Tren Războieni - Târgu-Mureş prețuri de la 8,89 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Războieni la Târgu-Mureş cu trenul

Călătoria de la Războieni la Târgu-Mureş cu trenul este de 204,02 km și durează 1 oră 36 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:42 și ultima la 20:00. Este posibil să călătoriți de la Războieni la Târgu-Mureş cu tren pentru doar 8,89 lei sau până la 13,88 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 8,89 lei.

Cel mai mic pret8,89 lei
Durata călătoriei1 oră 36 min.
Conexiune pe zi24
Cel mai mic pret8,89 lei
Cel mai mare preț13,88 lei
Prima Plecare03:42
Ultima Plecare20:00
Distanţă204,02 km
PlecareRăzboieni
SosireTârgu-Mureş
TransportatoriCFR Calatori

Călătorie rapidă și ușoară de la Războieni la Târgu-Mureş cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Războieni la Târgu-Mureş. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Războieni la Târgu-Mureş?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Războieni la Târgu-Mureş costă 8,89 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 9,72 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Războieni la Târgu-Mureş.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Războieni la Târgu-Mureş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 9,72 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Războieni la Târgu-Mureş.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Războieni la Târgu-Mureş cu trenul?

Cu o distanță de 204,02 km între Războieni și Târgu-Mureş, de obicei va dura 1 oră 36 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 36 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Războieni și Târgu-Mureş este în jur de 204,02 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 36 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Războieni și Târgu-Mureş durează 1 oră 12 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Războieni la Târgu-Mureş?

În Războieni, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Târgu-Mureş, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Târgu Mureș, Autogara Voiajor,TARGU MURES. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Războieni la Târgu-Mureş au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Războieni la Târgu-Mureş poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 24 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Războieni la Târgu-Mureş. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Războieni la Târgu-Mureş variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 20 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Războieni la Târgu-Mureş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Războieni la Târgu-Mureş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Războieni la Târgu-Mureş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Războieni la Târgu-Mureş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Războieni la Târgu-Mureş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Războieni la Târgu-Mureş

Cele mai ieftine bilete de tren Războieni - Târgu-Mureş pot fi găsite până la 4,89 lei dacă aveți noroc sau 7,61 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 10,55 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu-Mureş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Târgu-Mureş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Războieni la Târgu-Mureş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Războieni la Târgu-Mureş cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Războieni la Târgu-Mureş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
14.28kg
Autobuz
15.3kg
Zbor
40.8kg
Mașină
32.64kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Războieni la Târgu-Mureş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Războieni și Târgu-Mureş sunt 14.28kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Războieni și Târgu-Mureş? Luând trenul între Războieni și Târgu-Mureş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 26.52kg față de un zbor, 1.02kg față de autobuz și 18.36kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Războieni la Târgu-Mureş?
Un bilet de tren de la Războieni la Târgu-Mureş este de 9,72 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 8,89 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Războieni la Târgu-Mureş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Războieni la Târgu-Mureş este de 8,89 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Războieni și Târgu-Mureş cu tren?
Distanța între Războieni și Târgu-Mureş este de 204,02 km.
Cât durează călătoria cu tren între Războieni și Târgu-Mureş?
Călătoria de la Războieni la Târgu-Mureş durează în medie 1 oră 36 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 12 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Războieni la Târgu-Mureş?
Ruta de la Războieni la Târgu-Mureş are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Războieni la Târgu-Mureş?
Primul tren de la Războieni la Târgu-Mureş pleacă la orele 03:42. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Războieni la Târgu-Mureş?
Ultimul tren de la Războieni la Târgu-Mureş pleacă la orele 20:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Războieni la Târgu-Mureş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 8,89 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Războieni la Târgu-Mureş?
Există în medie 20 de la Războieni pentru a merge la Târgu-Mureş.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Războieni și Târgu-Mureş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Războieni și Târgu-Mureş este 1 oră 12 min..
Există un tren direct de la Războieni la Târgu-Mureş?
Da, există un tren direct între Războieni și Târgu-Mureş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Războieni la Târgu-Mureş?
Călătoria cu tren de la Războieni la Târgu-Mureş creează 14.28kg emisii de CO2.

Treceți local de la Războieni

Rute populare

Escapade de weekend de la Războieni

Rute internaționale din Războieni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Războieni

Principalele rute spre Târgu-Mureş

Rute asemănătoare

Alte rute populare