Tren Iaşi - Bistriţa prețuri de la 5,23 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Bistriţa cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Bistriţa cu trenul este de 234,7 km și durează 5 ore 42 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:31 și ultima la 10:53. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Bistriţa cu tren pentru doar 5,23 lei sau până la 130,66 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 5,23 lei.

Cel mai mic pret5,23 lei
Durata călătoriei5 ore 42 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret5,23 lei
Cel mai mare preț130,66 lei
Prima Plecare03:31
Ultima Plecare10:53
Distanţă234,7 km
PlecareIaşi
SosireBistriţa
TransportatoriRegio Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Iași la Bistriţa

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la Iaşi la Bistriţa cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Bistriţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Bistriţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Bistriţa?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Bistriţa. Însă în medie veți plăti în jur de 73,25 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 5,23 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bistriţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Bistriţa. Însă în medie veți plăti în jur de 73,25 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Bistriţa cu trenul?

Cu o distanță de 234,7 km între Iaşi și Bistriţa, de obicei va dura 5 ore 42 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 5 ore 42 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Iaşi și Bistriţa este lungă de vreo 234,7 km și de obicei durează aproximativ 5 ore 42 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 26 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Bistriţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Bistriţa?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Billa. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Bistriţa la următoarele stații: Bistrita Autogara. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Bistriţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Bistriţa?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Bistriţa folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 5 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Bistriţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Iaşi la Bistriţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bistriţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Bistriţa

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Bistriţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bistriţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bistriţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Bistriţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Bistriţa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 1,03 lei la 91,13 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 99% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bistriţa

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Bistriţa pot fi găsite până la 5,08 lei dacă aveți noroc sau 30,74 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 96,80 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bistriţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bistriţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord Regio Calatori, CFR Calatori și Interregional Calatori de la Iaşi la Bistriţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Bistriţa cu train.
Facilităţi Regio Calatori CFR Calatori Interregional Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
wifi Wifi cross check cross
power_sockets Prize cross check cross
luggage Bagaje cross check check
accessibility Accesibilitate cross check cross
air_con Aer condiționat cross check cross

Iaşi la Bistriţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.43kg
Autobuz
17.6kg
Zbor
46.94kg
Mașină
37.55kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Bistriţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Bistriţa sunt 16.43kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Bistriţa? Luând trenul între Iaşi și Bistriţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.51kg față de un zbor, 1.17kg față de autobuz și 21.12kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Bistriţa?
Un bilet de tren de la Iaşi la Bistriţa este de 73,25 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 5,23 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Bistriţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Bistriţa este de 5,23 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Bistriţa cu tren?
Distanța între Iaşi și Bistriţa este de 234,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Bistriţa?
Călătoria de la Iaşi la Bistriţa durează în medie 5 ore 42 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 26 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Bistriţa?
Ruta Iaşi - Bistriţa este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, CFR Calatori și Interregional Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Bistriţa?
Ruta de la Iaşi la Bistriţa are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Bistriţa?
Primul tren de la Iaşi la Bistriţa pleacă la orele 03:31. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Bistriţa?
Ultimul tren de la Iaşi la Bistriţa pleacă la orele 10:53. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Bistriţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 5,23 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Bistriţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Bistriţa este 0 ore 26 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Bistriţa?
Da, există un tren direct între Iaşi și Bistriţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Bistriţa?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Bistriţa creează 16.43kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Bistriţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare