Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Satu Mare până la Călăraşi

Starting from
114,85 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Călăraşi

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Satu Mare la Călăraşi

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Satu Mare la Călăraşi? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Satu Mare la Călăraşi, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Satu Mare la Călăraşi cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Satu Mare la Călăraşi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Satu Mare la Călăraşi vor costa 114,85 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 138,13 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Satu Mare la Călăraşi transport tren

Cel mai bun preț 114,85 RON
Durata călătoriei 20 h 21 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 14:30
Ultima plecare 20:00
Distanța 526 km
Plecare Satu Mare
Sosire Călăraşi
Transportatori CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
14
Transportatori
1
Prețul minim
114,85 RON
Prețul maxim
167,45 RON

Satu Mare - Călăraşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

132,85 RON

Data
Sâmbătă 14 Mai 2022
CFR Călători-logo
Satu Mare Sud - Călărași Nord
15:51 - 09:50
CFR Călători
17h 59min
3 schimbări
CO2: 1.51kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Satu Mare la Călăraşi cu trenul?

Călătoria între Satu Mare și Călăraşi cu trenul durează de obicei 20 h 21 min pentru a acoperi o distanță de 526 km. Cea mai scurtă călătorie de la Satu Mare la Călăraşi vă va duce 13 h 48 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Călăraşi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Satu Mare la Călăraşi?

Prima călătorie a zilei pornește de la Satu Mare la 14:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 20:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Satu Mare și Călăraşi. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Satu Mare la Călăraşi?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Satu Mare și Călăraşi. Vă puteți începe călătoria în Satu Mare la stații precum Satu Mare Sud și Satu Mare. Acestea se leagă de stații care includ Călărași Nord și Călărași Sud din Călăraşi. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Satu Mare la Călăraşi.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Satu Mare spre Călăraşi?

Dacă vreți să ajungeți de la Satu Mare la Călăraşi, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 18 plecări pe zi. În medie, sunt 14 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Satu Mare și Călăraşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 14 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback