la Constanţa creează 25.19kg emisii de CO2.

Treceți local de la Războieni

Rute populare

Escapade de weekend de la Războieni

Rute internaționale din Războieni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Războieni

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare