Gasiți un tren de la București până la Târgovişte

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 10 RON
Durata călătoriei 2 h 57 min
Călătorii pe zi 94
Prima plecare: 04:16
Ultima plecare: 19:20
Distanța 75km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la București la Târgovişte.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii deservesc ruta de la București la Târgovişte?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc București ruta trenului -. Târgovişte <.

Care este prețul biletelor de tren de la București la Târgovişte?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la București la Târgovişte pentru 9,55 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 37,60 RON medie Târgovişte ultimul.

Prețul biletului București - Târgovişte în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
9,55 RON10,10 RON10,10 RON10,60 RON9,55 RON Detalii 9,55 RON

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Târgovişte ultimul ajungeti?

Trenurile spre pot pleca din Târgovişte ultimul București Obor, București Băneasa și București Nord și să ajungă la Târgoviște.

Cât timp durează de la București la și când Târgovişte trenurile plece?

Primul tren spre 08:11 pleacă la ora Târgovişte ultimul, în timp ce ultimul la 19:09. În medie, călătoria durează 3 ore și 46 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 4 ore și 51 minute Târgovişte ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another