Tren București - Târgovişte prețuri de la 6,40 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Târgovişte cu trenul

Călătoria de la București la Târgovişte cu trenul este de 75,22 km și durează 3 ore 2 min.. Există 16 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:20 și ultima la 20:30. Este posibil să călătoriți de la București la Târgovişte cu tren pentru doar 6,40 lei sau până la 70,66 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 6,40 lei.

Cel mai mic pret6,40 lei
Durata călătoriei3 ore 2 min.
Conexiune pe zi16
Cel mai mic pret6,40 lei
Cel mai mare preț70,66 lei
Prima Plecare04:20
Ultima Plecare20:30
Distanţă75,22 km
PlecareBucurești
SosireTârgovişte
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Târgovişte

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria dvs. de la București la Târgovişte cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Târgovişte. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Târgovişte?

Prețurile biletelor de tren de la București la Târgovişte variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Târgovişte vor costa 6,40 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 24,63 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Târgovişte. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Târgovişte vă va costa 24,63 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la București la Târgovişte cu trenul?

Distanța dintre București și Târgovişte este aproximativ 75,22 km. În general, va dura în jur de 3 ore 2 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între București și Târgovişte cu trenul durează de obicei 3 ore 2 min. pentru a acoperi o distanță de 75,22 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Târgovişte vă va duce 1 oră 39 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Târgovişte, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când călătoresc de la București la Târgovişte cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station. Acestea vă conectează cu stații care includ Bulevardul Eroilor din Târgovişte. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Târgovişte, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Târgovişte?

Ruta de la București la Târgovişte este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 16 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Târgovişte, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 5 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Târgovişte. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Târgovişte

Bilete ieftine de tren de la București la Târgovişte
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Târgovişte.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Târgovişte, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Târgovişte.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Târgovişte

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Târgovişte

Cele mai ieftine bilete de tren București - Târgovişte pot fi găsite până la 9,82 lei dacă aveți noroc sau 10,75 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 12,56 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgovişte cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Târgovişte, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Târgovişte
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Târgovişte cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Târgovişte Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.27kg
Autobuz
5.64kg
Zbor
15.04kg
Mașină
12.03kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Târgovişte cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Târgovişte sunt 5.27kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Târgovişte? Luând trenul între București și Târgovişte veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 9.77kg față de un zbor, 0.37kg față de autobuz și 6.76kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Târgovişte?
Un bilet de tren de la București la Târgovişte este de 24,63 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 6,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Târgovişte?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Târgovişte este de 6,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Târgovişte cu tren?
Distanța între București și Târgovişte este de 75,22 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Târgovişte?
Călătoria de la București la Târgovişte durează în medie 3 ore 2 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 39 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Târgovişte?
Ruta de la București la Târgovişte are în medie 16 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Târgovişte?
Primul tren de la București la Târgovişte pleacă la orele 04:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Târgovişte?
Ultimul tren de la București la Târgovişte pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Târgovişte?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 6,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Târgovişte?
Există în medie 5 de la București pentru a merge la Târgovişte.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Târgovişte?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Târgovişte este 1 oră 39 min..
Există un tren direct de la București la Târgovişte?
Da, există un tren direct între București și Târgovişte.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Târgovişte?
Călătoria cu tren de la București la Târgovişte creează 5.27kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Târgovişte

Rute asemănătoare

Alte rute populare