Gasiți un tren de la Satu Mare până la Baia Mare

Începe de la
9 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Satu Mare la Baia Mare cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Satu Mare la Baia Mare? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Satu Mare la Baia Mare cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Satu Mare la Baia Mare. Însă în medie veți plăti în jur de 16,71 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 7,22 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Satu Mare la Baia Mare de la Train este de 55 km și durează 2 h 21 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:56 și ultima la 23:47. Este posibil să călătoriți de la Satu Mare la Baia Mare cu Train pentru doar 7,22 RON sau până la 38,86 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 7,22 RON
Durata călătoriei 2 h 21 min
Conexiune pe zi 9
Cel mai mic pret 7,22 RON
Cel mai mare preț 38,86 RON
Prima Plecare 06:56
Ultima Plecare 23:47
Distanţă 55 km
Plecare Satu Mare
Sosire Baia Mare
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Satu Mare la Baia Mare

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  -2°
  Feb 06
  Detalii
  -3°
  Feb 07
  Detalii
  -4°
  Feb 08
  Detalii
  -4°
  Feb 09
  Detalii
  -3°
  Feb 10
  Detalii
  -4°
  Feb 11
  Detalii
  -2°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Satu Mare - Baia Mare Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Satu Mare la Baia Mare Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
15.675kg
Tren
0.77kg
Autobuz
3.74kg
Mașină
2.695kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Baia Mare

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează călătoria de la Satu Mare la Baia Mare cu trenul?

Distanța dintre Satu Mare și Baia Mare este în jur de 55 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 2 h 21 min. Totuși, cele mai rapide rute între Satu Mare și Baia Mare durează 1 h 16 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Satu Mare la Baia Mare?

Prima călătorie a zilei pornește de la Satu Mare la 06:56. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:47. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Satu Mare și Baia Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Satu Mare laBaia Mare?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Satu Mare de la următoarele stații: Satu Mare Sud. Sosind la Baia Mare, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Baia Mare. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Baia Mare.

Câte călătorii de la Satu Mare la Baia Mare au loc în fiecare zi?

Ruta de la Satu Mare la Baia Mare este deservită de furnizori care includ Infofer, Cfr Călători, , Astra Trans Carpatic și Interregional Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 12 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Satu Mare de 9 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Satu Mare la Baia Mare, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 6 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback