• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Bistriţa Starting from 54,65 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bistriţa

Ajungeți de la Iaşi la Bistriţa cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Bistriţa. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Bistriţa?

Când călătoriți de la Iaşi la Bistriţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 81,86 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 54,65 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Iaşi la Bistriţa transport tren

Cel mai bun preț 71,25 RON
Durata călătoriei 12 h 4 min
Călătorii pe zi 36
Prima plecare 08:12
Ultima plecare 21:30
Distanța 234 km

Prețul biletului Iaşi - Bistriţa în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
71,25 RON
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
36
Transportatori
1
Prețul minim
54,65 RON
Prețul maxim
164,30 RON

Iaşi - Bistriţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

71,25 RON

Data
Miercuri 20 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Remiza T. Socola h - Bistrița Nord
16:08 - 06:36
CFR Călători
14h 28min
2 schimbări
CO2: 8.44kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 15 h 26 min
Remiza T. Socola H - Bistrița Fabrici H.
10:19 - 01:45
71,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 15 h 30 min
Remiza T. Socola H - Bistrița Nord
10:19 - 01:49
71,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 32 min
Remiza T. Socola H - Bistrița Nord
19:08 - 09:36
71,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 36 min
Remiza T. Socola H - Bistrița Fabrici H.
19:08 - 09:32
71,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 37 min
Nicolina - Bistrița Nord
20:13 - 09:36
71,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 41 min
Nicolina - Bistrița Fabrici H.
20:13 - 09:32
71,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 6 min
Iași - Bistrița Fabrici H.
09:05 - 21:11
72,55 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Bistriţa cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Bistriţa cu trenul durează de obicei 12 h 4 min pentru a acoperi o distanță de 235 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Bistriţa vă va duce 7 h 52 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bistriţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Iaşi la Bistriţa?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 08:17, iar ultima plecare va fi la 21:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Bistriţa se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Bistriţa?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Remiza T. Socola H, Nicolina și Iași. Acestea vă conectează cu stații care includ Bistrița Fabrici H. și Bistrița Nord din Bistriţa. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Bistriţa, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Bistriţa?

În medie, sunt 36 plecări zilnice de la Iaşi la Bistriţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 36 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ CFR Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie plecări de la Iaşi care merg direct la Bistriţa. Există 36 călătorii cu una sau mai multe schimbări