Gasiți un tren de la Satu Mare până la Iaşi

Începe de la
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Satu Mare la Iaşi cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Satu Mare la Iaşi? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Satu Mare la Iaşi, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Satu Mare la Iaşi?

Când călătoriți de la Satu Mare la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 141,80 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 83,09 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Satu Mare la Iaşi de la Train este de 361 km și durează 17 h 50 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:00 și ultima la 18:10. Este posibil să călătoriți de la Satu Mare la Iaşi cu Train pentru doar 83,09 RON sau până la 229,36 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 83,09 RON
Durata călătoriei 17 h 50 min
Conexiune pe zi 14
Cel mai mic pret 83,09 RON
Cel mai mare preț 229,36 RON
Prima Plecare 04:00
Ultima Plecare 18:10
Distanţă 361 km
Plecare Satu Mare
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Satu Mare la Iaşi

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  -2°
  Feb 06
  Detalii
  -3°
  Feb 07
  Detalii
  -4°
  Feb 08
  Detalii
  -4°
  Feb 09
  Detalii
  -3°
  Feb 10
  Detalii
  -4°
  Feb 11
  Detalii
  -2°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Satu Mare - Iaşi Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Satu Mare la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
103.17kg
Tren
5.068kg
Autobuz
24.616kg
Mașină
17.738kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Iaşi

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât de lungă este călătoria de la Satu Mare la Iaşi cu trenul?

Călătoria între Satu Mare și Iaşi este lungă de vreo 362 km și de obicei durează aproximativ 17 h 50 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 14 h 20 min. Dacă încercați să ajungeți de la Satu Mare la Iaşi cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Satu Mare la Iaşi?

Prima plecare a serii de la Satu Mare la Iaşi este la 04:00, în timp ce ultima călătorie pornește la 18:10. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Satu Mare și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Satu Mare la Iaşi?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Satu Mare și Iaşi. Vă puteți începe călătoria în Satu Mare la stații precum Satu Mare. Acestea se leagă de stații care includ Iași din Iaşi. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Satu Mare la Iaşi.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Satu Mare spre Iaşi?

Dacă vreți să ajungeți de la Satu Mare la Iaşi, puteți călători cu furnizori precum Infofer, Cfr Călători și . Veți găsi un număr maxim de 25 plecări pe zi. În medie, sunt 14 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Satu Mare și Iaşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 14 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback