Tren Războieni - Craiova prețuri de la 40,26 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Războieni la Craiova cu trenul

Călătoria de la Războieni la Craiova cu trenul este de 409,78 km și durează 8 ore 45 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:54 și ultima la 18:29. Este posibil să călătoriți de la Războieni la Craiova cu tren pentru doar 40,26 lei sau până la 104,03 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 40,26 lei.

Cel mai mic pret40,26 lei
Durata călătoriei8 ore 45 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret40,26 lei
Cel mai mare preț104,03 lei
Prima Plecare01:54
Ultima Plecare18:29
Distanţă409,78 km
PlecareRăzboieni
SosireCraiova
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria de la Războieni la Craiova cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Războieni la Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Războieni la Craiova?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Războieni la Craiova. Însă în medie veți plăti în jur de 80,38 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 40,26 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Războieni la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Războieni la Craiova vă va costa 80,38 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Războieni la Craiova cu trenul?

Călătoria între Războieni și Craiova cu trenul este aproximativ 409,78 km. Vă va lua cam 8 ore 45 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Războieni și Craiova cu trenul durează de obicei 8 ore 45 min. pentru a acoperi o distanță de 409,78 km. Cea mai scurtă călătorie de la Războieni la Craiova vă va duce 7 ore 23 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Craiova, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Războieni la Craiova?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Războieni și Craiova. Vă puteți începe călătoria în Războieni la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ Craiova International Airport, CRA,Craiova Bulevardul Decebal,CRAIOVA din Craiova. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Războieni la Craiova.

Câte călătorii zilnice există de la Războieni la Craiova?

Dacă vreți să ajungeți de la Războieni la Craiova, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 9 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Războieni și Craiova. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 8 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Războieni la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Războieni la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Războieni la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Războieni la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Războieni la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Războieni la Craiova

Cele mai ieftine bilete de tren Războieni - Craiova pot fi găsite până la 13,00 lei dacă aveți noroc sau 49,27 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 69,68 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Craiova, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Războieni la Craiova
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Războieni la Craiova cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Războieni la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
28.68kg
Autobuz
30.73kg
Zbor
81.96kg
Mașină
65.57kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Războieni la Craiova cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Războieni și Craiova sunt 28.68kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Războieni și Craiova? Luând trenul între Războieni și Craiova veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 53.28kg față de un zbor, 2.05kg față de autobuz și 36.89kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Războieni la Craiova?
Un bilet de tren de la Războieni la Craiova este de 80,38 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 40,26 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Războieni la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Războieni la Craiova este de 40,26 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Războieni și Craiova cu tren?
Distanța între Războieni și Craiova este de 409,78 km.
Cât durează călătoria cu tren între Războieni și Craiova?
Călătoria de la Războieni la Craiova durează în medie 8 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 23 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Războieni la Craiova?
Ruta de la Războieni la Craiova are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Războieni la Craiova?
Primul tren de la Războieni la Craiova pleacă la orele 01:54. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Războieni la Craiova?
Ultimul tren de la Războieni la Craiova pleacă la orele 18:29. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Războieni la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 40,26 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Războieni la Craiova?
Există în medie 1 de la Războieni pentru a merge la Craiova.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Războieni și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Războieni și Craiova este 7 ore 23 min..
Există un tren direct de la Războieni la Craiova?
Da, există un tren direct între Războieni și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Războieni la Craiova?
Călătoria cu tren de la Războieni la Craiova creează 28.68kg emisii de CO2.

Treceți local de la Războieni

Rute populare

Escapade de weekend de la Războieni

Rute internaționale din Războieni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Războieni

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare