Tren Urziceni - Costineşti prețuri de la 4,98RON

Începe de la
4,98RON
Descoperă

Urziceni la Costineşti de la tren

Călătoria de la Urziceni la Costineşti de la tren este de 180,5 km și durează 7 h 36 min. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:20 și ultima la 21:50. Este posibil să călătoriți de la Urziceni la Costineşti cu tren pentru doar 4,98RON sau până la 124,41RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,98RON.

Cel mai bun preț 4,98RON
Durata călătoriei 7 h 36 min
Conexiune pe zi 18
Cel mai mic pret 4,98RON
Cel mai mare preț 124,41RON
Prima Plecare 05:20
Ultima Plecare 21:50
Distanţă 180,5 km
Plecare Urziceni
Sosire Costineşti
Transportatori Softrans, Regio Calatori,

Tren Bilete de la Urziceni la Costineşti

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  27°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  23°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  23°
  Oct 05
  Detalii
  27°
  Oct 06
  Detalii
  25°
  Oct 07
  Detalii
  25°
  Oct 08
  Detalii
  27°
  Oct 09
  Detalii
  26°
  Oct 10
  Detalii
  26°
  Oct 11
  Detalii
  26°
  Oct 12
  Detalii
  24°
  Oct 13
  Detalii
  24°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătorie rapidă și ușoară de la Urziceni la Costineşti cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Urziceni la Costineşti? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Urziceni la Costineşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Urziceni la Costineşti. Însă în medie veți plăti în jur de 47,30RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 4,95RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Urziceni la Costineşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Urziceni la Costineşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Urziceni la Costineşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Urziceni la Costineşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Urziceni la Costineşti

Cele mai ieftine bilete de tren Urziceni - Costineşti pot fi găsite până la 5RON dacă aveți noroc sau 34RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 48RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Costineşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Costineşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Softrans, Regio Calatori și Transferoviar Calatori de la Urziceni la Costineşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Urziceni la Costineşti cu tren.
Facilităţi Softrans Regio Calatori Transferoviar Calatori CFR Calatori Astra Trans Carpatic
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Bagaje
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

Urziceni la Costineşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.3kg
Autobuz
21.6kg
Zbor
863.5kg
Mașină
83.3kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Urziceni la Costineşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Urziceni și Costineşti sunt 3.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Urziceni și Costineşti? Luând trenul între Urziceni și Costineşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 860.2kg față de un zbor, 18.3kg față de autobuz și 80.0kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Urziceni la Costineşti?
Un bilet de tren de la Urziceni la Costineşti este de 44,56RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,98RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Urziceni la Costineşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Urziceni la Costineşti este de 4,98RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Urziceni și Costineşti cu tren?
Distanța între Urziceni și Costineşti este de 180,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Urziceni și Costineşti?
Călătoria de la Urziceni la Costineşti durează în medie 9 h 35 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 h 36 min.
Ce companii operează de la Urziceni la Costineşti?
Ruta Urziceni - Costineşti este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Softrans, Regio Calatori, Transferoviar Calatori, CFR Calatori, Astra Trans Carpatic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Urziceni la Costineşti?
Ruta de la Urziceni la Costineşti are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Urziceni la Costineşti?
Primul tren de la Urziceni la Costineşti pleacă la orele 05:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Urziceni la Costineşti?
Ultimul tren de la Urziceni la Costineşti pleacă la orele 21:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Urziceni la Costineşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,98RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Urziceni la Costineşti?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Urziceni pentru a merge la Costineşti. Puteți merge de la Urziceni, Gara Bus Station și puteți ajunge la Costinesti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Urziceni și Costineşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Urziceni și Costineşti este 7 h 36 min.
Există un tren direct de la Urziceni la Costineşti?
Da, există un tren direct între Urziceni și Costineşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Urziceni la Costineşti?
Călătoria cu tren de la Urziceni la Costineşti creează 3.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Urziceni

Rute populare

Escapade de weekend de la Urziceni

Rute internaționale din Urziceni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Urziceni

Principalele rute spre Costineşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare