Gasiți un tren de la București până la Târgovişte

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 10,10 RON
Durata călătoriei 3 h 28 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare 06:10
Ultima plecare 21:24
Distanța 75 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la București la Târgovişte.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la București la o clipire Târgovişte din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la București la Târgovişte?

În medie, bilete de tren de la București la 18,49 RON de cost Târgovişte, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 9,05 RON.

Trenurile de la București la care companiile: Târgovişte se poate călători cu?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători și Transferoviar Călători, servind ruta trenului între București și Târgovişte.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii 10,10 RON Detalii
12,18 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din București spre Târgovişte

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Târgovişte ultimul?

În timp ce primul tren spre frunze la 06:10 Târgovişte ultimul, ultima este programată pentru 21:24. Durata medie a călătoriei este de 3 h 20 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Târgovişte în 1 h 22 min.

Ce stații face trenurile să plece de la Târgovişte?

Trenurile spre pot pleca din Târgovişte ultimul București Nord, București Băneasa și București Obor și să ajungă la Târgoviște.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.