Tren Timişoara - Costineşti prețuri de la 65,87 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Timişoara la Costineşti cu trenul

Călătoria de la Timişoara la Costineşti cu trenul este de 617,83 km și durează 15 ore 19 min.. Există 52 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:40 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Costineşti cu tren pentru doar 65,87 lei sau până la 196,92 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 65,87 lei.

Cel mai mic pret65,87 lei
Durata călătoriei15 ore 19 min.
Conexiune pe zi52
Cel mai mic pret65,87 lei
Cel mai mare preț196,92 lei
Prima Plecare05:40
Ultima Plecare23:30
Distanţă617,83 km
PlecareTimişoara
SosireCostineşti
TransportatoriCFR Calatori

Călătorie rapidă și ușoară de la Timişoara la Costineşti cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Timişoara la Costineşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Timişoara la Costineşti?

Prețurile biletelor de tren de la Timişoara la Costineşti variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Timişoara la Costineşti vor costa 65,87 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 141,07 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Costineşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Timişoara la Costineşti vă va costa 141,07 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Timişoara la Costineşti cu trenul?

Distanța dintre Timişoara și Costineşti este aproximativ 617,83 km. În general, va dura în jur de 15 ore 19 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Timişoara la Costineşti acoperă o distanță de 617,83 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 15 ore 19 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 31 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Timişoara la Costineşti făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Timişoara la Costineşti?

Prima călătorie a zilei pornește de la Timişoara la 05:40. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și Costineşti. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Timişoara la Costineşti la 05:40. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 23:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Timişoara la Costineşti?

Veți putea pleca din Timişoara folosind stații precum TIMISOARA,Metro,Timișoara Gazprom,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara, Gara Timisoara Nord. Acestea vă conectează cu stații care includ din Costineşti. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Timişoara, fie în Costineşti, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Timişoara la Costineşti?

Veți putea să călătoriți de la Timişoara la Costineşti folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 52 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Timişoara la Costineşti folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la Timişoara la Costineşti în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 50 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Costineşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Costineşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Costineşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Costineşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Costineşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Costineşti

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Costineşti pot fi găsite până la 86,15 lei dacă aveți noroc sau 107,21 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 131,83 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Costineşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Costineşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Timişoara la Costineşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Costineşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Timişoara la Costineşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
43.25kg
Autobuz
46.34kg
Zbor
123.57kg
Mașină
98.85kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Costineşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Costineşti sunt 43.25kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Costineşti? Luând trenul între Timişoara și Costineşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 80.32kg față de un zbor, 3.09kg față de autobuz și 55.6kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Costineşti?
Un bilet de tren de la Timişoara la Costineşti este de 141,07 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 65,87 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Costineşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Costineşti este de 65,87 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Costineşti cu tren?
Distanța între Timişoara și Costineşti este de 617,83 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Costineşti?
Călătoria de la Timişoara la Costineşti durează în medie 15 ore 19 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 31 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Costineşti?
Ruta de la Timişoara la Costineşti are în medie 52 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Costineşti?
Primul tren de la Timişoara la Costineşti pleacă la orele 05:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Costineşti?
Ultimul tren de la Timişoara la Costineşti pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Costineşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 65,87 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Costineşti?
Există în medie 2 de la Timişoara pentru a merge la Costineşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Costineşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Costineşti este 0 ore 31 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Costineşti?
Da, există un tren direct între Timişoara și Costineşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Costineşti?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Costineşti creează 43.25kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Costineşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare